ännu en ny dag ;p

vaknade på lite bättre humör :) eller ja, vaknade av sms vid typ åtta. men somnade om till halv tolv :) fast jag hatar vädret? solen ger en bara ont i huvudet. och allt man gör blir drygt ;p
ska snart dra in och träna med mamma, svänga förbi stan en runda gör vi säkert också. Har försökt få tag på jocke och sara med och hoppas att dom räddar min kväll, en wiikväll hade suttit gott.

förövrigt så är jag inte sugen alls på imorgon. Känner för att inte göra någonting. Men antar att jag får ångest för det under kvällen ;p Om sådär tre dagar åker jag till Gran canaria. Ska bli så grymt underbart, men än är jag inte taggad på det heller!

fan va tomt allt blev utan mia. vi sitter nog typ ihop ändå! :)

är iväg ;p

har varit lite off här. Inte varit hemma helt enkelt :) Jocke och sara ringde härom kvällen iallafall och ville att jag skulle bege mig till ronneby, vilket jag gjorde. klockan var väl sisådär tio på kvällen eller något och jag blev hungrig. Frasses fick det bli, vi hann precis. Vi drog vidare därifrån till ett ännu en vän och spelade lite poker. Jag hade varit riktigt tydlig med att jag skulle köra hem i hyffsad tid efterom att jag skulle gå på stan dagen efter och träna innan.
Dessa tre krabater smed planer som gjorde det omöjligt för mig att köra hem, och de höll mig vaken till typ halv sju. Då somnade jag ;) men klockan ringde efter en halvtimme och jag körde hem eftersom att pappa skulle ha bilen till jobbet.
Så igår natt fick jag runt två timmar sömn då jag kunde gå och lägga mig en stund efter att jag kört hem. Var väl halvdöd men hade ändå en superdag med sussi på stan. :) Kom dock bara hem med ett par underkläder och några nagellack.

Kom hem på kvällen och fick några samtal, och tog återigen bilen till ronneby och mötte upp bland annat jocke och sara för filmkväll och poker. Jag har verkligen inte tålamod till poker alltså, annars kan det nog vara grymt kul. Jag skulle hyra filmer i ronneby och kör som en jävla galning bland det hala väglagret för att hinna fram till elva, jag har typ två minuter på mig när jag väl är framme, och ser då på dörren att de stängde vid tio, HAHA!

Jag har väl iallafall fått sova några timmar inatt, även om de var på fel timmar av dygnet :) har hunnit träna med och nu är jag hemma en stund innan jag ska in och fira josse som fyller år :)

ett långt inlägg idag :)

nu har det blivit lugnt här ett tag. Tror julafton var dagen jag skrev sist :)
Var självklart fest på juldagen. Mia, jag och sanna började hemma hos mig med att korka upp, fixa oss osv. Vidare mog Dessan eftersom att hon och Jessie hade fest. Sjukt kul :) och jag måste säga att jag var sjukt snygg, hah. En djävul var jag. Vidare mot ronneby, min älskade bror körde oss :) Där var det helt okej kul, men mest förvirrat. Kompisar som bråkade med varandra, poliser, brandlarm och sådant ;p hah. Lät inte allt för bra va? Men jag fick iallafall en trevlig kväll med snöböllskrig och fint folk.

Igår vaknade vi hos mia, tröööötta och sega. Tog oss iallafall in till stan och jag fick självklart med mig ett par underkläder hem ;p typiskt mig. På kvällen hade mia och jag tänkt myskväll, men efter något samtal ändrades det snabbt till en pokerkväll i ronneby, jag låg jääävligt bra till, men jag har inget tålamod så gav bort mina marker och körde till frasses och hämtade mat istället :) sjukt halt, men det funkade. Började bli rastlös och planerna var att dra till jh - men fullt. Så vi drog till drop kick, så sa micke att de skulle stänga. Eftersom att alla av olika anledningar inte tänkte dra in till vissa ställen slutade det med att vi drog in till stan. PM och Playbar blev det. Nyktert för min del. Liiiite galet kanske, busig ska man väl vara ibland? Allt ska testas någongång ;) Mia och jag drog väl lite över två och imorse hade jag en klump i magen, helt rätt emilia. Har snackat ut nu iallafall, skönt. En sådär tuuuusen tankar senare är jag iallafall lite mer klar i huvudet och det ska nog lösas.

