OUUH!

OH! Cim är underbar. jag läser alltid hennes blogg, och såg att hon har köpt en kompaktkamera nu, som hon kallar festkamera! det gav mig en för bra idé, att jag med bör köpa en sådan?
om jag tar bilder så gör jag det med mammas systemkamera, och den är nästintill aldrig laddad, och det är inget jag lägger energi på att göra.
Tittade in på elgiganten och hittade en del under tusenlappen. och mer än en kamera som funkar och tar bilder behöver jag inte. så snart kanske jag bjuder på lite dagens outfit, festbilder och egosar.

så cim, hjälp mig! duger denna?


Kompakt digitalkamera med 12-megapixel, 3x optisk zoom och 2.5" LCD-skärm.

3x optisk zoom - Kom nära inpå objekten.
Digital bildstabilisator - Utmärkt när du själv eller objektet är i farten. Suddiga bilder är ett minne blott.
Face Detection - Sätter automatiskt fokus på ansikten. Perfekt när du vill lyckas med dina porträttbilder.
AA batteri - En stor fördel med lättåtkomliga batterier. Du kan även använda uppladdningsbara AA-batterier.
Den läckra rosa designen kommer imponera din omgivning!

PUSS!

blev inga naglar fixade idag.. hon hade glömt tiden? så ja, tar dem imon istället. tur hon hade tid då! :)
gick ett bra tag på stan, fick med mig en jacka hem, som jag nog ska byta storlek i.. och självklart underkläder! finns det något som är så kul att köpa som underkläder? mjaaa! skulle vara skor då.. love it.

blev massage sen, hur skönt som helst. med varm olja, och kokos olja i håret och ansiktet! jävligt skönt. mindre skönt att jag nu är dränkt i olja och att jag inte ska duscha förrän imon på morgonen, det skulle tydligen vara bra för kroppen! :D

WOYEY

blev ett cirkelpass på friskis igårkväll med pappa och charlotte! satt gott. grinade över vissa saker när jag kom hem, och vissa personer vill man inte ha i sitt liv!

nu ska jag iallafall ta bussen om tjugo min till stan, möta upp mia, och sen fixar vi naglarna. efter det far vi till people där hon piercar sig, och förhoppningsvis får vi lite mat i oss? :) efter det drar jag på två timmars massage och mia klipper sig! späckad dag! :D

ääääääckel

HAHAHAHHAHAHA oh! vissa människor vill man bara be dra åt helvete och stanna där :) shit.

:)

YES! har äntligen hittat mig en vinterjacka. jag brukar ha jätte svårt för att hitta någon jag trivs i, den här älskar jag!
har lagt undan den, så den får följa med mig hem imorgon när jag ända är igång!
pfft, det kommer gå åt ett par k imon.. vinterjacka, fixa naglarna och två timmars massage! men värt det är det.

=D

har två timmar kvar av mina sovmorgon! somnade i soffan vid typ halv åtta igår, vaknade halv nio och gjorde mig varma mackor :) gick och la mig tidigt och sov till halv tio idag. är nog ganska utvilad ;)

sitter och tänker igenom nästa vecka! på tisdagen blir det nivå med gamla gänget, eftersom att jag fyller år på torsdagen! ska bli äckligt skönt att träffa dem igen!
på torsdagen kommer släkten från mammas håll :) på fredagen drar jag nog till med förfest, och på lördagen kommer pappas släkt från götet! KANON!

helt okej dag..

började dagen alldeles för tidigt.. vid sju befann jag mig i stan för att ha körlektion :) gick ganska bra. det gjorde mig på grymt bra humör iallafall, och taggad blev jag.
Efter lektionen drog jag direkt till gymmet. det ska vara svettigt! så det var riktigt skönt. dock har jag ju mina äckliga benhinnor.. innan har de bara strulat när jag varit ute och gått raskt, men nu när jag springer också.. suck! anna sa att jag skulle springa lite saktare och stretcha (?) mera. så hoppas att det blir bättre! :)

3 lektioner.. hur man nu lyckas dra ut dem mellan 10-16? jag som inte har pluggat ett skit än får allt över mig nu. skolan ger mig ingen energi alls!

måste säga att det kliar i fingrarna nu när pengarna kommit. vill klicka hem ett svin snyggt linne från nelly. och ett par vinterstövlar från dinsko, och underkläder är ju alltid lika kul! men 10 dagar kvar tills jag fyller år.. så kan väl hålla mig lite! ;) antar att jag tjänar en del på att vänta tills dess..

