musiksmak?!

har tittat på greys för en stund sen, grät till det också!! haha. var ju sorglit idag..hur man kan leva sig inte så mycket i tvprogram.. :) nej det påminner mig om att jag måste se män som hatar kvinnor!
efter det blev det fråga olle, HAHA! så jävla goa.
"Jag har aldrig haft sex i  riksdagshuset?
- (tar en plastpatte och ler) HAHAHAH!"

har precis lyssnat på älgarna demosterar, och balladen och den kaxiga myran och nu blir det nog lite ronny och ragge! ;D hahaha.. är på sådant humör!

YEEEEES! :D

NU ÄR BIKININ PÅVÄG IGEN. :D yey. fast i lila-vit. kan nog bli bra. hoppas verkligen att den kommer nu..

har varit en ganska skön dag trots att den var från halv 9-4.. Började med matte, och på den åt vi frukost ;) och sen hade vi internationellen ute.. slapp samhäll. På mentorstiden blev det glassiären ;D jag tog mig en kall latte istället (y) skulle nog kunna dricka det som vatten? ;) på svenskan blev det typ avslappning, och jag som inte brukar kunna slappna av såååå mycket somnade nästan! så tog jag mig igenom naturkunskapen också ;)
en timme efter det så blev det spinn! så nu har jag nog gjort mig av med grinigheten som kröp tätt intill mig igårkväll! ;) alla behöver sina dagar!

nu börjar det lukta grillat ;) så man kanske ska ta sig ut och se hur det går för mamsen? :)

du är ingen man får, du är någon man ska förtjäna! ;)

are you proud?

och yes, jag som skrev igår att skolan började bli slapp! dra mig baklänges. sure, hade spanska och nationellt i engelska. så slutade elva! det var ganska soft och skönt, men liksom.. har yra kapitel i naturkunskap och samhäll till imon.. EN HEL TERMINS ARBETE I LEDARSKAP tills på torsdag, ni kan ju tänka er hur bra jag har planerat det :( och internationell en del uppgifter.. men yeye! jag ska soffa fram som vanligt. för nu har jag pluggat nog för idag.

Blev iallafall lunch på waynes med min coola pappa idag (y) gott.
när bbbbb väl blivit normalt så börjar ffffffffffffff. Jag fattar inte detta. Det måste vara något kladdigt som åker omkring där under tangenterna..

gick till affären innan och köpte typ baguetter, och slänge ihop en kycklig-curry röra, vadå att mamma blev glad när hon kom hem och jag hade gjort maten! :) hon är såååå go. jag valde nog rätt dag också! världens bästa mamma..

förövrigt är jag så jävla blåst. Har läst runt lite på olika bloggar.. hittade många sorliga. Jag förstår inte hur man kan bete sig på vissa sätt mot tjejer. hur fan kan en kille vara så äckligt jävla efterbliven att slå sin tjej? misshandla, tills han ser den han påstår älska ligga ner och skaka och vara så jävla rädd att man inte ens vågar säga emot? jag fattar det inte.. kanske är dom killarna rädda för att bli lämnade.. men vill dom verkligen ha en tjej som egentligen hade velat lämna honom? nja.. det är väl för fan kärleken dom vill åt, inte en tjej som av RÄDSLA stannar?! nej för helvete vad arg jag kan bli över sådant.. dom vågar väl inte kaxa med någon som kan sätta sig över dom, de asen!
Där hjärnan tar slut tar nävarna vid, så jävla sant.

soft..

måste säga att skolan har börjat bli väldigt slapp! hur skönt som helst.. har varit hur mycket inställda lektioner som helst nu.
Kan väl tänka mig att det bidrar till att kurserna avslutas senare istället. men hoppas inte det. Idag var iallafall internationellen inställd, så det blev sovmorgon ;) hade ingen naturkunskap heller.. soooft! sovmorgonen hade jag säkert behövt om jag inte var så blåst att jag tittade helt fel på klockan. Så var uppe en stund innan jag skulle.. imon är det ingen svenska och engelska, så jag slutar nog vid lunch, för inte tänker jag sitta och vänta på internationellen som ska vara vid typ halv tre?! noooo way.


ganska skönt ändå! ;) Så mia och jag drog till waynes och drack kaffe och ice tea. gick lite på stan med och jag kom självklart hem med underkläder, men det är niiiice! :)
blev powerpuls, precis vad jag behövde känner jag nu efter åt ;), och direkt när jag kom hem så tryckte jag i mig ett knäckebröd med avocado på, och en macka med kycklingvurry röran jag slängde ihop igår, ASNICE! så nu är jag trött, tränad och mätt ;)