Måste ändå säga att det känns grymt bra att man kan diskutera med folk nu, och slipper bråka. en av svagheterna jag har, men det går ju åt rätt håll märker jag :)

Det är skönt att ha en vän som man kan berätta allt för. Jag litar alledes för lätt på folk. my bad. Men jag kan inte hålla saker inom mig. Det finns ingenting som bara jag själv vet, och jag är så glad att det finns sådana man kan dela det med. Mia :)


underbar morgon

Dagen börjar med att jag ska lägga mig i ett bad, ännu en gång med anisktsmasken jag fick av johan! underbar är han. En sjukt bra från the bodyshop fick jag! ett perfekt sätt att fräscha upp sig inför kvällen :) Om jag känner mig fräsch så är jag så grymt mycket mer bekväm med migsjälv.
om jag orkar ska jag också fixa naglarna. Visst, det är sjukt kul. men inte när man i stort sett inte kan röra något på typ tre timmar.

Kvällen börjar hemma hos mig med sanna, vi ska käka, dricka och göra oss iordning. Sedan ska djävulskläderna på! eller ja, en svans, horn och en 'fluga'. Inte för mycket, och lätt att slita av. Underbart. Några timmar efter det så ska det av igen, då beger sig mia och jag till ronneby. Hinner med allt folk på en kväll, hur underbart är inte det?! :D

Är glad att jag tagit mig så långt som jag faktiskt har :) nehepp. mer ska ni nog inte veta om det! :) PUSSSSS

julafton

julafton är typ över nu :) Jag hade en underbar dag igårkväll hos pappa med alla där. Blev sjukt nöjd med julklapparna! Har firat med mammas släkt idag, lika nöjd idag. Jag har så grymt underbara personer runt omkring mig.

Nu ska jag tagga upp för imorgon med ansiktsmask från the body shop, har man inte en underbar bror eller?

uppe med tuppen

Har precis kommit hem från stan, har tränat kondition, och plockade upp Josse påvägen hem! :) Skulle ätit julbord med charlottes föräldrar och syster, men dem har blivit sjuka. Vi  tar ett familjejulbord senare istället :)
ska fira jul här ikväll :) men nu ska jag hoppa in i duschen med allt som det innebär!

ooops.

ooops. varit lite seg här :) beror på att jag är uppe hos pappa. Datorn känns inte så viktig här  :)
Igår tränade jag, var med mia i ronneby, var hos tove, och var hos oscar med lite folk :) en sjukt bra dag och mia sov hos mig. Vi började dagen idag med en fete stor frukost, gott! Blev sedan gymmet, armar och rygg idag. och konditon såklart :) Sedan drog vi stan en runda, och mycket snack blev det. Hänt rätt speciella saker idag ändå. inget jag tänker lägga energi på :) även om skadeglädje kan sitta ganska gott! :D

gamla bilder :)

har haft en underbar helg hos släkten i göteborg. :) Har tränat, spelat rundpingis (hahaha, min släkt är sjuk), varit på dop, gått på stan och bara umgåtts!
Just nu är jag dock sjukt arg. Det är helt otroligt hur mycket man kan låta en annan människa påverka än. och det tar så äckligt mycket energi.

Upptäckte föresten en sak nyss. haha, jag blev nästan lite skadeglad. Fast nej. En klump i magen fick jag på köpet!

När jag ändå är uppe hos pappa kan jag bjuda på lite bilder..

En av hundarna, Smilla. ;p

Beauty, en av hästarna som nu är sålda..

ett lamm fick bo inomhus då mamman inte tog hand om det, och det var för litet för att klara sig utomhus :)

Vår andra häst, Tim. Som också är såld..