PÅ ONSDAG!!! då jävlar ska naglarna fixas, och sedan har jag en massage på två timmar vid 16.30!

veckan

kom hem från jobbet för några timmar sen. skönt att ha det gjort! tror jag ska dit i veckan och hämta min lön :)
har en del saker som händer i veckan.. imon börjar dagen med körlektion kl 7, jag som hade behövt sovmorgon, blö! sen blir det troligtvis gymmet innan skolan, och sedan skola till fyra! suuuuurt. skulle ha läst 80 sidor till imon, har inte ens tagit hem boken! haha oh..

på onsdag blir det en heeel dag i stan. hinner nog inte hem mellan sakerna. blir träning på morgonen och fixa naglarna vid tolv, två timmar massage vid halv fem och sedan hem! :)

helg

bra kväll igår! förfestade hos dessan med några tjejer och sedan fridace! :)) lite värre att stiga upp i morse för att jobba. ööörk! men jag tog mig igenom dagen och nu sitter jag nerbäddad i soffan och antar att jag kommer bli sittandes här resten av kvällen :)

fest

jag - mamma, ser jag horaktig ut i detta?
mamma - du ser iallafall väldigt lössläppt ut!

tack mamma.. precis vad jag vill höra! haahaha..
lyssnar på musik och dricker dooleys nu. ska ta bussen om en kvart för fest i stan! :)

kort dag

kort dag idag! från åtta till halv elva :) lagom lång ;) efter det drog mia och jag till jennie en stund och sedan till gymmet! solade gjorde jag med.. fy fan vad skönt. höll nog på att somna minst tre gånger! kanske ska göra det oftare?
nu ikväll har jag varit ute och käkat på michelangelo med pappa, charlotte och hennes föräldrar. För charlotte fyller år idag :) åt någon kyckligfile med någon potatis till, perfekt! satt riktigt bra med mat.

drog in i den nya hemmakväll affären som typ är FULL med godis, och handlade lite till imon :) och nu tittar jag på Dr.Phil. haha, jag älskar honom!

jobb i helgen. men blir nog fest ändå, och någon dag myskväll!

onsdag!

tog mig en sovmorgon till halv tio idag :) tog en fika med sara på stan, hur behövligt som helst. har inte träffat henne på ett tag! mycket att prata om :) verkligen en av de personer som står mig närmst.
får väl gratta jocke till körkortet också!! och för skjutsen hem :)

och pappa har ännu inte ringt om min mobil.. blö! en upptagen man ;)

har övningskört in till stan nu ikväll. gick en runda med hundarna i stan! mysigt :) men nu ska jag ta en kopp té och titta på tv.

Tied down
Don't want any false starts
I can do without the time apart
So I'm ready when you are, when you are



inspiration

GAH! mia visade mig en blogg, micromiss.se! hon måste vara den snyggaste tjejen som finns. och helt sjuk på att sminka. mycket inspiration kan man hitta där.


att hon har världens snyggaste ögonbryn är det nog ingen som missar.

gamla bilder

HAHAHAH! tittade igenom mappen 'emilias' på denna datorn. så nu langar jag upp en del gamla bilder! :)
 jag på lars winnerbäck konserten förra sommaren, haha.. ren lycka :)


haha, jag för två och ett halvt år sedan.. fjortis tiden! men fan vad kul jag hade.