& om någon vet vart man kan hitta en mörkblå bh med lite nyans av grönt i typ, så säg till ;);)

I dont mind it.

yes, som sagt blev det pizzaätande igår,  var gott eftersom att det var ett tag sedan jag åt det, har mest kört på pommes och sådant som är minst lika mumsigt (y) sedan drog vi vidare till dessie och for sedan till Ronneby! i en lägenhet vid espehallen bjöds det på grymt galna men härliga killar. har nog inte träffat så sjuka killar förrut.. nej, inget borde nog förvåna en! :b runt halv ett drog mia och jag ner till the kings dive där vi träffade Malin och hennes kompisar, och Ricky och hans kompisar! träffade micke med, skönt att kunna prata med dom trots allt :) blev inte kvar där alls länge eftersom att mias bror hämtade oss och hade lite att hinna hem till! HAHA ;)

och YES; bbbbbt på denna datorn funkar kanon igen, superbra! var säkert bara något under som kladdade till knappen eller något. skit samma, problemet är löst iallafall ;)

party night!

ikväll blir det att fara till lyckeby för att trycka i oss en feeeeeeeeet pizza med mia, jessie, dessan och någon till som jag inte kmmer ihåg?! :(
sen drar mia och jag vidare till Dessie där vi korkar upp och sådant ;) för att sedan fortsätta mot ronneby och festa med Dessies kompisar som det ser ut nu! tror det kan bli en grymt bra kväll, och blir det inte det så drar vi vidare och passar på att träffa folk därifrån som man inte stöter på så ofta :)
och jag har missat att skriva bbbbbbbbbb någonstans där det ska vara ett bbbbbb, så är det för att den knappen har ballat ut och inte vill ge mig några bbbbbbbbbbbn, helvete vad irriterad man kan bli på sådant. Det sitter i huvudet, emilia. andas!


spa & stan.

nu är jag hemma igen:D har haft det super bra. helt lyckade dagar med mamsen!
igår blev det att gå på stan från typ tolv till halv sex, och stressade som as för att hinna till massagen vid sex! men gud vad skönt det var. Vid 8 så blev det restutang. vi tänkte ta förrätt, huvudrätt och efterrätt om vi orkade.. men när vi ätit halva huvudrättten orkade varken mamma eller jag mer.. HAHA ! sen blev det att jag la mig i jacuzzin lite senare och drack min fruktdrink ;);) mums!
idag gick vi också på stan efter en feeet frukost ;D vilket bidrog till att jag fick med mig hem, en kofta, en tjocktröja, två linnen, ett armband, en piercing, två tröjor, och två tshirts. precis vad jag behövde! :)

nu är det iallafall fredag och jag drar upp till pappa ikväll. händer det något kul så hör av er ;) mia kommer iallafall och vi ska väl ha en snackkväll ;D om inget annat kommer ivägen :D

do you mind me asking for a part?

blir inget spinn idag, känner mig inte riktigt pigg för det.. men ska nog få in mina träningspass denna veckan ändå hoppas jag! blir nog något träningspass imon eller på fredag :) sen får jag väl ta helgen med.. trots att det är sååå surt att träna på helgerna! haha.
hade nationella idag, gick nog ganska bra ändå! trodde det skulle gå skit eftersom att jag bara läst igenom det en gång.. tänkte väl plugga lite i skolan men mår man inte helt så sover man istället ;) är en 7 lektioners dag idag! men som vanligt denna veckan var en lektion inställd, naturkunskapen var det idag!

Så nu har jag gått sista dagen i skolan denna veckan! (k) Får tacka Jocke för att han körde hem mig och mia. Så vi umgicks lite här innan hennes buss gick ännu längre upp ;)
imon blir det kristianstad, ska bli så skönt att gå lite på stan, få massage, äta resturang mat, träna, frukostbufe och bara ta det lugnt och göra precis vad man känner för!
& kommer hem på fredag, perfekt till allt helgen har att bjuda på! så, vad händer? ;)

the walk before the run.

