funderaremilia är igång!

Har som sagt varit iväg ett par dagar. När jag väl kommer hem, tar det lugnt och slappnar av så tränger sig tankarna på. Det är alltid likadant, och jag tror det är bra. Det är jobbigt, men bra.
Vad jag funderar på vet jag knappt, men allt börjar helt plötsligt kännas lite mer och lite tyngre.
Jag är ganska trött på det. Jag är en helt vanlig person, men antagligen lite mer fundersam än de flesta vanliga personer. Jag kan fundera på saker som det inte ger mig något att fundera över. Där det inte kommer finnas några svar hur mycket jag än vrider och vänder på det i mitt huvud. Det måste ju däremot vara superonödigt.

Jag har iallafall kommit hem till världens bästa familj, till underbara kompisar, allt kommer väl antaligen gå på rutin igen efter ikväll, och jag har med mig ännu lite mer spänning.
Jag har Mia, som jag gör i stort sett allt med. Hon känner mig väldigt väl och vi umgås mycket. En bästa vän.
Det känns värre med Cim. Ännu en bästa vän, som är sååå långt bort. Bara ett samtal bort brukar det ju heta, och så är det även i detta fallet. Men jag vill ha henne här nere. Jag vill kunna umgås.
Om jag känner för att göra saker, så är det alltid någon som gör något med mig.
Vad har jag att fundera över? Jag har börjat undra om jag helt enkelt har fått en sådan bra, trygg och underbar barndom att jag nu när jag ska ut i livet på egna ben kommer ha svårt att bli nöjd. Hur ska jag, som i stort sett aldrig behövt möta större problem, klara mig ensam i världen?

mitt lov :D

nu är jag äntligen hemma.
För exakt en vecka sen fick jag ett sms av Cim där det stod 'Johan driver med mig, han säger att ni ska köra upp hit inatt!' sagt och gjort alltså.
Tog väl en 7-8 timmar upp, och vi kom fram typ fem på morgonen. Så gott att se Cim! Varför bor du så långt bort?
Vi har gått på stan, myst, festat och allt möjligt. Spelar spel också, med andra ord. Fy vad kul. Gustav och Johan vann dock..
Festade i onsdags, jag ramlade med händerna i fickorna, så en faceplant blev det där. Börjar fundera på om näsan är bruten, men det är den nog inte. Cim krossade foten under kvällen också. ;)

Alex och hans flickvän åkte med ner i fredags, så runt elva på kvällen blev jag släppt inne i stan hos Mia. Massa skitsnack såklart, och igår var det fest för Adam som fyllde 20. Grattis igen :)
Drog till ronneby en stund med. Ett bråk senare var vi i karlskrona igen och efterfestade. Så en lång men bra kväll. Idag känner jag mig sjuk så jag myser i soffan med lugn musik.

fortfarande i etuna :)

Hinner skriva ett snabbt inlägg nu :)
Var planerat att dra hem idag, men eftersom att vi festade igår så drar vi imorgon istället.
Gårkvällen var helt okej, supertrevligt och mycket folk, men kändes ganska grupperat. Dessutom ska jag självklart göra saker med lite spänning i, men det slutade lite sisådär. Pinsamt, men vadfan, känner ingen här ;)
När vi tröttnat och skulle dra så har jag händerna i fickorna och ramlar, det vill säga att näsan tar smällen. Näsblod och sådant som jag torkade med Cims vantar, haha. Fin vän jag har!

Så idag är näsan en arabnäsa som Ketta sa ;) öm och allt sådant. Men det var det värt, fyfan vad kul det var.
Cim har skadat foten med, så  vi ska nog unna oss massa gott ikväll!

Har hänt så sjukt mycket mer. Mia, bara vänta så ska du få alla detaljer.

spontant

Blev en spontan-tripp till etuna igår natt. Skriver när jag kommer hem. Vilket förmodligen blir på torsdag :)

ahaha love it

HAHAHA VAD HÄNDER?!?! Jo, min bror kommer och slänger upp 5k i ansiktet på mig! TACK! :D

söndag & lov.

Det är söndag, det är lov. Visst är det superskönt att ha lov och kunna göra vad man vill. Jag tycker dock inte om att sitta hemma allt för mycket. Måste ut och umgås och röra på mig. Så mina vänner lär inte få ett lugnt lov ändå! mihihi.