Har jag någongång pratat om skruven, så är det denna sötnosen ;)

Denna datorn är sjutk seg. får ta fler en annan dag :)

mot göteborg

Har haft en skön dag än så länge :)
Sanna kom och hämtade mig i morse, eftersom att även hon fått körkort :) Vi skulle börja åtta med fastnade i köerna, så jag smsade marcus att vi kommer snart, till svar får jag 'Ni behöver inte komma in idag, har ni misast det? :)' haha grattis, där hade vi sovmorgon. Men vi fördrev tiden ändå!
slutade vil halv elva och tog en vända på stan med mia, sanna och dessan. Jag hade nog kunnat köpa allt idag, sådant humör var jag på. men eftersom att jag ska tll götet imorgon så lämnade jag plånboken i bilen :) Blev lunch på åhlens. som vanligt ;) Vet inte vad som hände, men sjukt kul hade vi! 'det kommer folk vi inte vill hälsa på, GÖM DIG!' och mia gömmer sig verkligen med. haha :) trodde jag skulle dö.

Runt halv tre var jag iallafall på gymmet. Tränade kondition, rumpa och mage idag. Hm, tog nog en och en halv timme :) Drog till lite extra på konditionen. Jag är en sådan som vill svettas för att känna att jag har tränat.
Påvägen hem hämtade jag lönen från jobbet, och fick även en blomma :) mihi. Ska inte jobba där mer på ett tag. Hon sa att de antagligen kommer ringa mig igen, men nu är det stängt också, och jag vet inte om jag vill jobba där i sommar! men de är för goa. :)

imorgon åker jag till min älskade släkt, till älskade göteborg. Alla är så glada där :) Jag har självklart köpt med mig lite att ha på vägen upp, så lite smågodis och en twist ligger i väskan! jag lääääängtar. Min släkt är underbar. På lördag ska jag in till citygöteborg och handla. Hihu, man kan ju undra vad jag kommer därifrån med. på söndag blir det dop för mitt kusinbarn! ska bli så mysit :)

dagen blev bra :)

drog mig in till gymmet och supertränade på gymmet. kondition, armar och rygg blev det idag. Grymt skönt, och jag tog god tid på mig och var inte hemma förrän vid sex. Fick faktiskt för mig att sätda rummet, så det gjorde jag. Mamma blev nog glad ;) har fått mat i mig också iallafall.
Hade behövt läsa igenom en svenska uppsats och kommentera den, men först ska jag nog lägga mig i ett varmt bad, med tända ljus och en apelsin! hur bra låter inte det?

men oh. Mia berättade att det är studentfest i ronneby den 8 Januari, med temat glitter och glamour. Jag blev sjukt taggad när jag hörde temat, men jag är i grancanaria då kom jag på. Men det ska nog vara värt det :) fler kommer..

onsdag, med andra ord ledig

jag vaknade halv tolv, så jag behövde nog helt enkelt sova ut. Det  var sjukt ljust ute så, eftersom att hela marken är täkt av snö. Jag tycker inte riktigt om det, visst kan det vara mysigt, men mitt på dagen när det är superljust blir jag bara på dåligt humör. Nu börjar det bli lite mer mysigt :)
Precis som jag trodde så blev det ett par varv på planen ute på rosenholm, KUL när det är åretrunt-däck på bilen, hiiiihu. nej! jag var livrädd kan jag berätta. Tur att han har kört bil sen han var typ tolv ;)
Myskvällen hos linn var sjukt go. Det var jag, linn, linda, linda, josse, josse, hanna, dessan, mia, ellen, fia, jocke, oscar och gabi tror jag! känns som att klassen börjar bättra sig igen faktiskt. :)

ingenting mer än träning planerat idag. drygt eller skönt? mja, vet inte. Ska nog gå igenom stan lite snabbt innan gymmet. Ska testa lite träningskläder och även kolla in christina aguileras bodylotion. Ska dock försöka hålla i pengarna tills helgen då jag ska shoppa i göteborg. Hur jag ska ha pengar till mellandagsrean vet jag inte, men det är ju julafton innan, så får väl hoppas på en del där! :)