blev powerpuls igår, hur skönt som helst. lite ny koreografi, men den gamla var nog lite mer mig ;)
var extra trögt att ta sig upp i morse och jag är tung i huvudet :( har inte tid att vara sjuk nu.. så det blev skolan med naturkunskapsredovisning iallafall.. och imon har jag muntligt natioellt i svenska. suck!
Så det blir en lugn kväll.. fårse om jag är fit för spinnen imon, tror dessvärre inte det!
mia & jag som brukar vara så stora i truten låg istället i soffan och sov idag! tur att vi typ blir sjuka på samma gång, för då är inte någon av oss så skvallersugna!

men oooooh, bikinin jag BESTÄLLDE, är slut på lager? fick jag ett mail om.. att man ens kan beställa då? så nu har jag tittat ofta, och helt plötsligt finns den inne, för att en halvtimme efteråt vara borta! bra service (y)
får väl se om jag hittar någon i kristianstad, annars blir der jävlar till att titta på nelly.com varje minut! ;)


braaa helg!

yes, det har varit en bra helg. igår blev det kalas för min kusinkusin och sedan var det feeeeeest! var hos Lenny redan vid fem och korkade upp och grillade oså! lite folk man inte träffat och lite folk sen innan ;) & det vinet jag köpte till igår lär bli tradition, helvete vad gott det var!
efter lite mycket om och men från Mias sida så drog vi hem runt ett! DENNA VECKAN ÄR ÖVER NU BRUUUUDEN, nästa vecka lever vi!

Josse kom till pappa idag med, så har tittat på en engelsk patient eller vad den hette med henne. & som vanligt snackat om allt man missar när man bor 20 mil ifrån varandra :( ja, ni som känner mig vet hur duktig jag är på att vara tyst när jag 'tittar' på film.. yeye, tur att man får träffa henne ibland iallfall!

& nu borde jag pluggat till internationell redovisningen imon som jag inte ens har klar, eller till sluttentan i körkortsteorin på tisdag, mia som får bli min räddare i nöden där eftersom att min bok inte är där den ska.. eller kanske bör jag plugga till naturkunskapsredovisningen som jag inte ens har koll på vad det handlar om? eller så det nationella i svenskan tills på onsdag! helvete, dessa dagar kommer bli förjävliga. men på torsdag drar jag på spaaaaa!


fredag&lördag :))

som vanligt så kom jag till skolan igår när lektionerna var inställda :( så himla onödigt & surt. så elli och jag gick och handlade lite. Satt i solen med min kalla latte, hur gott som helst! fast hade suttit ännu bättre med sovmorgon..
Resten av dagen flöt på och sedan drog Mia och jag till rödeby. shit vad mycket det finns att snacka om egentligen, och hon är likadan! UNDERBART! :D

Drog upp till pappa lite senare och gjorde typ allt & inget. & efter ett tag så kom Adam! :) vi tittade på Sunes sommar o lite så! var sååå sugen på att se den eftersom att Josse, Matilda och Olof hade sett den innan vi drog till sälen, så dom rabblade deras repliker hela veckan! ;) haha, så jävla go film.

Ska strax hoppa in i duschen för att sedan fixa mig och dra ner till mamma och packa lite och så. Sedan ska vi på kalas vid 3, för min kusinkusin fyller år :b ska bli trevligt faktiskt, har inte träffat den delen av släkten på ett bra tag! vid 4 drar jag till mia och vi drar strax därefter till Lenny på grillfest! Smultronvin, vänner & fest (K) blir nog en superbra kväll!

if today was your last day!

en lång dag i skolan, väldigt drygt att ha sånthär schema när det är så mysigt väder. hade hellre varit ute med hunden, gått på stan, fikat, eller gjort vad som utan att sitta i skolan.. skönt med inställd naturkunskap iallafall. Så när vi hade slutat gick jag och dessan hem till henne en stund för att sedan spinna. var grymt hårt idag, & jag kan tänka mig att min kropp fortfarande ger mig energin från all skit jag åt förra veckan :D

imon blir det nationellt i svenska B, 300 minuter. yey, verkigen inte. på vår lediga dag :( men det måste göras & det ska fixas. efter det är det snack om att ta en fika med lisa, hade jag tyckt om! ;) sen ska jag väl ge mig på ett träningspass om jag orkar, så jag har träningen klar denna veckan och bara kan ta det lugnt i helgen! ;)

hoppas att carro är sjuk på fredag med, för isåfall slutar jag vid tolv och det hade suttit perfekt ;) ska väl fortsätta att käka upp påskägget då! hahahaha
på lördag blir det nog upp till pappa på dagen för att fixa gamla mopeden, gör ändå ingen nytta där den står. och på kvällen finns det olika alternativ. Jocke och jag har snackat om Joddla med siv, men tveksamt. annars blir det partey med mia på ett eller annat håll. hoppas bara att vi väljer rätt fest denna gången ;)


detta med balans går nog i släkten, PAPPA! ;)

onödig skoldag..

