jag mår bättre! :D

så! :) Har varit på vårdcentralen och ska hämta antibiotikan snart. Känns redan bättre faktiskt!
Har fått religonen gjord med, hihu! och ska faktiskt in för ett träningspass sen. ringde och skulle boka spinnen och pumpen men det var fullt, så tänkte ta powerpulsen, som var inställd för dirty dancing, som också var fullt! men är det medlemskväll så är det! :D

usch för denna morgonen.

nu har jag varit vaken i sådär 5 timmar. Jag är i stort sett säker på att jag har urinvägsinfektion, och jag hatar det. Varje gång jag får det så vaknar jag vid 5 på morgonen, går ner och kissar och kan inte somna om, och svider som fan gör det!
Har ringt till vårdcentralen som ringer upp mig vid halv elva?!?! jag kan ju i och för sig gå bort och hoppas att dom har tid åt mig. Men tänk om jag får vänta? Då lär det ju kännas som att jag kissar ner mig!


United motion

eftersom att jag har guldkort på lokomotion så tränar jag gratis på United Motion i ronneby. Tittade in deras hemsida, och det verkade riktigt bra. Någon som har en kommentar om det gymmet? värt att testa, kan tänka mig att cim och jag tar några pass där nu när hon är nere! :D

nattinatti

blev fest igår :) hos mackan och danne och även hos johan. Dörrarna emellan var öppna ;) Var så grymt kul att träffa cim igen! det spårade väl lite halvt, men var ändå lyckat. Vidare ner till natti där vi träffade en del folk och sådär, och sedan blev det frasses! gott.

Blev hämtad av mia och tove i morse och fick höra deras sovberättelse, HAHA! jag älskar det där med att träffas dagen efter och snacka igenom kvällen.
Nu borde jag helt enkelt sitta och plugga. Men jag hinner verkligen inte få in allt, och med min planering gick detta åt helvete. Jag valde att festa istället för att klara provet, bra emilia :) så jag tänker helt enkelt vara sjuk imorgon, får ta omprovstillfället istället.

kvällen som kommer.

blev många inlägg idag! :)
nu ska jag iallafall bege mig bort mot affären för att köpa lite gott att äta ikväll. Då menar jag inte kyckligfile och klyftpotatis med någon god sås till, nej, jag syftar helt enkelt på godis! det är ju fredag?
Blir hämtat av pappa där och ska lämna honom hemma, sedan snor jag avensisen och tar mig vidare mot mia och tove, vart dem nu är? vi ska iallafall titta på hockey. Har bara gjort det en gång förrut, men trvides som fan. lite spännande sådär.
Vi ska ha en myskväll är det bestämt, jag tror dock inte att det slutar där. Vi kommer säkert dra ut. Pm eller något. Det blir iallafall nyktert för mig eftersom att jag är en drivergirl ikväll :) hade varit skönt att komma hem typ runt nio och bara gosat ner sig, men så blir det inte heller! hihu :)

HAHA josse är för go.

föresten, glömde berätta vad josse sa i onsdags, hahahahahahaha!
'vet ni?! Jag har gjort en facebook åt mig hund!' jag trodde att jag skulle dö av skratt. en facebook åt sin hund? hm, det är bara josse som får sådana ideer! ;)

har äntligen fått historian klar. nu är det bara allt annat också! men nej, det får vänta. nu tar jag helg med gott samvete!


träning

det bästa jag vet med att träna är att variera mig. Så i måndags blev det spinn och pump, pumpen är ju det roligaste som finns! :D spinnen är bara rolig efteråt, haha.
i onsdags blev det powertraining (cirkelpass) och det är så sjukt jävla jobbigt, men ändå tappar man inte tagget. man fortsätter liksom ändå!
Igårkväll blev det vattengympa, ni kallar det säkert tantgympa, men fyfan vad kul det är. jag äääälskar det. och det är faktiskt jobbigt, men på ett skönare sätt!
Nu ska jag om en 15 min bege mig in till gymmet för ett powertrainingpass igen. Underbart när det är över lunchen. man hinner med så mycket mer då :) kan tänka mig  att det blir det sista passet för denna veckan.. om jag inte hinner med ett imorgon! kanske simmar? :)