Eftersom att jag tagit sönder ännu en mobil så har jag en samsung nu. Hittade massa gamla bilder på den, ska se om jag kan få över de till datorn och dela med mig! :)

snöööö :(

imorse när jag vaknade var jag sjukt trött, men lyckades ändå ta mig upp. Hade julbord i skolan idag, hur mysigt som helst. Tittade på en del av bilder, det kunde vara typ ett leende, en hand, en halv kropp, skor eller liknande och skulle skriva vem detta var. Mia och jag kom delad etta tillsammans med Gabi och Dessan :) haha!
Hade sedan matteprov, fick iallafall g. Mer än så kräver jag inte.
Drog ut på stan en stund och fick med mig en tröja, torrshampoo, lypsyl och solpuder hem. En del av det jag behövde iallafall.
Har supergymmat mycket, eller gymmat supermycket, välj själva. Blev kondition hela passet idag, men skönt som tusan!
men nu ska jag nog stoppa i mig lite mat för johan och jag ska ut till rosenholm och fixa lite, kan tänka mig att han lär snurra några varv på planen där ute också :( sedan ska jag in till linn för en myskväll med tjejerna!

-----------slfåapfkas'åj

är arg, besviken och irriterad. Jag får väl skylla mig själv, att jag litar på folk. det kommer inte hända igen! svin.

underbara människor!

en ganska bra kväll igår :) Var på ett sjukt gott julbord och toppade det med gott att dricka. Drog senare till Cim med Mia där vi fixade lite innan taxin hämtade oss och körde oss mot alle. Galna killar är väl ganska kul? haha, speedat ska det vara.
Drog ut på natti vilket var helt okej, men inte mer än så. Tur jag hade de bästa vännerna med mig!
Väl hos micke så sitter vi uppe en stund och käkar kycklingrulle och snackar lite. Dem hade tydligen suttit där tills åtta imorse ;)
Stannade hos Cim ett bra tag och var ute och gick en runda, somnade lite, tog en kaffe på drop kick osv. Tycker det känns grymt tryggt och trevligt att jag fortfarande kan umgås med den släkten :) uppskattar det väldigt mycket. Trivs bra där.

Grät en skvätt till 'tidvis' i bilen påväg hem :) det är sjukt vad man kan ha starka minnen till vissa låtar. Men tanken på hur jag mådde när jag spelade den om och om igen är sjuk.

Jag har inte tålamod nog att bli förstådd helt enkelt, som de flesta gånger. Dags att öva upp mitt tålamod kanske?

skön kväll

hade en grymt skönt kväll igår! jag var helt uberglad typ. Jag brukar inte fjanta omkring men igår var min dag helt enkelt, haha
Drog hem till mia och hämtade upp henne, tog ton till de mest efterblivna låtarna och hamnade på jh :) en kaffe med mycket snack och fjant.
Vidare till kallinge för att träffa Tim en stund som vi sedan tog med oss till ronneby, och drog till johan freij. Inte riktigt vårt folk där kanske, men en full amanda är alltid superkul att träffa. Drog sedan och tog en 'cigg' med alle och linus, eller ja, de som röker! alla förutom jag ;) ahha. Drog till jh en kort sväng och sedan till frasses för min chili cheese tops ;) och jag helt enkelt studsade mig igenom kvällen, vilket bidrog till att mobilen flög i marken ett antal gånger och nu funkar inte mellanslag eller c-knappen. Så nu sitter jag med en samsung, suck!

jag orkar inte slåss

Jag har väldigt mycket att se fram emot nu, att räkna ner till!
Om 8 dagar åker vi äntligen till göteborg. Till min farmor & farfar, fastrar, kusiner och kusinbarn. Jag älskar att vara där uppe. De är totalt underbara! ska även på dop för mitt kusinbarn, hihu. Så grymt söt på bilderna :)

Om sisådär 22 dagar drar jag till grancanaria med en del av Charlottes släkt, och självklart josse och matilda. Ska bli så underbart att träffa dem i en hel vecka. Det händer nästan aldrig annars! sooooola, bada och festa. Det ska bli grymt skönt

I maj drar jag med mamma och johan till mallorca. kvalitetstid med mamma är bäst. Johan och jag lär nog också umgås en del, blir väl partykvällar tillsammans kan jag tänka mig!