Har varit vaken ett tag, så jag har hällt i mig kaffe och varit ute med pappa och charlotte. Hundarna med förstås, vi har kört in en höbale till fåren och lagt en ny bädd till dom. Kul va? Nja, men skönt ändå!
Fårse vad det blir av resten av dagen. Frukost ska jag få i mig först iallafall tänkte jag. Sedan kasnke inviga bastun? Lets see!

time after time

Eva Cassidy – Time After Time - Soundtrack LP Version
Lying in my bed
I hear the clock tick and think of you
Turning in circles
Confusion is nothing new

Flash back to warm nights
Almost left behind
A suitcase of memories
Time after sometimes
You picture me
I'm walking too far ahead
You're calling to me
I can't hear what you've said

And you say, go slow
I've fallen behind
The second hand unwinds


If you're lost, you can look
And you will find me
Time after time
If you fall I will catch you
I'll be waiting
Time after time
If you fall I will catch you
I will be waiting
Time after time
Time after time

After your picture fades
And darkness has turned to grey
Watching through windows
I'm wondering if you're okay

And you say, go slow
I've fallen behind
The drum beats out of time

If you're lost, you can look
And you will find me
Time after time
If you fall I will catch you
I'll be waiting
Time after time
If you fall I will catch you
I will be waiting
Time after time
Time after time

Mm mm mm
Time after time
Woo ooo ooo
Time after time

hunnit med mycket.

Jag hade tänkte myskväll igår. My ass. Tänkte dra in till Dessan för att ta det lugnt och kanske dra till axel för småfest och spel. Slutade med att jag har sjuttiofem samtal att svara på samtidigt, och inte kommer någon vart med min sminkning. Resultatet blev iallafall att köra in till stan och hämta Dessan och Elli, för att sedan köra och hämta mia, och sedan till gamla kontakter i ronneby. Trots att jag var nykter hade jag riktigt kul.
Efter några timmar så drog vi tjejer ut i karlskrona, där det var helt okej, dock smådrygt.
Runt halv tre tänkte vi sticka därifrån, med alla som skulle ha skjuts på olika håll. Blev väl sådä med det men körde iallafall hem Elli till stoffe, Robin till spjutsbygd och Mia till jämsunda. Då var väl klockan runt 03.30-04.00. Körde vidare till ronneby. Där mina byxor blev 'blöta', så när jag skulle köra hem en del personer jag knappt träffat så fick jag köta i badbyxor, ahahaha. Då var klockan typ 05.00. Kom iallafall tillbaka dit, och när jag ska köra imorse så ser jag att jag har fått fem hundra jävla spänn i parkeringsböter för att jag har stått på en parkeringsplats som någon hyrt. Men skylten var ju täckt med snö, så hur ska jag se det?! ;) Tittade igenom papperna här hemma och tror inte det är böter, utan att denna människan har skrivit på ett gammalt kvitto, haha.

Tog en tur till Mia på vägen hem och är hemma nu. Fårse vart kvällen bär mig ikväll!

fredag!

Blev en myskväll hos pappa igår efter ett stenhårt pump pass! sjukt.
Smilla är skendräktig, så hon låg i stort sett på mig hela kvällen och mös. Som tur väl är tycker jag också att det är mysigt!

Var i skolan till tolv och sedan drog sanna och jag till stallet där hon har Zorro. Pysslade och mös lite, och jag red också lite, var super längesen, men man märker att en del sitter i. :)

Drog till Mc efter det och käkade lite och nu är jag hemma. Skönt. Kan inte bestämma mig om jag ska mysa ikväll eller dra någonstans. Återstår att se! :)

äntligen är det lov iallafall, och jag har inte ett skit inplanerat, vilket är skönt det med. Träna, ta det lugnt, festa och umgås kan jag tänka mig att det slutar med!

Kaffe!

har inte fått något vettigt gjort alls. Har sjukt ont i magen. Säger som jag sagt förrut, ont på ett sätt man kan stå ut med och känner att man lever. Men ibland vill man bara krypa ihop till en boll ändå!
Har fixat naglarna lite iallafall :)

Ska ta bussen till gymmet runt halv fyra och sedan gymma fram tills fem då pappa ska följa med på en timmes pump :) efter det följer jag nog med upp till honom. Kan vara skönt ibland.
Så, jag måste packa lite också. Eller iallafall byta om till kläder jag ska ha med upp, packa träningskläder, smörja in benhinnan osv.

Eftersom att jag har tävlat lite för mycket mot min benhinna så har vi nog nått mål snart. Behöver jag nämna att jag förlorade? Så nu lever jag på voltaren. Så länge det funkar så! ;)

Imorgon är det redan fredag och jag har inga planer alls för helgen, och skönt är det. Antar att det slutar med myskväll någon kväll, och en öl eller liknande den andra. Det brukar bli så, och jag hade tyckt det var alldeles för drygt att sitta hemma en hel helg, fy. Dessvärre tycker inte min vän Mia att det är drygt (hon hade kunnat sova sig igenom en heeel vecka ;)), så nu är det nog dags att jag börjar med min övertalning. Jag menar, hon måste ju göra något någon av kvällarna iallafall ;)


mysväder

Slutade för en timme sen, totalt onödig dag! Ska se om jag får något vettigt gjort, eller om jag bara ska mysa ner mig i soffan med ett pösigt täcke och titta på greys?

Det är ju onekerligen mysväder ute. Molnigt och mörkt, nästan som att det ska börja regna. Det bästa mysvädret alltså, om man inte räknar med sommaregn.

jag njuter av livet.