MÅSTE göra klart min historiauppgift idag.. så sätter jag mig och råpluggar på psykologin på söndag. Har nämligen prov på måndag! Ikväll blir det fredagsmys med mia och tove, och vad vi hittar på vet man aldrig.
Imorgon blir det fest och uttgång, med mia, tove och cim! hon kommer ÄNTLIGEN ner! ska bli grymt kul!

nej nu måste jag byta om!

night out

firade dessan igår! jätte trevligt och sjukt god mat :)
hade klänningen som jag beställt, det var den hårdaste klänningen jag haft, haha. Får hoppas att den mjuknar upp i tvätten. Känns nog bättre med en vanlig bh under, istället för splash-on. hahaha. snyggt namn jag kom på.

Tog med mig sanna hem inatt och hon förvanade mig ganska rejält om att hon kommer sno täcket. Kan tänka mig att jag höll lite FÖR hårt i det eftersom att jag vaknade inatt och hade lagt halva över mig och halva på golvet! vilket betyder att hon inte fick någonting! Jag kastade det över henne lite fint och hoppades att hon inte behövt ligga utan täcke allt för länge, och somnar om. Ungefär tio minuter efter det så ringer klockan. stackarn! :)

Jag orkade helt enkelt inte svenskan idag. Så jag tänkte plugga! Finns grymt mycket att fixa nu. men fick nyss sms om att svenskan var inställd, känns bra! :) ska in för projektsnack vid ett, och sedan stan! träning ska jag nog också fixa.


klänningen jag beställde från nelly för 200:- :)

Tagggga

Tog mig sovmorgon imorse med, till halv tio. Stack in till gymmet för powertraining över lunch :) as jobbigt med superskönt. Kom hem några timmar senare och tänkte sätta mig och plugga eftersom att historian ska in på tisdag, psykologiprov på måndag, religonredovisning på fredag och svenska uppsats in måndagen efter det! men fan, desto mer jag har att göra desto mindre gör jag helt enkelt.
Satte mig iallafall lite med historian men har fastnat, så jag tog en paus. och kommer inte sätta igång mer med det idag :)

ska snart göra mig iordning för att senare dra mig in till stan till dessan och fira hennes 18-års dag. Så blir nivå ikväll! :) dock blir det nyktert för min del då jg kör eftersom att det inte går bussar på vardagsnätter, it sucks! :)


hungrig som sjutton!

tog ju vaccinet igår, och måste erkänna att jag hade lite jobbigt att sova inatt. Vaknade en del gånger och visste inte hur jag ville ligga och sådant. Tog mig en lång sovmorgon, steg väl upp vid tio. superskönt! åt en 'brunch' till frukost och drog till skolan!
just nu är jag sådär grinig som jag blir när jag inte har ätit. Blev grymt förvånad av att mamma var hemma innan mig (det har i stort sett aldrig hänt förrut, hon arbetar sönder sig..), vilket betyder att hon just nu står och lagar mat :) det luktar riktigt gott.

på bättre humör :)

på bättre humör nu! :)
fick hem klänningen idag, lite konstig passform kanske, men verkligen en keeper!

Såg ullared-reklamen nu. 'vad är det för borg där bakom?' -'det är ingen borg här bakom' 'men något är det väl? jo en liten borg måste det vara' '(tittar bak) vad pratar vi om nu?' hahahha shit. tänkte att jag måste se det ikväll! men fårse om jag hinner hem.
har bokat pump och spinn, så ska dra om en stund :) ska bli riktigt skönt. Dessutom har jag vaccinerat mig idag. Jag som är spruträdd måste säga att det var den snällaste sprutan jag någonsin tagit, haha. inga biverkningar än inte! :D förutom att jag fryser, men kan tänka mig att det är ganska kallt här!

inte på topp!

dåligt humör idag. jag vet faktiskt inte riktigt varför, eller iallafall inte varför det kommer just nu. Kanske beror på min dröm i natt? jag fattar inte varför jag drömmer så mycket! och så mycket skit, haha.

LARS WINNERBÄCK

kom precis hem från Lars Winnerbäck konserten. han är underbar! shit, vilken man, haha. Man kan ju undra hurdant liv han har levt om man utgår från hans texter, men fyfan vad stark man kan bli av dem!
Jag har precis sett kungen - jag borde vara överlycklig. Det är jag väl i stort sett, men vissa låtar väcker gamla minnen ;) och drar igång en del känslor.