Sen kan ni ju tänka er allt detta med studenten och allt det med. ;)

haha, en underbar familj har jag!
men nu ska jag lägga på ett lager smink (uurh, det låter så äckligt), och sen ta bilen och köra upp till mia. Vi drar och käkar! inte så pjåkigt det heller! :D

mysemilia

Har haft en bra dag än så länge :) Var i skolan några timmar och tog en vända på stan. Har gosat ner mig i soffan och just nu sitter jag och funderar på om jag ska dra in och träna eller lägga mig i ett bad. Träna hade varit grymt skönt, men ett bad hade nog passat bättre.
Medan alla andra är på harrys och festar så blir det lugnt för mig ikväll. Jag älskar att ta det lugnt på fredagar. Ikväll ska jag dock inte sitta hemma och mysa, eller jo, några timmar till. Sedan beger jag mig vill mia för att umgås lite, oc vi ska dra ut och käka. Antar att det blir ronneby då det är 2.5 mil från mia till karlskrona, och 1.5 mil till ronneby :)

nu har jag suttit och ätit skumtomar och tittar på du är vad du äter, känns bra! ;)

haha min dag

Haft fullt upp idag!
Började dagen vid 8 i skolan, med mina bakfylla kompisar ;p haha nejmen, utgång för de igår, och jag ångrar en del att jag inte drog med.
Skola till halv elva och sedan snackade jag med elli ett tag! finns ju alltid saker att snacka om på den fronten ;) Drog upp mot stan och hämtade bilnyckeln av pappa, drog iväg på annat håll lite snabbt och sedan käkade pappa, charlotte och jag lunch på Åhlens, jag älskar deras mat! jag hade kunnat bli jätte tjock på den, helt klart.
Drog vidare mot Ronneby där jag klippte mig, vilket jag förövrigt blev grymt nöjd med. Påvägen dit hittade jag en gammal skiva och drog upp volymen, skrek som ett as! och tänkte helt enkelt inte på vad jag gjorde, var nära på att köra mot rött! BRA!
Kom på att jag hade glömt att sätta 'klockan' i ronneby, ni vet den där som inte ger en parkeringsböter? men sket i det, och har helt enkelt migsjälv att skylla nu när jag är 300 spänn fattigare :D pappas komentar blev 'HAHA det där gjorde du snyggt' yeye..
Mötte upp Cim och tog en vända på den stad som finns i ronneby, hihu. Sedan blev det indoor walking vilket vad skönt och jobbigt och trevligt. Blir mer träning där med Cimsan denna veckan. gott :D
Cim drog, och jag hoppade in i duschen. När jag klär på mig så ser jag att Cim har glömt sina mjukisar och tänkte ta med dem till henne. Så när jag kommer till bilen så ringer jag och säger att jag kör förbi med dom, och hon säger 'Men Emilia, jag har mina här. Du har tagit någon annans!' hahahhaa.. Oh, jag ville ju bara väl :( Så de ska jag lämna tillbaka på lördag. yey me!

bra dag helt enkelt, dock lite klumpig :D

tatuera mig igen?



ni ser stjärnan till höger i adressfältet? den vill jag ha! på handleden tror jag. Dock vet jag inte om det är så smart med tanke på jobb och sådant? den kan ju vara lite knepig att dölja, samtidigt sitter den ju på undersidan.