är tagen i sälen år 2005. hahah!


för ett och ett halvt årsedan! älskade den tröjan ;)


ett år sedan ungefär. att den är suddig gör mig festsugen! ;D


HAHA, sexy-mama. ett år sedan!


 förra vintern var jag brunhårig.. är ganska sugen på det i vinter igen faktiskt! blir som två helt olika personer :)


bra dag

ställde klockan på 10.20 i morse. men vaknade av sms vid nio, så tänkte att det var lika bra att gå upp då! :) tog det lugnt ett bra tag, och drack mitt älskade kaffe osv. Helt plötsligt blir jag stressad och drar på mig träningskläderna, lägger ner de vanliga osv och springer ut till bussen för att dra in till gymmet. När jag tränat färdigt kom jag på att jag inte hade ätit frukost, och inte tagit med mig något att äta.. hur smart får man bli? jag hade räknat ut precis hur jag skulle hinna till gymmet, träna, duscha och till skolan som började ett. Jag tänte då istället köpa något att äta. men nej, bankkortet hade jag lämat hemma ;) så nu äntligen har jag stoppat i mig en fralla till 'frukost'! piggnade till ganska fort faktiskt :)

har varit mysväder hela dagen, så jag hade verkligen sett fram emot att gosa ner mig i soffan. men nej. när jag slutade så blev det sol? haha..

jag har typ varit glad hela dagen :)) den började perfekt, och fick fortsätta vara det! att leifa var ju lite extra kul, haha :)


seeeg

körlektionen gick bra! klarade punkt fem också iallafall. har bokat 5 stycken till inom tre veckor :) nice.
drog till gymmet efter skolan, gick bra men är helt slut nu. drog på lite extra..
och skolan har typ dödat mig idag, har kämpat för att hålla mig vaken! gick väl ganska bra ändå tillslut ;)
tänkte dra upp till telenor och lämna in mobilen. men nej, han tog bort batteriet och sa att den var fuktskadad och att pappa var tvungen till att ringa fösäkrningsbolaget eftersom att han står på mobilen. då skulle man beskriva hur, var och när allt hände. haha, den dog i bilen påväg hem från höör? det hade varken med fukt eller vatten att göra. så jag antar att den dog nu, för att den blev superblöt på sailet? eller för att jag snackade i telefonen i duschen, där det ångar.. men jaja. lär ju inte få en ny telefon från försäkringen. så ska ta mitt as ner till ronneby någon dag nu och hämta min andra hade jag tänkt! den har trots allt varit mi trogen ;)

nej jag är totalt seg, så blir soffan hela kvällen! MYS!

skor


måste köpa ett par svarta, eller iallafall mörka skor tills vintern.. om jag nu ens kommer få för mig att ha på mig något annat än stövlar så är det ju bra om jag har lite fler mörka. För vitt är ju grymt snyggt, men mindre praktiskt när det mysiga vädret kommer. Jag antar att jag redan kan ställa in mina vita skor..
tycker dessa är grymt snygga!

bra helg

jag övningskörde till höör igår, eftersom att vi skulle fira matildas 18 års dag! :) hur gott som helst att träffa alla dom igen. Kvällen började där med hur god mat och dricka som helst. sedan var det dags att dra hemåt igen, men hem fick johan köra! :)) & jag fortsatte min förfest, haha
blev avsläppt i ronneby för partyyy och drog sedan mot natti. Kvällen slutade med en pommestallrik på katrins och var väl hemma runt 4!
mobilen dog under kvällen... ÖRK! har en som är störd att skriva på nu! men ska försöka att få tag på min andra..

tog mig en fet sovmorgon idag, gick väl upp för en halvtimme sen. och ska nog bara ta det lugnt! fårse vad som händer :)

...

jag går fan och lägger mig nu. eller kanske ska leta efter lägenhet först? fy fan.