LARS WINNERBÄCK

kom precis hem från Lars Winnerbäck konserten. han är underbar! shit, vilken man, haha. Man kan ju undra hurdant liv han har levt om man utgår från hans texter, men fyfan vad stark man kan bli av dem!
Jag har precis sett kungen - jag borde vara överlycklig. Det är jag väl i stort sett, men vissa låtar väcker gamla minnen ;) och drar igång en del känslor.


jobb

har jobbat idag. pengar sitter gott! jag vet inte alls vart jag gör av mina pengar, men har gjort av med allt för mycket iallafall. ligger i hyffsad fas iallafall. eller nej, det gör jag egentligen inte, men lönen kommer in på onsdag, och eftersom att jag jobbade på lovet så ligger jag i fas ändå! (hihu, lite av ett kontrollfreak när det gäller mina pengar).
ska planera nästa månad med, så att jag slipper göra av med allt på skit. Ska iallafall betala klänningen jag beställt, julklapp till mamma och pappa, och mormor.

Drog upp till pappa efter jobbet för att umgås med matilda och jesper. skönt att träffa dem lite! :) vidare till mamma och blev grymt besviken för att hon var hemma, men nu är hon iväg iallafall ;) älskar att ha myskvällar när jag är ensam hemma. Så nu har jag bunkrat upp med chips & dipp, skumtomtar, mango och vatten! ska titta runt på nätet och se om jag hittar något som inte är onödgt! ;) miiihi

Nelly.com

oooops. det kliade lite för mycket i fingrarna. och nu är denna snygga klänningen påväg hem till mig.


från nelly, 199 kr!
hiiihu, jag älskar rea

Elvis & korsett

upptäckte på reklamen att elvis är bra! shit, att jag missat honom.


från H & M
tycker att denna korsetten är grymt snygg. men funkar kanske inte om man inte har pojkvän? det är ju inte precis så att jag tänkt ta på mig denna under kläder ;p nu kanske jag blev lite för privat? hahaha

hiiihu, superskön träning

hade skola till typ halv elva idag, och sedan drog mia och jag hem och packade gymkläder. Tog bilen in till tove för lunch. nice! :) vidare till gymmet där jag började med konditionen igen efter att jag varit sjuk. En halvtimme kondition och styrka på det, hur skönt som helst! nu sitter jag här, och kommer inte på något att äta. dålig fantasi, men hungrig är jag som fan!
imorgon blir det myskväll i stan, jag är sååå sugen på godis, så att det är fredag imorgon passar perfekt!

skriver nog ett inlägg sen igen, :)

bikini?

det blev en lång powernap för min del, föööör lång. hann iallafall med att fixa svenskan och internationellen! :) är lite mer än en månad kvar tills vi drar utomlands, och eftersom att jag älskar detta med bikinis så vill jag ha en ny. någon som vet vart man kan hitta en vid denna tiden på året? ;p


Den här är från korsetten.se . sjukt snygg tycker jag, om man bortser från den fula bruden på bilden? haha.. och att den bara finns i xl!

körkort

det har blivit riktigt dålig uppdatering, tiden har verkligen inte funnits, eller så har jag prioterat fel ;p men det skulle jag inte säga, för här sitter jag äntligen med mitt körkort! :D superskönt. eftersom att jag både skrev upp och körde upp i måndags så blev det en del pluggande innan dess. DET ÄR ÖVER NU! :D och förhoppningsvis så sitter jag med ett körkort som håller hela mitt liv :)

självklart ligger jag ju efter i skolan nu istället, men jag ska väl ta igen det sakta men säkert ;)

melissa horn spelar i kristianstad imorgon, så förhoppningsvis tar vi en sväng dit och lyssnar på henne! hade varit kanon.

punkt

jag prioterar alldeles för dåligt. jag vill hinna med mer saker, mer annat.