Dagen blev supermysig.
Fick en del pluggande gjort, svenskan, idrotten, naturkunskapen och en del på projektarbetet. Perfekt!
Har tränat med Dessan, tagit det lugnt och myst här hemma, varit ute och gått med Sanna, och även följt med henne till stallet.
Ryktat, pulat och myst med hästarna. Oh, jag saknar det ibland. Att kunna gå ut när man vill och lukta på en häst och bli lite skitig under naglarna. Och pussa på dom lite med, på den mjuka mysiga mulen. oooh :) Börja rida iallafall lite igen kanske?

Måste också tillägga att på något sätt känns det som att jag har vuxit sjukt mycket. Mitt sätt att reagera har förändrats totalt, och det har bidragit till att en del roller och relationer har förändrats - till min fördel. PUSS

:(

Oh shit. Nu grinar jag lite.
Tittar på extreme home makeover. Dom är hos en familj där mamman och den sjuåriga dottern har cancer.

Dottern: Jag vill vara bebis igen.
Ty: Varför sägr du så?
Dottern: För jag vill vara kvar här på jorden. Jag vet ju inte hur det är i himeln..

Fy fan vad sådant gör ont. En sju årig tjej?! det ska inte ens få hända. Tanken på att dö ska inte ens få finnas. Vart tar hennes barndom vägen? Så länge hon får leva ett hyffsat långt liv kanske det inte spelar så stor roll.
Jag måste lära mig att uppskatta livet på ett helt annat sätt.

min natt!

Föresten, inatt drömde jag att jag hade cancer.
Jag visste inte om jag skulle överleva, eller ens vart jag hade cancern. Jag kände mig som om jag var tre igen, gick och tog mamma i handen och sa 'mamma, är det för att jag har solat solarie?'.

Jag brukar verkligen inte drömma denna sortens drömmar ;) så hm, intressant om man hade kunnat tyda drömmar alltså.

återhämtning tack :)

Hihu. Ställde klockan på halv nio imorse, trots att jag är ledig idag. Men har ändå sovit sedan iallafall elva igårkväll, så mer sömn skulle jag nog inte ha iallafall :)
Fick en del pluggat imorse med. Låg en del back i svenskan, nu ska den nog vara i fas. Skickade en del mail med, sådant som måste göras.

Drog in till gymmet för lunchpasset med, powertraining (cirkelpass). Jag var så sjukt trött i min kropp efter det. Antar att jag behöver återhämta mig lite mer innan jag kör armarna igen med tanke på mitt pass igår. Men imorgon är det dags för pump igen!
Ringde kvar över nio i morse för att anmäla mig till bosun som är vid fem. Det var fullt redan då. Anmälningstiden börjar vid åtta. Det måste vara ett sjukt kul pass med tanke på det. Jag står som första reserv iallafall, fårse om jag får plats eller inte! :)

:D

Drog ner till gymmet med Dessan efter idrotten, fick bli armar, axlar och rygg idag. Passade på att öka vikterna idag med, och shit. Haha, men tungt ska det vara!
Körde axelpressen (finns det någon som är stark i den?! haha), och iallafall så sitter det en kille på en maskin bredvid. Jag kör min sista omgång och när jag är klar så säger han 'Vilken härlig pose du fick till!' hahah ..
Jag kan tänka mig hur fult det verkligen är när jag tar i.

hahahah föresten. Sussi. Så sjuk! men shit vad kul. Perfekt med bra källor alltså!

Imorgon är jag ledig. Ska se till att göra två svenska läxor och skriva idrottsuppgiften. Ett träningspass på det också, sedan får vi se vad som händer! :)

Wooow, en bild

Tog en 'dagens' igår föresten.



Ormskinnsleggings från Åhlens, 199 :-
En gammal kofta..
halsduk från Gina, 129 :-

jag fattar ingenting :)

Lars Winnerbäck – Jag fattar ingenting

jag ville skjuta mig själv
redan på tunnelbanan hem
för hur svag jag har varit
och hur fel jag haft
två öl senare
var Skånegatan
ändå lite lockande
och framtidens ljus

jag fattar ingenting...

ännu inte äldre
tar jag flyget härifrån
och tänker att jag blivit lite
starkare
tänker att jag bara måste
se mig om
och leva lite mer
du vet hur jag är


jag kunde säga att jag önskar
hon förstod
men det är ju inte det
jag vill nog bara ändra sanningen

du kände mig när
åren var terminer
när sommaren var helig
och nätterna var allt
du har vart densamma
som en klippa genom tiden
med en hand som
verkat räcka åt oss alla

puuumpump

Höll precis på att skriva att det varit en lång dag, men kom på mig själv. Inte har det varit det. Inte utan att jag gjort den lång frivilligt iallafall :)
Började dagen med sovmorgon och åkte med Sanna till skolan. Hade en lektion och efter lunch så hade jag tre timmars hål, så Sanna och jag stack ner till gymmet för ett rump- och magpass. Och kondition såklart.
Söt som hon är så hämtade hon mig när Linn och jag hade haft projektmöte. Så fick skjuts hem och var väl hemma i en halvtimme och han slänga i mig mat och hälla i mig lite kaffe, sedan drog jag in till gymmet igen.
Tog Dessan med mig :) Blev ganska slappt, lite på crosstrainern, lite cykling, lite rygg och lite mer rumpa!