Har varit inne i stan och käkat lunch med mia, martin och deras mamma. Söt hon är som bjöd mig :) hih. tänkte träna efter det med hade glömt sportbh och schampoo. Tar helt enkelt det senare med mamma! :)

celine dion, tända ljus lalala

Har gosat i soffan hela kvällen. Har tittat på desperate housewives med, hihu. Det slutade sjukt spännande och nu får man vänta ett tag för att få se hur det gick.
Spelar Celine Dion i hemmabion nu också.. because you loved me ;)

Imorgon är jag ledig. Funderar på att åka in till skolan och ha lite matte om martin är där, det kan jag behöva. Ska nog sätta mig på waynes med en hasselnötslatte med. Kanske söka lite jobb? och titta ut nya träningskläder. och träna.

suuuummer


denna klänningen från nelly hade jag inte tackat nej till.


den hade jag gärna också klickat hem :)

Drar ju till gran canaria den 2 Januari. Jag har ju den TUREN (haha) att bli röd i ansiktet, brun på magen och något mitt emellan på benen! snyggt va? Ska nog klicka hem kokosolja och se vad det ger för resultat, har aldrig testat det faktiskt!

utan sömn, igen

börjar bli riktigt trött på detta. har varit vaken sedan sex, och klockan ringer inte förrän vid 10. Har tid på vårdcentralen vid elva. så någon matte blir det inte, hade dock behövt det eftersom att det är prov nästa vecka och jag  stort sett har larvat mig igenom detta kapitlet :)

dagen lär bli bättre.. jag väntar ;)

ibland saknar man saker man vuxit ifrån!

Har tränat med pappa nu :) Blev simning. Jobbigt med skönt.
Har bäddat ner mig i soffan med täcke och sådant, tänt några ljus också :) saknas bara ett bra program på tvn!


Jag älskar denna bilden. Den är väldigt gammal, men ponnyn älskade jag! och vet ni vad bilden hette på min mobil? 'föralltid?'

marie fredriksson - mot okända hav

du frågar mig om jag kan minnas vägen hem, och jag kan se på dig att du inte vet till vem.
vart ska du med din vilsenhet och vart ska jag om du tvekar igen?
mot okönda hav, vill du följa med mot okända hav?

trött trött sova sova sova

Har varit en ganska full helg :) tog ju tåget sjukt tidigt från lund i lördags och jobbade sedan. Velade mellan myskväll och fest och det slutade med något helt mitt emellan. Körde in mamma till stan och mötte upp mia och tove :) vi drog vidare och hamnade tillslut i ronneby. Blev en bra kväll ändå! :)
Jag jobbade även igår, och sedan drog jag upp till pappa. Så grymt skönt att åka upp dit ibland, gosa med hundarna, äta gott och somna med tända ljus till sex and the city. UNDERBART!

Kom på idag, när jag tittade ett kontoutdrag, att detta är nog sista månaden jag lever bra. Jag är typ sjukt beroende av att ha koll på min ekonomi (haha, right, det lät övervuxet). Nu i höst har jag ju fyllt 18, tagit körkort, jobbat osv. Vilket betyder pengar!
Julafton betyder nog också pengar dock ;p däremot så blir det inget jobb från januari och några månader framåt då det är stängt.. Det blir inte heller någon födelsedag eller liknande. Nästa är studenten! hur ska jag vänja mig vid detta? Kan tänka mig att jag behöver lära mig det! :)

Ska nog lägga mig och sova någon timme, sedan drar jag nog ner och simmar. Det är skönt att variera ibland, och det ligger närmre än gymmet! ;)


hemma och jag är helt död!

nu är jag hemma från lund igen :) Drog dit igår efter en asbra redovisnig. Gick på stan och sådant, men kom inte hem med mer än ett par armband och en julklapp till mormor och morfar! Åt på en sjukt god resturang senare på kvällen, sjukt mätta blev vi. Jag tog nachos chicken med ostsås och guacamåle med en påroncider till, totalt underbart.

