:D:D

BIKININ ÄR BESTÄLLD!!!

have you ever looked fear in the face & said I just dont care?

började tolv idag, och ändå lyckades jag missa bussen! :b haha, tur att mormor finns!
hade ett kick'n'box pass vid ett, men mest box ;) med totto. helt slut i mina händer just nu? haha, & armarna såklart. men jag ger mig inte, vid sex blir det powerpuls ;) och innan det ska jag nog göra mig något gott att stoppa i magen! älskar mat.

blir tunga dagar nu ett tag ;) två pass idag, och imon blir det squash och ridning, på onsdag blir det lat-dag men på torsdag är det igång igen, med motionssimning! efter simningen så drar jag till göteborg! ska bli grymt skönt att träffa alla där uppe. ska gå på stan, äta gott och umgås! ska bli jättemysigt. Sedan på söndagmorgon far vi till SÄLEN! och tänka sig, men jag är faktiskt lite taggad ;) jag som inte tycker om att åka skidor, jag äääälskar att umgås med josse, & alla andra som ska med. inte ofta man får tid med dom! så blir ungefär en och en halv vecka med jonathan nu, undra om jag klara det vavava ;) ska nog inte vara några problem såsom han har brytt sig nu! :D

eftersom att jag snackade med Dessan innan om hennes malta resa så blev jag med grrrrymt sugen på att dra till malta några veckor i sommar och lära känna nytt folk, och lära mig engelska! jag är inte bra på engelska alls, men jag vill vara.. hade varit ett perfekt sätt att fixa det på! även att fixa brännan på! kan inte heller tänka mig att det är så svårt att fixa en sommmarboy där! kan ju dock bli så att man vill ta med honom hem ;)
så mycket man kan missa för att man stänger in sig.. jag menar, jag vill göra något av mitt liv, jag ska utbilda mig.. förhoppningsvis ha en stadig ekonomi och ge mina barn en bra uppväxt. så mycket man kan missa när man stänger in sig såhär ung. jag tvekar på om jag exempelvis hade dragit på språkresa om jag hade haft boooy, nej jag tror inte det. för jag hade inte velat sakna, och inte velat vara utan!
hahaha, snart kommer jag säkert ångra att jag skrev detta? :bbb

helgen!

blev lite myskväll hemma till en början, men slutade med fest! var ganska trevligt.
blir nog en lugn dag idag, med träning. är ganska trött. men har en idrottsvecka framför mig :) tror jag ska välja scouch (ni fattar..), ridning, simning, kampsport och någon typ stressrelaterad eller typ god hälsosam mat,) lasergame med kanske? sen kan man ju tänka sig att jag tar någon dag ledigt med. finns funderingar över att åka upp till göteborg och stanna där tills det är dags för sälen!


feeest!

var i skolan till lunch igår, sen pallade vi inte mer och drog ut på stan istället! fick med mig en skinnjacka hem ;) sen kom mamma hem med lite extra smink till mig :) sedan blev till att åka hem och sen fixa iordning sig för att dra vidare till Mia och sedan på fest! var väl helt okej, men kan bli bättre ;) hahaha. var ju förfan närme till ronneby än hem. hah!

det blev upp tidigt idag för att dra in till loket, dock ingen träning. kollade på spinn of hope ;) sedan blev det fika på stan, för att sedan följa med pappa till systembolaget och lite sådant!
är ganska trött nu men ska nog klara en kväll till ;) haha! fårse vad det blir av den, vet inte riktigt vad jag är sugen på än. Blir kanske en tjockis kväll med mia? typ godis, film och sådant. eller så blir det väl fest i city, finns ju en del fester där.

imorgon blir det iallafall spinning vid fem. ska bli skönt! känns som att jag tränat mindre än vanligt denna veckan, men så har det inte blivit, och nästa vecka blir extra tufft :):)


torsdag

har precis kommit hem från stan :) fick med mig ett par jeans, en sjal, primer och lite smått och gott! ;) är ju öppet ikväll med, med typ rea! så fårse om jag tar mig in igen då, vill faktiskt ha en skinnjacka ;) eller två tröjor till från cubus.. yeye! det löser sig. Om jag inte drar in dit så är jag nog antingen i kalmar eller och tränar. haha. snacka om att inte kunna bestämma sig?!