Så ser det ut än sålänge. Kan tänka mig att morgondagen bli ungefär likadan! :)

?!

amen herregud! Min laptop hakar sig totalt om jag försöker logga in på msn. Min bror däremot, han loggade in och det FUNKADE. Då testade jag igen, men inte fan funkar det. Den måste hata mig?

söndag 18.20

Blev en liten promenad ner till affären med mamma.
Har myst ner mig i ett varmt bad också. Läste veckorevyn, hade ansiktsmask och sådant som hör till. Sjukt mysigt och avslappnande.
Så än så länge har dagen varit jätte skönt. Egen tid behövs väl också! en liten dip nu med ett otrevligt samtal med en person man bara önskar ska förstå. Jobbigt när saker och ting förändras ibland. Nu ska jag väl mysa vidare :)

alla hjärtans dag :)

Alla hjärtans dag idag då! :) Mysigt för er med förhållande (om dem är bra vill säga, haha), lite värre för oss utan.
Dock känner jag inget pojkvänsbehov vid denna dagen. Jag klarar mig så utmärkt ändå. Ska ta hand om mig själv lite extra tänkte jag, och lyxa till det lite.
Och vem säger att alla hjärtans dag inte kan gå till familjen och vännerna? Det är ju ändå de som är mina små hjärtan nu :)

Ska iallafall plocka iordning lite på mitt rum, för ikväll kommer en städerska som förhoppningsvis ska städa här. Enligt mamma ska det då vara rent så att hon ser utrymmet hon ska städa.
Förstår att detta kan låta sjukt bortskämt i era öron, så därför tänker jag göra klart för er att vi har städerska av den enda anledningen att mamma som ensamstående mamma boende i ett hus, med ett jobb som hon jobbar med i stort sett hela tiden, inte har tid att ta hand om huset. Mamma jobbar ungefär mellan lite innan åtta till sex-halv sju varje vardag. På helgerna gör hon det hon inte hann med under veckan.
Utöver jobbet så har hon ett hem som ska städas, det ska tvättas, lagas mat, diskas, skottas, klippa gräs osv. Jag tror ni förstår :)

Det är det enda som är inplanerat idag. Ska nog gå en runda med, handla en tidning, lägga mig i ett varmt bad med tända ljus, och kanske ta en runda upp till pappa med!

lördag 15.57

Har varit i stan med mamma. Kom hem med nya tapeter till mitt rum. Blir en fondvägg i mrkbrunt med lite guldaktigt mönster på, och gräddvitt på de andra väggarna.
kom hem med en 'halsduk' med, en sådan som är som en cirkel, så virar man den några varv runt halsen. :) Svart&vit var den, och i lite tunnare tyg.
En ring köpde jag med och lite så!

Strax kommer Mia hit. Hon ska slinga mitt hår och sen ska vi ut på äventyr ikväll :) Nyktert sådant dock då jag drivar ikväll.
Jag skulle vara förberädd på att hon är grining, hur ska detta gå va ;p Oh noooo!

nyheterna

Tittar på nyheterna nu. Såg att dom plockat in Anders Högström igen. Han har jag haft som vikarie när jag gick på Rödebyskolan, rätt ironiskt. Nu döms han för det mesta.

tränad och klar! :)

Körde kondition på gymmet idag :) jag tycker det är SÅ drygt, men sjukt skönt. Blev att jogga en halvtimme, och min benhinna var helt okej, men inte bra. Rätt håll iallafall :) Och crosstrainern en kvart. En del snack med Niclas och Adam med, men det är sådant som tillhör ;)

Nu ska jag strax bli hämtad av Martin och sedan upp till Mia på kalas, hennes mamma fyller år ;) Blir kvar där ett tag och sedan ska jag ha myskväll med mamma tror jag. Mysigt. Imorgon blir det nog mer liv :)

tankar.

Jag hatar när folk inte reagerar. Ibland undrar jag vadfan man ska göra för att vissa ska bli berörda, och då menar jag inte på något sött sätt. Utan bara regagera, visa att dem består, precis som alla andra, av känslor och behov.
Jag reagerar ganska enkelt, och kan grubbla över det mesta. Det är verkligen inte så jag menar att man ska vara. Verkligen inte. Creds till er som har sådan kontroll över er själva att ni inte behöver grubbla. Men ni måste väl för fan ha något i kroppen som gör att ni reagerar?

Jag menar, om jag bråkar med någon nära, eller diskuterar eller vad som. Då vill jag sedan lösa det. Jag vill inte vänta några timmar och sen få ett samtal och allt är som vanligt. Finns det ett problem vill jag iallafall prata om det. Alla har olika sätt att se på saker, och det får man acceptera. Men problemet kommer ju kvarstå om man låtsas som att ingenting har hänt?