Halkan

en förjävlig natt hade jag. kunde inte sova, och frös och trodde seriöst att jag skulle dö varje gång jag hostade, halsen dödade mig totalt!
var ändå tvungen att stiga upp imorse, trots feber och liknande. så har varit iväg hela dagen och gjort halkan. var faktiskt grymt kul :) höll mig ganska pigg också. nu har jag dock bäddat ner mig igen så att jag kan vakna utan feber imon, det är jag fan värd.

dadddi

det där med pappor. upptagna män, punkt. Smsade pappa innan idag (vilket kom fel först, not nice ;p) och har fortfarande inte fått svar. detta var kanske 10 timmar sedan. jag ringde honom nu, INGET svar. sådant blir jag vansinnig på :)

TID

GE MIG TID! shit. jag stressar mig själv. finns så mycket jag måsta göra, borde göra och vill göra. ändå slutar det oftast med att jag sätter mig framför tvn, och stressar upp mig själv för att jag inte gör det jag ska.
Trots att jag är sjuk så drog jag in till stan idag för att fixa present till sara, oscar och köpte med mig en kofta och en tröja med! och jag fattar inte vart pengarna tar vägen? haha ;p
när jag kom hem var det bara till att sätta på kaffe och sätta sig med fastesterna.. det är ju inte bara till att klara dem, man ska ju kunna dem också! johans kommentar gjorde mig ju ännu mer taggad ;p 'emilia, har du ens pluggat? du tvekar ju på alla' mitt svar blev i stort sett 'du kan ju inte heller dem idiot, hur fan fick du körkort?!' kanske var det ett känsligt ämne för mig ;d hahah ..

har gjort en del fastest nu iallafall, och ska göra några till. sen ska jag sätta på tvn och försöka få bort min förkylning, för imon blir det halkan! :)

intressant

1. Vilken svordom använder du mest?
hm, fan eller helvete
2. Äger du en iPod?
nej
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
19.00
4. Hur många resväskor äger du?
ingen
5. Använder du flip-floppar?
utomlands
6. Var köper du dina matvaror ifrån?
mamma eler pappa sköter det
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
beror helt på
8. Vilken var den senaste filmen du såg?
ser typ aldrig film.. men, jag vet inte
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en väninna?
en kompis
10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
jag skulle nog satt undan och funderat ;p
11. Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej
13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
I hemmabion ligger melissa horn
14. Vilken är världens bästa artist just nu?
Melissa horn, winnerbäck och the fray
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
det har jag nog
16. När var senast någon stötte på dig?
Vet inte
17. Vad åt du till middag senast?
kycklingcurrybaguette till lunch
18. Använder du huvtröjor?
Då och då
19. Kan du vissla?
inåt ;d
20. Vem var den senaste som ringde dig?
hm, eftersom att mina högtalare inte funkar i mobilen, de som inte vet om det. Johan
21. Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
bergochdalbanor
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
finns vissa, såklart.
23. Vilket riktnummer befinner du dig i?
0455
24. Tittade du på tecknat när du var liten?
typ inte. mer astrid lindgren
25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
är nog där ute vid maxi
26. Hur många syskon har du?
en tvillingbror och två plast.
27. Är du blyg inför det motsatta könet?
i början ja
28. Vilken film kan du alla replikerna till?
som sagt, jag är sämst på filmer
29. Äger du några popband t-shirts?
nej
30. När flög du senast?
tror det var förra året till cypern
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord?
2 & en soffa
32. Läser du för skojs skull?
händer
33. Pratar du några andra språk?
engelska, om det kan räknas..
34. Diskar du din egen disk?
nej
35. Har du gråtit offentligt?
Ja
36. Har du en stationär dator eller en laptop?
VI har tv laptops och en stationär
37. Försöker du alltid lära dig nya saker?
Nej
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
nja, en tatuering isåfall
39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
det lägger jag ingen energi på
40. Kan du kasta macka?
oftast inte
41. Har du någonsin varit på Jamaica?
nej
42. Vad har du med dig in på bion?
godis eller popcorn
43. Vem var din favoritlärare och varför?
marcus, grymt rolig
44. Har du dejtat någon av en annan religion?
Nej
45. Vad har du för väder?
mysigt
46. Har du en blogg?
mm
47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
hm, ledarskap kanske
48. Gillar du att flyga?
helt okej
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
äh, jag snackar så mycket och brukar falla för helt annat
50. När sov du senast på golvet?
var nog hos johan när tove tog all plats
51. Vilken är din favorit drink?
rosa pantern
52. Gillar du din boende-situation?
jadå
53. Vilken är din mammas hemstad?
hm, nogersund
54. Din pappas hemstad?
Göteborg
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
8 kanske
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga?
just nu ja, och nu är jag sjuk :(
57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
har hänt
58. Vilken är din favoritfrukt?
mango, passionsfrukt osv
59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
inte alls
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag?
19
61.Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
jag stavar nog själv fel ibland, men för mycket. ja.
62. Tror du på liv på andra planeter?
liv kanske, men inte varelser
63. Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
kan tänka mig mamma eller pappa
64. Tror du att Gud är man eller kvinna?
om han finns, en man
65. Vad var det senaste du åt?
ett äpple
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
helt olika. behöver nog båda
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Vet inte
68. Gillar du senap?
lite ibland
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
det finns en mening med allt som händer
70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
vet inte
71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
vet inte, är mer för låttexter
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Nej
73. Tycker du om att krama folk?
ser inte det som så stor sak
74. Skulle du säga att du är trendig?
nja.
75. Äger du en digitalkamera?
ligger en i byrån
76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
HAHAHA maria montressori (?)
77. Stör det dig om någon säger att de ska ringa men inte gör det?
ja, det gör jag.
78. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
ja, men kommer inte på vilken
79. Tycker du att du är attraktiv?
händer
80. Vad är du allergisk mot?
gluten, fast just nu har det 'paus' HAHA
81. Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
nej
82. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
johan antagligen eftersom att min en timme yngre lillebror heter det