grymt onödig dag i skolan!! kom in vid nio för att ha spanska, men alla lektioner innan lunch var helt inställda. Så det blev en runda på stan istället med Mia, Dessan, Elli och Josse! har hittat en grymt snygg piercing som jag hade velat ha i sommar, men nej. Finns inte i 8mm. Men såg inte ut som 10mm heller, så fårse om jag köper den ändå!

Jocke och sara ringde och sa att de var i karlskrona, så jag gav mig ut på stan till dom och umgicks en stund :) så jävla goa. är glad att jag kan fortsätta umgås med dom :)
sedan for vi på olika håll och jag tog bussen med mia hem, så fick mig en kort promenad från rödeby ;) HAHA
bikinin som jag inte kunde beställa hade kommir in igen (var nog någon som skickat tillbaka eftersom att dom försvinner lika fort igen), men jag kan inte beställa den eftersom att jag är under 18, suuuuck! så väntade tills mamma kom hem, och hennes humör var verkligen inte som mitt varit idag, hon var grinig och trött antar jag. Så jag gav mig ut på en powerwalk runda runt östran :)

borde verkligen plugga. men jag har verkligen ingen lust! inte över huvudtaget. fårse vad det blir av betygen denna terminen..



söndagkväll! ;)

efter tio timmar hem i bilen igår så kom mia hem till mig en stund :) vi hade som vanligt hur mycket som helst att prata om och jag tror fortfarande inte vi pratat om allt vi ville, eftersom att vi inte träffats på en och en halv vecka! :b iallafall så tänkte vi dra till jocke och sara eftersom att dom ringt mig tidigare på kvällen, men blev inte så eftersom att mia skulle hem ganska tidigt. hoppas på att dra till jocke och sara en annan dag i veckan, dom har ju lov nu :) men istället drog vi till mr starberg och tittade på film och så :) supertrevligt. han körde hem mig runt halv tre, och då räknade vi ut att jag hade varit vaken i över 20 timmar! så jag trodde jag skulle sova jätte länge idag, men nej, inte alls. var väl uppe runt halv tio och åt frukost ute! :) lite disisgt eller vad det heter :b men varmt och skönt ändå!
funderar på om jag ska upp till pappa en stund och fixa lite med mopeden som jag hoppas sälja. behöver ju inte den till något ändå. och onödigt att den bara står :b
senare blir det träning, spinn och kanske pumpexpress. Blir nog en myskväll ikväll. ;) och sen skola imon. suck! :(

fått mail om att bikinin jag beställde är helt slut i lager.. så den får jag vara utan! och dom kommer ju typ aldrig in igen.. får väl vänta tills nästa vecka när mamma och jag drar på spa i kristianstad och se om jag hittar någon där;)

hemma från stöten!

nu är jag hemma igen! har varit en bra vecka. har mestadels åkt skidor, men eftersom att jag inte tycker det är så kul så blev det mest att jag åkte med upp i liften, solade medan dom andra åkte ner och åkte med dom ner gången efter ;) haha. för det har faktiskt varit sol ganska många dagar. till och med så att jag suttit i linne ;) åkte snowboard också, yey. fick faktiskt in baklängessvängen nu med, men balansen höll inte riktigt så jag låg en del i backarna! :) men det gjorde dom andra också som åkte snowboard, förutom olof då! haha. Blev också att jag satt i bastun lite för länge eftersom att det fanns tv i den, och jag inte ville gå ut mitt i greys ;) haha.. det gjorde att jag fick kramp morgonen efter! hahaa. blev afterski några dagar i slutet också, jag blir så grymt glad av folk som bara hoppar och dansar och framförallt skriker med i musiken! :D igår tittade vi också på simhoppet! HAHA. hur man nu kan vilja hoppa med skidor eller snowboard och hoppa på ett gupp och veta att man ska landa i vatten? men det var grymt fint väder så vi placerade oss i backen med solglasögon, filtar och öl!

du vet att verkligheten är inte alltid så verklig.