Folk som är ointresserade kan jag också bli fustrerad på. Som min pappa till exempel.
Han har alltid varit en underbar förebild för mig, jag har alltid fått stöd till max av honom, sett upp till honom och velat umgås med honom, tyckt om hans mat, älskat hans parfymer osv. Som det sägs, man faller för killar som påminner om ens pappa. Det stämmer nog totalt hos mig, och jag är inte kär i min pappa! haha..

Vi tycker om att göra samma saker. Träna, ha något att göra, inte sitta still och liknande. Men en stor skillnad är att jag älskar att prata om onödiga saker. Ser jag pappas kompis på stan så vill jag berätta det. Läser jag något kul i tidningen så vill jag visa honom det. Lär jag mig något nytt så vill jag berätta det också. Ett stort minus jag har är att jag gärna pratar om allt, och öppnar mig lite för mycket. Blir jag besviken, då vet alla det sen :p

Pappa o andra sidan är inte sådan. Han berättar ingenting alls som han inte anser vara nödvändigt. Det låter väl ändå okej. Men vart går då denna gränsen? Han glömde berätta att min faster förlovat sig, när min kusin fick barn osv. Jag blir GALEN!
Vi 'rök ihop' härom kvällen (haha, riktigt så allvarligt var det väl inte), så jag gick och la mig. Pappa knackade på dörren och sa godnatt. Morgonen efter är det precis som om ingenting hänt. Hur fan ska vi då lösa problemet?
Nu efter ett hyffsat otrevligt samtal med pappa så lovar jag att han sedan kommer ringa, som om ingenting hänt.
Vart är viljan att försöka lösa problemen och inte bara putta undan dem?

Update: Där kom samtalet. han undrade om vi skulle träna och om jag ville låna bilen ikväll ;)

Ska dra till gymmet nu iallafall! :)



en tätort på en slätt

Lars Winnerbäck – En tätort på en slätt
Vi får helt enkelt göra så :) En sjukt fin text. Jag älskar texter som får en att fundera lite!

det finns en tätort på en slätt
ett kyrktorn sträcker sig mot himlen
som en tiggare under slummen
du ser det från den stora vägen

om du reser dit i vår
säg att jag gärna kommer åter
ifall allting är förlåtet
att man blir klokare med åren


om jag kommer dit igen
har du en plats där jag kan vila
ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

hälsa skönheten i norr
säg till Viola att hon lyser
att hon var vackrare än sången
och att jag önskar att jag skrev den

fråga krigarna i väst
var dom gömde sina byten
se om någon av dom kom undan
och kanske lever av det ännu

om jag kommer dit igen
har du en plats där jag kan vila
ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

gå till huset med balkong
där järnvägsbommen ringer
under den varma, svarta plåten
har jag lämnat några drömmar

en dag lämnade jag allt
man kunde låta tiden vara
det känns som andra sidan jorden
vi kanske hade alla svaren

jag har kämpat med en dröm
jag ville inga brustna hjärtan

inga slitningar i blodet
jag ville hitta Söndermarken

om jag kommer dit igen
har du en plats där jag kan vila
ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån





:)))

Fikan med Sussi satt perfekt. Så gott med en person som verkar tänka likadant som mig och ha samma värderingar. fint! :)

Har faktiskt hänt en del intressanta saker idag, som dessvärre bör hållas utanför bloggandet ;p HAHA! Vissa personer vill man bara smälla en stekpanna i huvudet på, fast ibland är det roligare att inte göra det. Detta är ett sådant tillfälla, ett FINT tllfälle! ;)

Mia och jag tog ett samtal nu på kvällen för att snacka igenom allt som händer. En del skratt blev det. OH SNAP! :D


Hahaha go bild. Syns iallafall att jag varit utomlands ;)


There you go M.Jensen! Biffiga armar eller tjocka? ;) jag älskar bilden.

mycket i ett !

Har lyssnat ganska mycket på Hinder - Lips of an angel. Hur sexig röst har han inte?! Försökte lägga upp den här, men klarade helt enkelt inte ut hur man gör.


Fick tråkigt igårkväll, och eftersom att jag redan tränat igår, och hade tränat fem pass denna veckan så drog jag med sanna ner till kassabrons och tog en kycklingsallad. Supergott. Fick mig en skön promenad hem!

Igårkväll la jag mig iallafall i ett bad. Det ger så mycket energi att ta hand om sig själv! Att noppa ögonbryn, fixa naglarna, ansikts- och hårmask, fila fötterna, skrubba och smörja in sig! Jag känner mig så ren efter det. Yes! Tända ljus hade jag med, och mysig musik. Så där låg jag ett bra tag!

Hade skola till halv elva idag, och runt halv tolv så käkade pappa och jag lunch på åhlens, hur gott är det inte? Jag älskar deras buffé.
Under tiden som jag väntar på pappa så luktar jag på de nya parfymerna. Jessica Simpsson - Fancy love, och jag är fast. Fan!
Jag fick en parfym senast i måndags, som jag har sagt att jag vill ha och som verkligen luktar mig. Jag älskar den. Men nu hittar jag denna, som också luktar sjuuukt gott. Dessutom hade jag fått 20% på kicks hem i brevlådan, så ja. Jag får nog köpa ännu en parfym.. Jag som redan har den vanliga fancy. yeye.