har umgåtts med josse sen igårkväll :) gott. ska ner en stund och fortsätta att göra det, och sen ska jag nog iväg igen :) pussss

fruktsallad!

fruuuuktsallad!! ska jag äta nu ;) hur gott som helst, med annanas, päron, apelsin, banan, sådan orange fast fast typ, kiwi, mango kanske? nötter iallafall. jag vet faktiskt inte vad mamma har i där, men det är hur gott som helst! kanske därför jag tycker om henne så mycket? ja, vägen till mitt hjärta går nog genom magen, om inte genom ögonen! haha

morfar blev inlagd i lördags morse, inte ofta han ber om att bli inlagd, men ibland måste man. Han är mycket bättre nu och får förhoppningsvis komma hem i veckan? hoppas det iallfall.. han klarar sig igenom allt den mannen, två hjärtattacker, två proppar i hjärnan och delar av hjärtat utbytt! jag hoppas han lever hur länge som helst!

var på powerpulsen nu vid sex, sköööönt! dessan var med denna veckan, och även jessie :) dessan hade varit på striparobicen innan powerpulsen, och den ska jag väl hänga med och testa nästa gång den är! ;) typ aroebic med stol och lite sensuella rörelser ;) mahahah


tidvis.

oooh, biknin finns aldrig i min storlek. den får komma in snart, annars får jag nog beställa någon annan ;)
men den lila var grymt snygg..

Sitter och l yssnar på glitter in the air - Pink, riktigt skönt och egentligen fin. typ en bröllopslåt ;) men jag äääälskar sättet hon sjunger 'have you ever felt this way?' på. sätter sig rakt in i den punkten man ryser av :b hahaha. även fått två låtar som passar mig perfekt, enya - only time och lars winnerbäck - tidvis. Den sista förklarar mitt liv i detalj just nu :)

Sälen om två veckor, vet ärligt inte om jag är så sugen på att följa med. men tror jag gör det ändå, har ju sagt att jag ska det. och det är inte ofta det spenderas tid med josse och matilda och släkten från göteborg. Fick föresten ett sjukt fint sms av josse igårkväll, hade precis sminkat mig och tårarna kom ändå ;) haha. blödig som man är..

mamma har bokat spa i kristianstad i april till henne och mig :) hon är för söt. I deras lyxigaste svit (?) med jacutzi, fruktkorg och sådantdära. En timmes massage bokat och resturang. och sen ska jag shoppa och gymma!

Har gosat lite med timpen idag, så pussig har han nog aldrig varit förrut. Likadant Smilla :) hur söta som helst. hundar kanske är människans bästa vän ändå? inte för att hon sa så mycket, men det gjorde hennes tass! och tim pussades på, tror dock inte han förstår människolivet ;)

funderar lite över vad som ska slängas, och vad som senare kommer vara ett fint minne..

sommarkvällar.

solen börjar gå ner lite nu, och direkt fick jag tanken på grillning! likadant igår. så grymt sugen på att grilla utomhus. sitta ute utan att frysa, grilla något gott med typ klyftpotatis och en stor fet sallad och cider! yeeeeeee. vad jag längtar till dessa sommarkvällar!

är livrädd att fastna här.

are you happy now?

jag har haft en allt för jobbig lång natt inatt. ha någon att ty sig till, när långa nätter inte blir som man vill, yepp, där fanns mia. alltid bara ett samtal bort, till skillnad från ANDRA! ooh, haha. skrattretande egentligen. men det är inte så jag hanterar det just nu.. tur att iallfall jag består av känslor.

en ny dag idag, hade hoppats jag kunde koppla bort tänkandet en stund.. men inte än. det kanske kommer sen? jag kanske ska dra en slutsats själv? eller hur gör man när man inte kan föra ett samtal? hur vet man vad som gäller?
vissa dagar vill man faktiskt bara försvinna, idag är en sådan dag :)

yeye, nu ska ni få slippa höra på mitt grinande.
var på gymmet igår, spinn express och 20 min på ett rullande band :) skönt.. ska väl ta mig ner och simma eller något i eftermiddag, kanske gymmet, men inget kul pass och är inte sugen på bara gymmen idag.

i veckan har jag hittat bikinin jag vill ha, har bara problem med färg.. skriv vad ni tycker..

äckeldag.