mys

drog faktiskt upp till pappa igårkväll. har inte varit där på hur länge som helst, så det var väldigt skönt. hittade även lite kläder som jag tydligen hade där uppe. och en av mina klockor. Den med mest minnen. men det gör inget, för den är snygg, och om man skulle sett allt med minnen kan jag berätta att ganska mycket hade varit kört! så det gör man inte :D
Slutade halv elva idag, som alla andra torsdagar. gick en vända på stan med sanna, dessan, gabi, och elli. Hittade ett par grymt snygga trosor och ett sett, skit snyggt. mjaaa, ska nog köpa de.

sitter och myser i soffan just nu, med täcke och té :) det är svinkallt i huset. är ganska sugen på att sitta här hela kvällen :) men får se om jag drar mig till gymmet eller någon annan stans. lite matte hade jag ju behövt plugga också...

imon blir det iallafall flickan som lekte med elden med mia! och efter det är risken stor att vi drar vidare! ;)

LARS WINNERBÄCK!!

Låtlistan till "Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen" är nu klar och blir enligt följande:

01 Järnvägsspår
02 Kedjebrev
03 Ett sällsynt exemplar
04 Du som reser mig
05 Du min vän i livet
06 Jag får liksom ingen ordning
07 Jag fattar alltihop
08 Köpenhamn och överallt
09 Fribiljett mot himlen
10 Berätta hur du gör

OH! ska beställa den när mamma kommer hem. det är verkligen ett måste! och visst, allt går att ladda hem nu för tiden. Men de artister jag veeeerkligen tycker om kommer jag att köpa skivorna av. De värda pengarna! och Lasse är verkligen en av dom.
Antar att jag kommer knarka hans nya låtar när de kommit. Det blir alltid likadant!


träning

övningskörde in till stan igårkväll. Det där med uppfång och att backa runt hörn gick väl bra tillsist. Men shit vad arg jag blir när jag inte kan!
Var grymt hungrig också, eftersom att jag låg en del back med maten. Så skulle äta på kaspiens med mia, men det var stängt :( så vi mötte upp Ida och drog till subway! Ida var totalt störd, hahahha!
Mia och jag drog till Jennies lägenhet & bara tog det lugnt. Mys. Jag vaknade halv åtta i morse och då var mia redan uppe?! Snacka om att inte kunna sova, haha. Min hals var äcklig då, så vid nio väckte hon mig med té! :)))
Blev gymmet också, skönt som tusan. och nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kanske stoppa i mig lite mat! :)

bra dag

hade en lektion idag, mellan 13-13.45. Ganska lagom sådär, haha! spenderade lite tid i stan med elli och josse, och drog sedan hem. Hann stoppa i mig min älskade fralla för att sedan dra in till stan igen. blev hårdträning med mia! superskönt. Jag är typ i bättre form för träning när näsan är efterbliven? stört.
och nu är jag iallafall hemma en stund till. pappa hämtar mig runt åtta så ska jag övningsköra, och öva på uppfång och backa runt hörn! detta kommer gå åt helvete, haha!
han lämnar mig i stan där jag ska sova inatt. Ska nog stoppa i mig en kycklig-curry baguette från kaspiens med, dock hade jag nog behövt mat redan nu.
en bra dag med andra ord! :)

äntligen


äntligen beställd tid för att fixa naglarna! yeeees:)
dock inte förrän den 30. men det gör inget! ska bli sjukt skönt. ska bara komma på vad jag vill ha för lack! :) men känner jag mig själv blir det fransk manikyr..

trött

hade som sagt körlektion vi sju i morse. Det gick superbra! jag kanske kan få ett körkort tillsut ändå? haha!
yepp..
fördrev några timmar, för att ha tre lektioner mellan 10-16. hur fan lyckas man dra ut tre lektoner så mycket? men jag höll mig hyffsat vaken, iallafall mestadels! ;) och sen ville jag bara hem och sova. halsen och näsan sätter sina spår.. Men det blev att sätta sig med mamma och söka stipenium istället. underbart att jag alltid är ute i sista minuten!
men nu har jag iallafall fått i mig lite mat. orkar inte ens gå fram till tvn och sätta på den. starkt jobbat emilia! :D

något tekniskt snille kankse kan komma och fixa mitt ljudpå datorn? det är sjukt segt utan, och jag är inte så sugen på att sätta mig vid den stationära.