Hyrde några filmer och jag somnade väl ganska snabbt kan jag tänka mig då jag vaknade av klockan imorse och hade ALLT på mig fortfarande, det vill säga smink, kläder osvosv. äckligt! men haha, det fick gå.
Vid kvart i sex ringde klockan och vid halv sju satt jag på tåget påväg tillbaka för att jobba i karlskrona vid 10-15. Nu är jag med andra ors i stort sett död :) kan ändå inte bestämma mig om det blir fest eller inte ikväll.. Utgång för brudgänget, och fest i ronneby. Eller ska jag helt enkelt mysa hemma? Kan tänka mig att jag tar bilen någonstans!

mot lund!

måste säga att trots att jag var supertrött när klockan ringde så är humöret lite bättre idag :) och bättre kommer det bli. Efter den sjukaste religonsredovisning jag varit med om så beger jag mig mot lund. Till josse och matilda! där kommer jag ha humör ska ni veta. hiihu! :)

...

blev kanske lite för personlig i inlägget under, men jag blir lätt sådan.

hihu, djupa tankar

igårkväll när jag låg och funderade så kom jag på saker som jag måste förbättra med mig själv :) Mitt i de tankarna kom jag på två nyårslöften som jag ska ha. Jag brukar aldrig ha det, men iår ska jag. Något enklare saker som endå kan bidra till väldigt mycket!

Jag började fundera på året som gått (som ännu inte är slut..) och kom fram till att det har varit ett jobbigt år, underbart, men riktigt jobbigt.

Relationer med vänner har förlorats. Jag tycker aldrig sådant är kul, men ingenting känns alltid likadant. Och nu i efterhand kan jag nästan skratta åt en del av dem, och är nästan mer stolt över att vi inte är vänner längre. Samtidigt fanns det personer jag verkligen kände igen mig själv i och trivdes totalt med som jag har glidit ifrån. Dock utan några synliga reaktioner från andra hållet. Tänk så mycket personer man träffar, men som bara passerar en del av ens liv!

Jag tog mig igenom ett för mig grymt jobbigt avslut med en person som betydde mycket för mig. Efter ännu ett försök insåg även jag att det var helt fel, och som sagt, inget känns för alltid likadant. Men innan jag insåg det hade jag en riktigt tung tid.

Självklart har det också hänt positiva saker, och jag är nöjd med mitt liv som det är just nu. Däremot tänker jag ändå göra det liiite bättre och har därför två perfekta nyårslöften! :)

ready when you are

Powertrainingen var sjukt jobbig och jag är helt slut i hela kroppen :) Thaibuffë med Mia, som också sagt sjukt bra. Resten av dagen blev det stan med sussi, vi skulle köpa julklappar, dock blev det knappt så. Jag hämtade ut pappas iallafall, men sedan gottade jag migsjälv. Fick med mig ett linne, tre ögonskuggor och två ansiktsmasker tror jag.
Ska nog ta och lägga mig i ett bad med tända ljus och lite musik och gotta mig. Kan behöva det :) Jag har lite tankar i huvudet, hihi!
Are you having trouble keeping up?
Seeing this thing through?
I want to know who you're running from,
Me or you?
You're too confused to open up,
Feel the way I do
I want to know who you're thinking of
Cause I really have no clue


klumpemilia

vad klumpig jag är! efter min supersköna powerwalk så bäddade jag ner mig i soffan med mammas täcke, sharon (AS god frukt), och ett päron. Tog även som vanligt en flaska vatten. Lägger denna på täcket och ringer min bror. När vi lagt på märker jag att flaskan inte haft kork på, så nu är hela mammas täcke dygnsurt :) hahaha!

Imorgon blir det troligtvis powertraning på luchen, sen ska jag käka med mia. Verkar bli thaimat. Efter det kör sussi och jag på julklappshandling! :) Har nyss beställt pappas julklapp, redan fixat johans och ska nog köpa mammas imorgon! sen kan jag tänka mig att jag unnar mig någon själv imorgon ;)

ska  väl vänta in desperate housewives nu! :)

min dag

har varit en bra dag! :) hade sovmorgon till tolv, men vaknade lite tidigare så drog in och käkade lunch med bra sällskap! vidare och hade matte med goa tjejer, och sedan pump! hiihu. Passade på att köpa med mig en kycklingbaguette hem, gott!

tittar på unga mammor nu och ska ut och gå en runda lite senare tänke jag, kanske tar mig en tripp upp till pappa med! :)

Jag bara MÅSTE se den nya Stieg Larsson filmen, ohyeaah.

RSS 2.0