Tror jag hoppar över dagens träning då sanna och jag ska ta lunchpasset imorgon :) Runt fyra ska jag iallafall in till stan för att fika med min fina vän sussi. Var ett tag sen, så kan tänka mig att vi har en del att snacka om :)

Mamma kom hem i måndags från Sydafrika, och idag flög hon till Stockholm. Lite skönt att vara ensam ändå!

mjölken?!

Min första reaktion imorse var att mjölken var slut. Vad skulle jag då ha i min musli? I mitt kaffe? I min proteindryck?
Jag löste muslin med lite yogurht, kaffet med vispgrädde. Tänk ni, så hade aldrig Kissie gjort, för då kankse låren hade gått ihop? HAHA .. vispgrädden var iallafall för gammal. Proteidrycken löste jag inte helt enkelt, efter att jag simmat så gick jag ner och handlade. Passade på att skaffa visa kort och lite sådant samtidigt :)

Nu har jag precis varit nere på kassabrons och ätit med sanna, tog mig en promenad hem med! TOPPEN!

fina vänner.

Om någon dag känns lite mer tung att ta sig igenom än andra, så bläddar jag längst bak i inkorgen och ser:

'Hörde på P3 nyss när dem pratade om vänner, att vissa klickar man verkligen med direkt osv. Då kom jag o tänka på dig!'

Från min fina vän Cim. Det värmer alltid mest när man inte förväntar sig det. Det smset kan göra mig dag flera gånger om.

:)

Skrev ett inlägg igårkväll, men eftersom att blogg.se inte gick mina vägar så försvann allt. Gör ett nytt försök nu :)

Blev lunchpasset igår som var pulspass, gympliknande. Efter det drog vi hem till Dessan och slingade mitt hår. Färgen var brun, det skulle bli blondare, och slutresultat är precis som förrut. Tror det var en för gammal färg!
Mia behövde fotografera mig och Dessan till hennes företagsekonomi tror jag det var. Jag är inte riktigt avslappnad med att stå framför kameran, men hade riktigt kul och hoppas att det syns :)

Tog ett spinningpass efter det och hade sedan myskväll uppe hos pappa :)
Min bror bor typ där, och jag bor i stort sett hos mamma. Men Johan har försökt undvika mig i några dagar nu tror jag, för igår körde han ner till mamma, hm.. Hahah, kan det vara så att han inte vill snacka om hur mycket jag ska ha för bilen?! ;)

Här kommer några bilder från igår.








sjuka drömmar

Körde med lite extra vikter på pumpen igår, och det känns idag. Men det är väl precis så som det ska vara.
Dessutom ringer klockan om en halvtimme, och jag har redan varit uppe en stund. Har nog sovit ut och det känns superbra. Att jag sedan drömde att en person som jag inte kommer allt för bra överens med blev min bästa vän och sedan körde ut mig i skogen och tänkte döda mig under ett hus satt väl mindre fint. Dock vann jag, och tyvärr blev denna tjejen sjukt skadad. Dessutom hade hon en sådan bil jag ville ha ;)

Om någon timme ska jag dra mig in mot gymmet för att gå på ett pulspass, sedan hem till Dessan och sedan ska vi nog stp modeller för Mias företagsarbete. Jag känner mig inte helt på den alltså, men man får väl ställa upp :)

:D:D

Min laptop dog igår. Den vägrade starta. Nu är den igång igen, hiiihu. Trogen är den!

Super onödig dag i skolan, hade historia och gjorde inte ett skit, haha. Hämtade mamma vid tågstationen :) Så nu är hon hemma. Vet ni vad hon hade köpt till mig?! :D Parfymen light blue, jag älskar den. En chanel ögonskugga med, i basfärg. Hur bra är hon inte? UNDERBAR!

Jag ska strax ta bilen med mig in till gymmet och sedan träna lite i gymmet innan det blir pump och spinning. Sen ska jag försöka hinna hem till outsiders, det är ju bäst!

bilder från igår :)

Hade detta varit för en timme sen så hade jag nog börjat berätta om hur bra allting faktiskt känns nu. Att jag har bytt syn på livet, ser något positivt i det mesta och att det händer precis lagom med saker med bra folk. Att jag känner mig stabil i mig själv och mer bekväm än på väldgt länge.
Det är väl just att jag hade denna tanken som gjorde mig väldigt öm igen. Jag hittade en öm punkt mitt i allt detta stabila och rotade runt lite extra. För att plåga sig själv på det sättet är ju underbart? eller nej.
Jag kommer igen. Även denna punkten ska stärkas upp :)

Igårkväll var det iallafall tänkt att Mia och jag skulle käka lite hemma och sedan dra till jh och ta en öl eller något, jag skulle köra.
Det slutar med att vi drar hit dessan med, som deddutom körde hit. Så jag drack också, och dessans kläder gjorde det med ;) HAHA! Lätt kvällens händelse. Hur det gick med att jag skulle laga mat bör jag inte nämna va?
Adam kom också och joinade oss. Så vi drog vidare mot The kings dive och tog ett par öl, vidare till frasses och sen hem. En jätte trevlig kväll :)
Mia sov här inatt och drog på eftermiddagen, och ikväll har Sanna varit här en runda. Super :)


Dessan och jag.