är på sjukt dåligt humör just nu, och har varit hela morgonen.. känns också som att jag varit vaken i flera timmar, vaknade innan klockan ringde och har sovit äckligt inatt.
När jag sover dåligt kommer jag alltid ihåg mina drömmar.. som jag alltid gör nu! drömde att vi flyttade tillbaka till huset i Svensgöl, och när jag visade någon runt så fanns det andra rum som jag aldrig upptäckt osv..

Vanligtvis hade jag strålat upp som fan bara för att solen är framme, men inte idag. nej, inte idag.
Har fått tillbaka mitt matteprov, 22/27 och MVG gränsen låg vid 23. Jag ställer inte speciellt höga krav på mig själv och är nöjd med det. Synd bara att det inte är betyg som får mig att må bra..

Kvällens träning är bokad, ett spinnexpress blir det. Tror det är välbehövt och skönt, få ur sig lite känslor :)
men yeye, nu ska jag fortsätta dricka mitt te och hoppas på att magen slutar göra ont..

skolfan

gick upp supertidigt idag för att vara duktig och gå på spanskan.. som vanligt var vi bara två där, så blev lektion i en kvart och nu är jag ledig några timmar! känns grymt onödigt att åka in..
får väl lägga den tiden på att läs lite om miljön som HALOFILER lever i, fyfan vad skoltrött jag är.. vill göra färdigt allt på en gång och inte få något mer att göra sen! precis så vill jag.. precis så vill inte skolan!

än sålänge är det bara tisdag, jag som vill ha fredag.. men det ska nog gå fort eftersom att jag ska till ronneby idag och spendera natten där. med mitt mys. och sedan ska jag spinna imon, om jag hinner boka passet! förra veckan var det fullt innan klockan var kvart i ett.. yeye! måste komma ihåg det.
sedan blir det torsdag och då tar jag min tredje gardasil spruta.. tycker inte om sprutor. Men det ska gå bra! :) hoppas den som tar den är snäll och inte gräver runt som den förra gjorde :b
sedan är det fredag! :D skönt..
har tankar om att följa med bror upp till göteborg och gå på stan och hälsa på släkten, men tror inte det blir något av det eftersom att jag hatar att boka upp mina helger.. gör hellre vad jag känner för just då ;)

nejmen nu ska jag läsa om äckliga salta halofiler och sen plugga på mitt feta arbete, men mest av allt tjattra med mia ;);)

pluggtime!

i  fredags var jag hos johans pappa och åt och träffade hans kusiner oså som kommit ner från skåne :) hur sööööt som helst är Engla, jag har kunnat äta upp henne! åtminstone tagit med henne hem ;) blev så seriös-sugen när man såg henne. Sådär volvo-villa-vovve. Men nej, inte än på ett par år..
i lördags blev det sexparty i sörby, som felicia och hennes syster hade! hur kul och intressant som helst. Hon tjänade nog ganska mycket det kvällen ;) och sakerna kommer den 1 april!!! :D:D
Sedan drog jag hem till johan där smajl och louise var.. umgicks och drack lite, och sedan kom det ännu mer folk! förfestade för fulla muggar och skulle egentligen dragit vidare på lokalfest.. men eftersom att Felicias fot blev skadad kunde hon inte gå dit, och Zanyar och dom ville hellre till natti, så det slutade med att alla drog åt olika håll!

skulle slutat fyra idag och sedan dragit ut till mamma innan träningen.. men nu slutar jag två och har inte en aning om hur jag ska göra! hinner ju dra hem, men attsläpa runt på min jävla bag är förjävligt och att sitta kvar och plugga en stund i skolan hade jag behövt.. men då ska jag jävla ta ut den tiden någon annan dag! :)
fårse hur jag gör..

VECKA 14 TÄNKER JAG VARA LEDIG, eftersom att det är en vecka som inte går på några betyg ändå.. och vecka 15 är det påsklov, då drar jag till stööööten!
fick dock reda på att ronneby inte har lov förens vecka 16?! hallå? vad tänker länet med? men yeye, jag är ledig vecka 14, och 15 men iväg då, och sen går jag i skolan enda veckan när ronneby är lediga? yeye..

fint väder

gick upp tidigt imorse ändå, är väl van vid det nu ;) pratade lite i telefon oså och sen gick jag upp och såg att det var SJUKT FINT VÄDER ute. blir alltid lika glad av det :) så drog på mig bikini (HAHA) och satte mig ute och åt frukost!
Ska strax ta bussen till gymmet och gå på ett spinnpass! skönt med jobbigt. efter det drar jag till ronneby, vet inte riktigt hur länge jag stannar där.
men nu måste jag dra!! :)