har fått ett kusinbarn idag också. så nu är inte jag och johan yngst i släkten längre! ;) sååå sött.

ska nog sätta mig med en stor kopp té och melissa horn eller lars winnerbäck ikväll. mysigt :) stänga av lite också kanske?

you would never take a walk with me, would you?

skor



och varför hittar jag dessa nu när sommarn är slut? as snygga iallafall. från bianco båda två! :)

18!!!!!

känner mig som ett litet barn! :) men nu har alla börjat fråga vad jag önskar mig! och jag kommer inte på något. jag som vill ha så mycket? hahahah! shit.
äntligen blir även jag 18.. bara några veckor kvar!

har iallafall hittat en grymt snygg bh jag tror jag vill ha! :)

jobb

igår blev det en lyckad kväll :) blev kräftskiva, där jag dock inte åt.. sedan for jag in till stan för att käka på nivå med Josse, Josse, Mia, Jessie, Filippa, Matilda, Elli, jocke och sjöberg. Jätte gott och trevligt. även om vissa var mer taggade än andra! ;) hahah..
hela karlskrona var fullt med raggarbilar?! och det var verkligen tuuusen stycken, så ingen trafik to sig fram. och vi hade tänkt ta bussen? det ändrade sig snabbt.... haha. tur att man har en snäll bror :) så vi fick skjuts till ronneby.
var bjuden på fest där. kände dock inte allt för många, men var trevligt ändå! :) efter det blev det natti en stund, men det var riktigt lång kö och jag orkade inte stå i den.. så jag satte mig utanför med freddie och när han drog in träffade jag lite annat folk! riktigt nice det med, trots att jag egentligen bara ville hem till min säng<3 hahah! det är hårt att jobba och festa ;)

vaknade sjuuuukt täppt i näsan och ville bara ligga kvar. det var ju gosväder? men jobb blev det och hur mycket folk och stress som helst. men pengarna rullar in.. kom hem för en stund sen och har stoppat i mig en ostfralla som frukost :) och nu sitter jag och myser i soffan med mitt té.

lördag

har jobbat klart för idag nu! skönt..
rätt härligt jobb ändå :)
snart blir det fix, för att käka med tjejerna vid 9 på nivå :) ska bli supergott. efter det får jag se om jag drar hem eller till ronneby. kan tänka mig att klockan är ganska mycket, och att börja festa vid tolv kanske inte är någon hit när jag ska jobba vid tio imon.. men för en gångs skull är jag bjuden, och inte har bjudit in mig själv, hahahaha! tror det hade kunnat bli grymt skoj. så fårse.

fyfan vad drömmar kan vara konstiga. jag drmmer något nytt varje natt typ, och alltid.. ja, konstigt.

fredag

och så var denna dagen avklarad.. två lektioner idag. lyckas ändå gå från tio till halv tre. en underbar håltimme emellan såklart <3 nej usch. alla andra har typ slutat eller har engelska då. tur att elli finns :)

jag har suttit och letat jobb faktiskt.. vet inte ens om jag vill ha ett. men eftersom att jag också tittat på lägenhet (som dock är fem gåner dyrare i kna än i ronneby...) så är det nog bra med ett jobb. och jag tänker nog inte stanna där jag jobbar nu!
ikväll blir det bara mys iallafall, mamma stack nyss.. självklart funderingar med. det är väl det som gör mig till den jag är! UUUUUUURK

är ganska sugen på att byta liv just nu, stad oså. känns inte som att jag har allt för mycket att förlora på det. men det tåls att tänka på tills det är min tur att stå i mössa och en snygg klänning för att sedan välja min väg i livet. så poetiskt, haha!