Adam och jag. Posen fick jag till ;) haha


my girls! :D

Les Mills

Har rådsnackat lite med mamma om utbildningar. Det finns rekommenderade intruktörutbildningar i göteborg och stockholm som är i tre dagar. Vet dock att gymmet man ska jobba på behöver på något sätt sammarbete med Les Mills. Det är lätt att ta reda på. Dock hittar jag inget pris eller liknande? Någon som vet lite mer om det?

kalmar / studier?

En jätte bra dag i Kalmar igår. Med mig hem fick jag en snygg skjorta från Vero moda, en kofta med luva från New Yorker, ett par trosor från Vila, en snygg sminkning och ett par produkter från MUS.


Microshadow deadly, 135:-


Higtechlighter, neptune 155 :-


Och den alla har rekomenderat, Cover all mix, 265:-



Har anmällt mig till högskoleprovet nu. Vad ska jag söka då?

Polisförberedande högskola.
Något jag tycker är intressant och kan tänka mig att jobba med sedan. Ett seriöst yrke, men klarar jag pressen? Klarar jag av att ensam, tjej, och kanske svagare, gå emot en kanske 7 stycken biffiga killar som hatar mig till tusen för mitt yrke? För att jag kanske ger dem fängelse? jag vet inte.

Kostrådgivare.
Hur bra låter inte det? Jag har tyckt det var jätte kul. Speciellt att hjälpa vissa personer med deras dieter. Men när det kommer till att kunna laktos och gluten osv, med den kosten, så låter det helt plötsligt mindre intressant.

Beteendevetare.
Passar nog mig perfekt. Jag tror jag hade uppskattat att jobba som beteendevetare. Men psykologin i skolan är supåertråkig, och jag antar ändå att det är samma spår..

Makeup artist.
Något jag funderat på ett bra tag. Jag hade tyckt det är sjukt kul och jag hade antagligen haft grunden för det också. Men det känns inte som ett jobb det går att växa tillräckligt i för att jobba med det tills jag är 40. Att betala en utbildning som man dessutom inte får studielån för att det är kul? mja, jag vet inte.

Instruktörutbildning.
Att lära mig mer inom hälsa, kost och träning hade jag tyckt var riktigt kul. Att hålla pass och jobba på ett gym hade passat mig utmätky just nu. Det hade varit nyttig kunskap som jag hade kunnat bygga vidare på sedan. Men hela livet? nja.

Jag vet inte ens om man ska tänka i de banorna att kunna tänka sig jobbet hela livet. Men på något sätt vill jag ändå kunna växa inom yrket och bli iallafall en medelklss tjej med koll på sitt eget liv.

sommmar

Efter att jag har varit på ett bodycombat pass med pappa så är jag lagom trött och taggad inför i sommar :) Har tittat runt på bikinis och hittat jävligt snygga. Är dock väldigt dyrt eftersom att det är så långt iväg, men vill man vara snygg så? eller ja, vi fårse helt enkelt.
Har hittat en del att välja mellan :)


Denna är sjukt fin tycker jag, men färgen kanske skär sig på mig? finns i svart med :)


Denna är ju typ en dröm. Får man kroppen på köpet?


AS COOL! men brännan? nja ..

:)

Oh, vad underbara människor jag har runt omkring mig. Inte nog med att Micke skottade åt mig igår och att mormor skickade med mig lasange. Idag har någon varit här och skottat trappan, kan det vara mormor? :D
Dessutom smsade mamma mig att hon köpt light blue åt mig. Vad fint alltså :D

Jag är kräsen när det gäller vänner. Jag umgås inte med folk jag inte trivs med eller inte litar på. Däremot borde det ju finnas ett fett mellanrum mellan ovänner och nära vänner. Lite avstånd, men respekt och hyffs. Att bråka är ju så grymt onödigt och tar energi som inte borde tas. :)

mys & träning

Nu har jag legat i ett varmt mysigt bad, för att jag var värd det. Nu låter det såklart som att jag gjort något jätteduktigt idag, men så är inte fallet. Jag har faktiskt hoppat över två viktiga saker, skjutit upp kallas det. Jag bör inte berömma mig för det. Men idag mår jag bra, jag är gladare än vad jag borde vara efter min morgon.