plugg :(

STRESSAD! har pluggat som ett as i en och en halvtimme, sen jag kom hem alltså. kaffe har väl hjälpt mig en del, men nu är jag helt slut i huvudet och tar en paus! tror jag kan behöva en promenix sen :)

tell me

så! nu är jag hemma och allt sådant.
i fredags fick jag ryck och drog hem till mia där hon och tove var! jag var riktigt övertrött eftersom att jag sovit alldeles för lite, så vi var hur löjliga som helst, men hade riktigt kul :)
tove drog och mia och jag snackade vidare och somnade stenhårt. vaknade i stort sett sjuka och tog det verkligen lugnt största delen av dagen ;d
blev fest igårkväll och det var helt okej. jag var dock inte speciellt taggad, men hade äckligt kul på vägen ner till natti från dropkick. natti dög det med. men allt går för mycket 'som vanligt' nu tycker jag, haha! kan man säga så? det borde ju vara bra. Fast jag är en sådan person som behöver förändring i stort sett hela tiden.

Har en grymt stressig vecka framför mig. inget speciellt i skolan, men körlektion, skola och förhoppningsvis träning på måndag, körlektion och skola på tisdag, träffa sara på onsdag, halkan hela torsdag och körlektion på fredag. Under tiden ska jag också plugga SUPERmycket körkortsteori.. jag fattar inte hur  fan man ska lära sig det? fas fordon lär jag mig aldrig.
Så, jag tänkte tillbringa nästa helg med att plugga hur mycket som helst. men två vänner har 18 års fest. och det kan man ju inte missa? så yes. blir en stenhård vecka. borde börja redan nu. men nej, böckerna är hos mamma, och jag har gosat ner mig med hundarna hos pappi! :)

tell me what you thinking about when you hand is all on me! ;)

upptagen tjej!

miiiihi. dåligt uppdaterande här nu de senaste dagarna. Har varit allt för upptagen! ;p och är det än.. men efter helgen kommer säkert ett mer givande inlägg! hiiihu

egoboost

precis som jag skrev igår så hällde jag i mig kaffe direkt när jag vaknat ;) pluggade lite och sen drog jag in och tränade, gick lite segt med skönt ändå! :) gick förbi apoteket och köpte strepcils, eftersom att jag har fått för mig att allt som kommer från apoteket är bra, haha! påväg mot cookie and I där pappa klippte sig sprang jag förbi Waynes och köpte en kaffe till honom och en till mig. Väl på cookie så hittar jag inte pappa och frågar honom vart han är. som svar får jag 'hej gumman, det var 15.45 istället för 14.45. kom upp till jobbet om du vill' HAHA. en ganska vansinnig emilia springer upp till hans jobb.. 1. Jag hade kunnat ta vilket kaffe jag vill på hans jobb gratis. 2. Jag hade bara ätit en macka och fattade inte hur jag skulle hålla humöret uppe till sex. 3. jag har prov imon, jag borde pluggat.
men vi löste det ganska snabbt genom att övningsköra innan han klippte sig ;) och under tiden skulle jag gått på stan med mia, som dissade mig! tjalala..