har varit inne i götebor sen tidig morgon idag. Fick med mig en mysdress hem:) typ vinröd. fanns bara i strl 38/40, men vadfan, mys ska vara stort. och världens mysigaste sockar, i bebisrosa! hur söta som helst, och ser supermysiga ut, så dom tänkte jag använda mig av på vägen upp imon ;) fick även med mig en sjal och en bok och lite sådant!
imon tror jag att jag åker med Johan och Anna-carin, så det kan nog bli en fartfylld resa! HAHA. ni som har träffat dom vet, ni andra får fantisera! kan väl förklara kort, den häftigaste fastern som finns med en lika galen man! :b
annars blir det med Marie, Johnny, therese, jonathan och Tomas. Lika härligt gäng det! :D
igårkväll var alla här för att fira farfar. blev tårta och sådant ;)och att titta på så ska det låta, kan anses som tråkigt. jag vet, men jag älskar det! det går nog i släkten ;)

deklarationen har kommit också, känns som att alla får pengar tillbaka. och för mig blev det inte annorlunda, 1000 spänn tillbaks. :) inte överdrivet mycket, men lite extra är verkligen inte fel :)

antar att detta är mitt sista blogginlägg på typ en vecka. tycker inte det känns så viktigt så att jag kommer sitta och blogga där uppe, nejnej. finns på telefonen istället!

I just dont care!

blev sovmorgon idag ;) skönt! dock bara till halv tio, sen väckte Jonathan mig. men det duger gott och väl till en morgonmänniska som mig! Så tog det lugnt ett tag och åkte sedan till stan. köpte mig ett par solglasögon eftersom att mina är i ronneby, och jag inte tycker det är värt att hämta dom! behöver ju något för ögonen när jag ska åka skidor ;) så dessa är jag skit nöjd med! blir skit bra! härom dagen köpte jag en mössa också eftersom att jag inte hittar dom andra :( blev en rosa adidas mössa! jag kommer vara skitsnygg, HAHA.
Köpte en bok i förgår med som jag tänkte läsa om jag fick tid över, som tiden jag spenderar vid datorn egentligen ;) haha. '14 år till salu' heter den. Läst lite och jag tror den kan vara skit bra!

mamma är verkligen superbra! det är mycket vi tänker precis likadant om. Och det finns ingen som är så stark som mamma, jag tror hon hade klarat att leva ensam på jorden med alla världens problem. Nu önskar jag inte att hon får göra det, men jag är säker på att hon hade klarat av det. hon vet precis vilka man kan lita på och inte, och i vilka spel man ska spela med. Jag ska bli som hon!

nej men snart ska vi fira farfar som fyller år nästa vecka, när vi är iväg! GRATTIS :)

sjuk resa!

är i göteborg nu :):) och resan hit var den sjukaste på länge. HAHA!
skulle hjälpa två killar till göteborg för att dom inte visste vart dom skulle, det visade sig att en av dom var från Afrika (vilket förklarar hans beteende) och en var från USA eller Amerika.. kommer aldrig ihåg skillnaden! dom började snacka om allt och sådär, skit bra träning för min engelska tänkte jag.. dom frågade varför jag inte var gift (??) osv. Om jag hade hälsat på dom i Norge om dom ville det, och sa att om något år så ska Prince (han kallades det) ta med mig till USA så jag får träffa hans föräldrar oså. Sen satte jag mig på tåget på en plats där dom inte skulle hitta mig tänket jag, men dom jävlarna letade upp mig! frågade hur han skulle vara säker på att vi träffas igen oså.
jag blev as rädd! men jonathan och niclas hämtade mig :)
men nu är jag äntligen här och ska spendera tid med dom ;)

nu drar jag! :)

har spenderat dessa två dagar på bästa sätt! :) har spelat squash och haft olika avslappningslektioner och spunnit ;) umgåtts med nära och kära! har också gått på stan och solat lite!
imon blir det motionssimning innan jag far med buss och tåg till götet! ska umgås till tusen och ta vara på stunden med dom! ska gå på stan också, och antar att det blir lite lantis ockdå ;);)
är där tills på söndag morgon när vi åker vidare till snöigare väder, säääälen! brukar inte tycka om det, men denna gången uppskattas det! har handlat lite saker jag behöver nu tills dess. ;)
efter att jag tränat idag gick mami och jag ner och handlade saker till min långa tågresa imon. blev massa gott, så den resan ska jag nog klara utan några som helst problem!
men nu ska jag packa, för att förhoppningsvis hinna se greys!

RSS 2.0