torsdag!

yes, har varit fetisdagen i tisdags ;) semlorna fanns hemma igår med, tänkte ta mig en imon :)
I måndags blev det powerpuls i 70 min, sjukt kul och sjukt skönt :) och i tisdags blev det en kort dag i skolan, super skönt eftersom att det inte händer allt för ofta!
I tisdags drog jag mig in till gymmet för ett spinningpass och lite maskiner! :) har nog aldrig tyckt att spinningen vart skönt förut, men nu är det både svettigt och skönt :D
igår så kom johan.. och drog lika fort igen för att skjutsa runt lite folk! :b sen kom han på kvällen igen och jag somnade i soffan innan klockan ens var tio! HAHA.
lite mys och sedan sov jag gott. nu idag sitter jag hemma, och skiter i skolan idag. sitter hellre med naturkunskapen, för plugga på en helg tänker jag inte göra! måste nog plugga en del på söndag ändå.. USCH!
men inte fan pluggar jag? har suttit en halvtimme eller något, får väl sitta lite mer sen!
funderar på att simma idag om det inte är något speciellt kul pass.

trööööött

trött efter powerpulsen nu, men vafan. lite tightare, lite bättre.

tror jag behöver en riktig shoppdag nu snart :) tycker jag har gått och sagt hela dagen att jag vill ha en sjal som med leopardmönster, ett par vita stövlar, en klänning från breeze osv.  så blir nog en månad där pengarna redan är slut, uppplanerade iallafall! ;) been there, done that..

dom såg mig som någon annan, och jag kände mig som det.

skön dag!

kom hem ganska tidigt idag, sket i eftermiddagen eftersom att jag har tillräckligt mycket att plugga hemma ;) så jag har gjort körkortsteorin och läst igenom engelskan några gånger..
förövrigt har mia varit lagom störd idag, det uppskattas alltid! ;)
sitter just nu och sappar mellan rise against - prayer of the refugee och tat & zat - scary track! lika sköna båda två! :)
ska väl ta och tvätta bort sminket nu och göra mig färdig för att svettas på ett powerpuls pass!
yeye..

på andra sidan jorden, på andra sidan stan..

har varit lite överallt på lovet eftersom att johan fått sitt körkort! skönt att vara hemma igen iallafall.
igårkväll var vi hemma hos pappa och åt och kollade på melodifestivalen.. sedan ringde mia och då drog vi en stund till lenny, där var det typ fest..var där en stund och drog sedan vidare till ronneby och sova oså. började dagen med en pizza och sedan har jag ätit godis.. ;)
skolan imon.. inte så mycket ångest, ångrar bara mitt val från allra första början. får se till att fixa det på annat sätt!

spränger hörlurarna med melissa horn nu ;) och funderar på att dra upp till göteborg lagom till hennes spelning?

yeye, litar bara på mig själv :)

RSS 2.0