MAT

asså det är helt jävla otroligt. jag tänker på mat så fort jag inte gör något speciellt. alltid typ 'vad ska jag äta nästa gång?' HELT SJUKT VAD JAG ÄTER!
jag kan verkligen inte sluta, jag är hungrig hela tiden så fort jag inte är upptagen eller något som gör att jag har mycket annat att tänka på!
jag tror ärligt att det är en sjukdom jag har, att vara hungrig! nej fy fan

i'll canwalk a 1000 miles to be with you.

min förkylningsblåsa i munnen dödar mig ganska mycket! jag är inte sugen på någonting just nu.. haha, skulle vara té isåfall.
har ett fett arbete i sh B och sv B att göra, men det skiter sig nog eftersom att jag verkligen inte är sugen på att lägga alla mina timmar på att skriva om liberalism och konservatism.
mös väl lite för länge igår kan jag tänka mig eftersom att jag är trött nu och har dom värsta lektionerna kvar, det blir nog bra.
gårkväll var jätte bra iallafall, sprang 10 min på rullbandet, och gick snabbt i tio och sen blev det spinn express! :) skönt.

behöver vila idag iallafall så det blir ingen spinn idag. blir ju inget resultat utan attvila ;) funderar på att ta mig upp tidigt imon och simma, men det beror helt på vad jag känner ikväll och vart jag är ;)

yeye, ikväll får jag HELG! ska bli helt underbart och jag längtar redan efter godis eftersom att jag varit omgiven av godisätande människor hela veckan ;) Blir sexparty 'hos' felicia en stund på lördagkväll,ska bli grymt kul! sen väntar jag mig fest på lördag med, fårse om det finns något vettigt :)

slutar vid fyra och är väl hemma ganska tidigt ändå eftersom att jocke kör mig, YEEEEEE! :)


spinn snart! :)

började dagen med körkortsteori.. sluttena nästa gång, typ i april! hur mycket som helst att plugga på, hoppas jag kommer ihåg sakerna tills mitt körkort ska tas!
resten av dagen var väl egentligen totalt onödig, kollade på film på internationellen och pratade omdömmen på svenskan och engelskan.. somnade typ på bussen och var hemma hyffast tidigt..

Har tryckt i mig två riskakor, en energibar och lite potatismos (y) och fixat naglarna och fräschat till mig lite ;) tar om någon timme bussen till lokomotion för att pumpa lite på gymmet och sedan gå på spinnexpressen. min baby är så söt att han kör ända från ronneby och hämtar mig för att sedan följa med mig hem! han är underbar :)

imon är det sista dagen i skolan för denna veckan! UNDERBART. ska bli super skönt att börja min helg imonkväll ;) men innen det ska jag genomlida lektioner från 8-4 och kanske ett spinnpass efter det, om jag orkar.

trött och tränad!

dryg dag nu.. är så äckligt skoltrött! har nyss haft matte prov, kändes skit bra. men det gör det ju alltid och sen får man ig :) bra emilia. har idrott snart och då har vi beeptest och det har har jag aldrig sprungit förut. hatar att springa, tar hellre ett spinnpass. och eftersom att jag äter nu kommer jag få super mycket håll. yey!

vilken lång dag! slutade inte förens fyra och kände att jag inte hann hem innan powerpulsen, så stannade i stan! är äntligen hemma och det är super skönt. ska äta lite kycklingsallad som mamma gör åt mig nu ;) sen ska jag nog dejta sängen ganska tidigt, om inte mon boy kommer och dejtar med, men tror inte det!