nu ikväll har jag pluggat lite.. men kommer i stort sett inte ihåg något alls! måste ta tag i detta..
sen har tagit ett långt bad, med tända ljus och allt sådantdär :)

PIGGARE

vaknade lite piggare idag! så hällde i mig lite te och en kopp kaffe. har faktiskt pluggat lite, eller typ tjugo min.. men plugg som plugg. Ska skriva ner lite till och sen bege mig till gymmet! sköööönt. hoppas kroppen klarar det bara, annars är jag nog körd resten av veckan!

blir nog kvar i stan ett tag och sedan ska jag nog köra på lite egoboost kväll, och lite plugg.  :)

ATCHO

nu har jag legat i soffan i stort sett hela dagen, och visst har jag piggnat till lite. Gick en runda till konsum och köpte mig en vitamin wells och inom mormor på hemvägen! :) mysigt. Övningskört lite med mamma med.
ska snart dra till min älskade säng och börja dagen imon med KAFFE och sen ska jag besöka gymmet. SKÖNT! får väl dra ner lite på konditionen om jag är förkyld bara! :)

försöka få en del pluggat med bara! om jag lyckas med det!

atcho!

sjuk :(

igårkväll var jag pigg och dansade runt här hemma till akon, showtek, angerfist och Lars winnerbäck. konstig blandning kan tyckas, men fy så underbart! :)
Sov riktigt gott inatt, men vaknade helt död. Idag är det inte halsen, utan näsan. Så jag ringde johan (sjukt vad många johan det finns i min närhet), eftersom att jag tycker att körlektionen var viktig, men den gick att boka om :) så det var bara till att gå och lägga sig och sova några timmar till. vaknade lite piggare och hoppas vara frisk till imon! annars hinner jag inte med allt jag ska..

sjukt vad sexigt det kan vara med vältränade killar, haha! vadå att man känner dig typ, trygg? och omhändertagen, och allt annat sådantdär! ;)

ska se om jag hittar något att äta, en brunch kanske? sen ska jag se om jag kan få något pluggat :) hittar ingen motivation och tar inte tag i saker. fy!

sjukt

tittade runt på lite olika bloggar och hittar dessa bilderna, av terry border.
Vilken människa kommer på sådant?! haha, men grymt häftigt.




smart..

ibland är jag värre än jag tror, haha. fick sjukt ont i halsen igårkväll och tog mig en kopp te för att kunna fixa allt jag skulle göra idag. Vaknar med ännu värre hals, och ett tungt huvud, men eftersom att jag anar att jag inte hade feber så drog jag in til gymmet en snabb stund, vilket var mindre smart. Halsen diggade inte min träning, så det var bara till att dra till körskolan och köra och sen hem!

nu sitte jag nerbäddad och kan inte bestämma om jag ska sova, äta eller faktiskt ta tag i saker så att jag slipper stressa sen?

tankar :)

hm, hur gör jag nu?
djupa tankar för en liten människa ;) dock egentligen bra saker, jag måste bara reda ut hur jag ska bete mig och vad jag vill osv. haha, det lät totalt fel. hur ska jag bete mig i dessa situationerna för att jag ska få ut så mycket som möjligt av det?
jag vet sedan tidigare att jag kan vända saker väldigt fort, handla innan jag tänkt på konsikvernserna. eller göra saker innan jag är säker på vart jag står. det går inte alltid att vända tillbaka sedan, och oftast har det inte spelat så stor roll, men det är väldigt onödigt. Med respekt mot migsjälv och mot andra är det väl bra att veta vart man står och vart man har sig själv :)

'Jag kanske talar till mig själv när jag säger
att man borde stanna upp ibland och se
för man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv
och bara springa runt och låtsas att man ler'
älskade winnerbäck :)

fest och allt annat under natten! :)

händer rätt mycket nu! en galen natt iallafall. var på förfest hos johan, sen jh och sedan natti! :) hade skittrevligt i stort sett hela natten!

men resten av dagen ska jag nog mysa ner mig. finns en del att tänka på! med respekt mot andra.. och kanske mig själv? så bör jag nog tänka igenom en del saker :)

RSS 2.0