yey! :)

blev gymmet ändå. men gud vad skönt det var, lyckades faktiskt andas genom näsan när jag sprang! underbart.
har faktiskt varit duktig idag. har bokat körlektion, på måndag klockan 7, yeyeyeye! nervös.
har även tvättat två maskiner. förvånade? yes, det kommer mamma med bli, och hon kommer total-älska mig.
konstigt vad jag kan ha behov av mami. ska snacka med henne om de nya tapeterna, och ska dra med henne så att hon med får se dom. ska även snacka med henne om mina pengar, jag har så svårt att veta hur mycket jag kan handla upp och hur mycket jag ska låta vara på kontot som jag har min egna lilla samling på! till vad vet jag inte, har bara fått för mig att sätta över en del och att inte ta tillbaka dom. smart emilia, haha!

mja, är man smart så letar man runt lite.. har hittat världens klipp. mia och jag ska självklart testa! kommer bli kanon :)
men i helgen blir det jobb. dock bara mellan 10-15 på lördag och söndag, så jag lever på kvällarna ändå, jag looovar! :D
dock är det bara planerat en hemma myskväll imorgon, sitter ganska gott det med. och på lördag blir det NIVÅ med härliga brudar, och efter det far vi nog vidare!

nu ska jag vänta in mamma.. hoppas att hon kommer hem snart! och sedan gosa ner mig med té i soffan, halsen leker med mig.
PUSS

.

mja. trött på folk som säger sig vara vänner men beter sig som as.

torsdag

hade grymt svårt att sova inatt, låg vaken ett par timmar innan jag somnade och när jag väl somnade så vaknade jag av att näsan var grymt täppt och halsen kittlades! YEY! det var bara till att stiga upp i morse ändå, dock plockade jag ur träningskläderna som jag reda packat, haha.
två lektioner och slutade halv elva! så stack direkt och tittade på tapeter eftersom att jag igårkväll fick för mig att mamma och jag ska göra om mitt rum! :) kan nog bli skit bra. mötte upp pappa och vi drog ner till körskolan och bokade körlektion oså, PÅ MÅNDAG KLOCKAN SJUUUUU!
sedan drog han med mig till mcdonalds, så blev en kycklingsallad där. mums. och sedan drog vi en vända på stan!

jag är grymt sugen på gymmet nu.. men halsen vill inte det, så fårse hur jag löser det. ska sätta mig och klicka hem lite kläder nu. eller kanske önska mig när jag fyller år? om jag kan vänta vill säga.. ;)

yey

det är svårt att göra det bästa av situationen när man inte är nöjd hur det än är. Vill inte tillbaka - men är livrädd att fastna här. det är väl nu jag ska inse att tiden har sin gång, och den ska jag vänta ut nu.

skor?

och så detta med uggs. kan verkligen inte bestämma om jag tycker det är snyggt eller grymt fult. tror dock det kan vara riktigt mys-snyggt till ett par leggings! kanske bud på att skaffa :) man orkar ju inte alltid springa omkring  med heels i vinter..
uggs. snyggt eller inte? jag kan faktiskt inte bestämma mig. tror det kan vara riktigt mys-snyggt till ett par leggings. kanske värt att klicka hem ett par!

medan ett par svarta klackstövlar mer är ett måste.

back!

har inte bloggat på ett bra tag. har tyckt att det känns totalt onödigt oså, men cim påminde mig om bloggen idag! ;) yepp. ganska bra ställe att skriva av sig på trots allt..

är igång med träningen igen. och en naturläkare har klagat på det mest i min kropp, jag har låg blodsocker, ingen ämnesomsättning, någonting med binjurarna, svängande humör och emotionell stress. snäll människa säger jag bara! haha. så det har inte blivit något sött, socker, alkohol, pasta, potatis eller frukt för min del på 3 veckor (vad han tror i alla fall..) och ska inte bli det på tre veckor till! USCH.

gått på stan och fikat med mia idag iallafall, och har i stort sett levt på kaffe och té. Drog en kycklingrulle med sanna nu ikväll också! en bra dag med andra ord.


RSS 2.0