PUSSSS

underbar dag!

varit en underbar dag. ett och ett halvt år med baby idag, och det har bara blivit massa mys, världens mysigaste har han varit idag!

igår drog jag hem till fröken mia och sedan drog vi vidare en stund på fest, var väl ganska trevligt, men tror fan mia och jag hade haft roligare med en hemmakväll eller något ;b vidare för mat och sedan till ronneby. så äckligt trött jag blir på folk ibland. patetiskt hur rädda folk är för konkurrens :)  satt på katrins med david, johan och smajl tills skjuts kom och körde mig till johans lägenhet och dom drog vidare! tror baby kom vid tjugo i fyra inatt eller något, hah
nejmen nu ska jag titta klart på sanningens ögonblick, han har varit otrogen mot sin flickvän, har haft ett långt förhållande med en man, och nu tjänar han pengar på det, yey!

underbara tider.

nu är denna tiden förbi. Den har väl varit det ett bra tag, men då är det jag som har valt om jag ska ut till stallet eller inte..
jag som red så mycket, som tyckte det var så kul! vad hände med det? det kom självklart in annat i bilden, skola, vänner och pojkvän. viljan till att hellre göra annat! känns tomt att inte kunna gå ut till hästarna när man har tråkigt eller så.. men Beauty får det bättre nu, påväg till en som ska hålla igång henne :) precis vad hon tycker är kul och behöver! en perfekt ny ägare får hon, dom passar så bra ihop. (hon har varit på foder där för typ tre årsen).. yeye, mitt gamla liv är över. det blir nog bäst såhär!
Tim Carlos finns kvar här en stund till, men åker väl snart han med! kommer nog bli ännu värre när det inte finns någon häst att gå ut till, trots att Butt var den jag hade!

 


oh, nu finns inte våra tider mer..


Sahlholts Beauty..

nej nu ska jag nog gå ut och titta till timpen. så att allt är lugnt där ute. blev en ganska konstig kväll igår, inga fler sådana tack!
sen ska jag väl väcka johan...... eftersom att pappa lämnade tankkortet och sa att jag skulle ge honom full tank :)

dricker te och bör plugga!

ooooooh, vad äckligt nojig jag är.
jag tycker inte om alla metoder om 'såhär blir du smalast' 'såhär går du ner tre kg på en vecka' 'denna metoden funkar'. yeah right liksom. alla kör med olika metoder. Vissa skippar kalorier, vissa skippar kolhydrater, vissa äter bara mindre.
Vad är rätt liksom? jag tänker inte skita i att äta, för då har jag ingen kraft att träna! tycker det är sjukt fel att råda någon till att gå ner i vikt genom att äta mindre.. sure, man kan minska måltiderna lite, men börja träna för att gå ner i stället. Då mår kroppen bra också! jag tycker det är grymt stor skildnad på att träna sig mindre än att svälta sig mindre, den skildnaden syns. det bästa sättet att gå ner i vikt på tror jag är ät bättre, rör dig mer.

yeye, imon är det iallafall fredag. vilket betyder en efterlängtad helg och godis! :) har haft mycket denna veckan, arbete i körkortsteorin tills i måndags, muntligt i engelska tills tisdags, och även då läst 50 sidor i 'Tuesdays with morrie', diskussion och uppsats in i samhällen i onsdags, och internationelluppsats in imon och även naturkunskapsprov.. och detta prov imon.. förstår inte hur man lyckats få in så mycket på 3 labbar och 51 sidor och några småpapper! det är bara till att hoppas att man pluggar på det hon frågar på, för det känns precis som att hon kan fråga något jag inte har en susning om. är inte så sugen på ett ig eftersom att det bara är till att ge sig på det igen då :/
Ser ut att bli en lugn kväll imon! men sådant kan ändras fort! hah. på lördag ska jag antingen träffa Maria eller så ska jag träffa Martina o co. Blir nog bra vilket som :)

är ganska sugen på att dra iväg och shoppa någonstans. jag vill fortfarande ha en leopardsjal (typ 4kantig, inte avlång.), en SNYGG skinnjacka, ett par vita stövlar och några nya tröjor. hittar ingenting här! surt. stilen som finns nu är verkligen inte jag!

Precis en sådan vill jag ha! vart hittar man dom? finns inte kvar på asos :(




vart tog mitt hår vägen? jag saknar det. dags att bli helblond, spara och klippa upp!

bra helg :)

i lördags gick jag på stan med pappa, behövde ju nytt smink :) tack! och sedan drog vi vill ronneby och plockade även upp kära mia :) blev fest at my baby den kvällen. var jag, mia, johan, oscar, johannes, alexis, freddie, zanjar och eddie tror jag. supertrevligt!
har nyss tryckt i mig hur mycket mat som helst, är proppmätt! fattar inte hur jag ska palla powerpulsen vid sex, bra planerat emilia (y) men det klarar jag.

RSS 2.0