Jag har iallafall gått på stan en stund, utan att köpa något. De flesta hade säkert berömt sig själva, men jag ville komma hem med något men hittade inget. När jag väl kom hem så åt jag, jag gör verkligen världens goaste biffar. Blev uppringd av killen som köpt min mobil och såg att pengarna kommit in så jag tänkte traska ner till affären och posta den. Frisk luft är ju underbart :) när jag kommit en bit kom jag på att jag glömt en sak hemma så det var bara till att vända. När jag kom tillbaka så gick Micke med snöslungan och skottade vår uppfart. Vi har väääärldens bästa grannar och jag uppskattar det något oerhört nu när jag är ensam. TACK! så då behövde jag flytta bilen och tog den istället. Svängde inom mormor och morfar och blev lite uppskattad :) hiiihi.
Varit uppe hos pappa en sväng med och hämtat en del saker, tittat in snickarna och hälsat på mina kära doggies.
Sååå, det jag ville komma till var att jag trots allt inte haft en lugn dag ändå. Något att göra hela tiden utan att stressa är väl underbart? Så jag var värd det badet.
Ikväll drar jag nog upp till pappa och myser :) tror dock att han glömt bort mig, han skulle ringa när han visste vad han hade att göra på jobbet idag?

En av de två viktiga sakerna jag har hoppat över idag är träningen.
Jag kände helt enkelt inte att jag hade ork för att gå på lunchpasset som jag brukar gå på, på ondagar. Jag ringde ner och tänkte anmäla mig till Bosun, men den var full.
Så, jag tänkte simma. Men kom på ganska snabbt vad Marie sa igår på kursen. Det räcker inte för en kropp att bara vila på helgen, den hinner inte återhämta sig och då får man inget resultat. Det är så sant, jag vet folk som tränar varje dag och får mindre resultat än de som tränar varannan.
Så idag tar jag vila. Vaknar antaligen piggare imorgon med eftersom att jag har träningsverk i rumpan och magen.
Jag har egentligen svårt att ta vilodagar. Jag tycker det är så grymt kul att träna, och känner mig så skönt trött efteråt. Jag får helt enkelt försöka att byta onsdagens träning till fredagen kankse? Lördagar och söndagar brukar jag vara rätt körig på.

babyyy please dont go

Hade en riktigt bra kväll igår. Tränade innan skolan och var på kurs efteråt. Mari Lax hade föreläsning/kurs om träning och resultat. Sjukt bra.
Mia och jag handlade och drog hem. God mat och sjuka skratt :)

Värre var det imorse iallafall då det tog en HALVTIMME att få upp bilen. YEY? nej. Kom iallafall in till datorkunskapen och hade väl den i en halvtimme eller något och sedan drog vi upp på stan en sväng. Jag hittade ingenting, så ska kika igenom internet nu.

Ska hälla i mig lite kaffe för att få upp energin och värmen.

katteeeeeeeeen

Jag vet att jag inatt satte mig upp och ropade 'mamma? mamma? MAMMAA?!' antagligen för att jag trodde att jag hörde något. Jag kom på ganska snabbt att hon inte är hemma så jag somnade om. Nu när klockan ringde vid nio så ser jag vad det var som lät. Maja, min katt, har lekt med duken som låg på tvbordet och dragit ner denna på golvet. Allt som låg på, det vill säga en kopp te, ett par flaskor, ljus och dosor, låg också på golvet. Inte nog med det så hoppade hon igårkväll upp och rev mig på min armbåge. TACK MAJA! Jag tror detta är för att jag ger henne torrfoder, hon vill ha blöt kattmat. NU ÄR DET KRIG!

mamma <3

'Efter att ha åkt med plan som gjort oss försenade från köpenhamn, missat plan i Zurich, blivit ombokade till plan som inställts, ombokade igen till plan som vi inte fick plats i. Tog oss i alla fall till Johannesburg imorse men nästa plan var försenat pga regn och åska och när vi väl satt ombord fick vi byta igen pga tekniskt fel. Nu är vi ca 20 pers i ett pytteplan till Polokwane. Motorn är igång så nu flyger vi strax. Hör av mig sen. kram mamma'


biffemilia

STRESS!!! måndagar är alltid stressiga. eller ja, jag gör dem stressiga, för det är så grymt mycket jag vill hinna med.
Har iallafall pluggat sjukt mycket idag i skolan, då jag ligger efter en del så måste jag verkligen ta tag i det. Kom hem och ställde mig direkt och lagade mat. Biffarna är färdiga nu och ska ätas sen, gjorde med några med ost i och de flesta med tacokrydda. Sjukt got :) jag borde bli biffkock.

Nu har jag helt plötsligt en liten stund över. Ska spendera den väl. Blir nog att fixa naglarna och kroppen. Brukar avsluta med ett bad, men det hinner jag inte med idag.
Senare ska jag in och träna. Idag blir det nog stepstyrka om jag inte får plats på pumpen, står som reserv där. Därefter blir det spnning. Kör härifrån tjugo över fem och hoppas hinna med ett ärende på vägen. Kommer hem igen runt halv nio och DÅ ska jag bädda ner mig.

Tiden räcker inte till. Det är så mycket mer jag vill hinna med.

RSS 2.0