sovmorgon

ÄNTLIGEN har jag fått sova ut och vakna helt av mig själv och inte av en väckarklocka. det behövde jag :) även om jag inte sov så länge..

kvällen igår var as bra, men hände inget speciellt eller vad man ska säga. en helt vanlig festkväll helt enkelt :) och ikväll blir det fest igen. wiho! men innan dess ska jag dock hinna med gymmet. och kanske umgås lite med mamma som jag istort sett inte träffat på hela veckan!

stress,wiiho

har stressat mig igenom några dagar nu. I onsdags blev det shopping med sussi i kristianstad. Kom hem en del fattigare med grymt mycket lyckligare ;)
igårn blev det jobb 8-5, målar. Men lönen är underbar och att måla är kul. med rätt sällskap så går allt!
efter det for jag in till stan med mia för att det var klubbkväll. hem fick jag med mig ännu ett par underkläder, en tjockiströja, en bus och en parfym :) självklart inget på rea. men skitsamma. det sitter grymt gott ändå!

idag jobbar jag till fem, direkt in till stan för att göra mig iordning, nivå vid halv sju för att käka med brudar och sedan förfest och utgång! kanon! syns ute?

den 2 Januari blir det grancanaria för min del, underbart!

bra dag

en dag i kristianstad är över. Jag har haft sjukt trevligt med Sussi :) fick med mig en tjockis tröja från carlings, underkläder, två tröjor, en ring, vantar, öronhängen, armband och leggings. kommer kanske bilder sen, om kameran är laddad :)
imon blir det jobb 8-17. Ska måla. lättförtjänta pengar! ;p efter det ska jag in till stan för klubbkvällen. ska försöka få med mig underkläder, en kofta, en tröja och en parfym hem! :)

mjaauu

ingen sovmorgon idag heller. skulle vara i stan vid halv elva ;p det jag gjorde där gick skit bra och jag drog en snabb vända på stan. handlade julklapp till min bror! jag som alltid brukar vara sist ute..
Gymmet blev nästa ställe, skönt. och jävligt jobbigt! :) gick sedan en vända på stan med johan och han köpte lite kläder.
jag var hungrig och grinig, och som toppen på det så vet jag inte vart jag ska få en remiss från. det sista jag vill är att fråga mamma just nu! men antar att det slutar där ändå.
gick till mormor och morfar som fick mig på superbra humör, och med mig hem fick jag iallafall en vitamin wells! :D

nu har jag iallafall fått lite mat i mig, och ska ringa pappa så att han inte glömmer mig denna gången ;) sedan blir det lite ego-boost tills han kommer. ska försöka hinna med att diska också!

Imorgon blir det kristianstad med Sussi. behövligt. Lär komma hem med en del påsar! det tycker vi om.
På torsdag och fredag blir det jobb, ska måla! hahahha.. men det är kul, och mia och josse ska ju också vara med ;)

vitamin wells

ouuh. jag älskar de nya vitamin wells, hur goda som helst. Självklart hittade jag en tävling där man kan vinna fyra flak med vitamin wells. vill du också tävla? anmäl dig här :)



YEAAAH

pappa ringde mig nyss och frågade om jag vill följa med utomlands efter nyår, HIHU! han kan den mannen. blir nog lite mycket utlandsresor iår, men? det ska bli äckligt skönt!

föresten, hur galet snyggt är det inte med killar som är vältränade?!

HAHAHAHAHA URK

finns det någon som jag inte kommer överens med just nu över huvudtaget så är det mamma. och just nu är jag så jävla förbannad att jag känner för att skrika som ett as! men det gör mig bara ännu mer förbannad.

hiihu

jobbade igår och sedan drog jag till ronneby och umgicks med jocke och sara! :) hyrde film och snackade och allt sådant. Jag har varit på äckligt humör i helgen, så det behövde jag garanterat. Jag blev totalt flummig, och det är inte likt mig ;)
klockan ringde 05.30 i morse. nej, jag var inte vaken då. seg som ett as tog jag mig till min 'uppkörning' med min körlärare. gick väl helt okej, kändes bra. men hade inte blivit godkänd om det var på riktigt ;) efter det blev det gymet, och sedan mötte jag johan och vi gick och handlade ett par jeans till honom! klockan är inte ens 12, och allt det har jag redan gjort idag ;D;D varför är killkläderna på jack and jones så jävla snygga? varför är inte jag kille? HAHA.. nej men, ska nog köpa en tröja eller något till johan i julklapp där. kolla bara dessa tröjorna?!




fan

OOOOOOOOUH! steg upp för en halvtimme sen för att hinna med allt som ska fixas innan jag far till jobbet. nu, en kvart innan vi ska åka så ser jag att klockan inte alls är 9.15, utan 8.15. fuck, jag har glömt att ställa om klockan! hahaha.. så nu då? får väl fördriva tiden istället!
föresten så får jag lön idag, GOTT!

efter jobbet så ska jag nog till ronneby för att umgås med jocke och sara. :D var längesen..

lund

ÄNTLIGEN HEMMA!
var i lund från torsdags till sent i fredags. fick med mig ett par jeans hem! :) och nu i efterhand ångrar jag att jag inte köpte tröjan från topshop..
kom hem sent igår kväll och mös lite innan jag gick och la mig. jobb idag från 10-15, blev hämtad av pappa och drog direkt till gymmet, övningskörde lite efteråt och har precis stoppat i mig lite mat :) IMON ÄR DET LÖNING! och även jobb.

vi hörs imon.

parfym


funderar på att köpa denna snart. den luktar så grymt gott, men lite för somrigt kanske? tröttnar så fort på parfymer som luktar lite starkt ;)
sen lär jag ju bränna en del pengar i lund.. kanske ska kunna bränna en del i kristianstad nästa veckan också? ;)

parfym


funderar på att köpa denna snart. den luktar så grymt gott, men lite för somrigt kanske? tröttnar så fort på parfymer som luktar lite starkt ;)
sen lär jag ju bränna en del pengar i lund.. kanske ska kunna bränna en del i kristianstad nästa veckan också? ;)

parfym


funderar på att köpa denna snart. den luktar så grymt gott, men lite för somrigt kanske? tröttnar så fort på parfymer som luktar lite starkt ;)
sen lär jag ju bränna en del pengar i lund.. kanske ska kunna bränna en del i kristianstad nästa veckan också? ;)

PUSS

är helt trött! känns som att jag har gjort hur mycket som helst idag. men nej, det ha jag inte. har haft psykologiprov, varit på risk ettan, tränat och lagat tacos! :) så en del har jag väl tagit mig igenom ändå.

imorgon åker jag till lund iallafall! :) blir kvar tills fredag kväll tror jag. och i helgen blir det jobb. vi lär höras innan det ;)

plugg?!

känner att jag inte vill något hellre än att ta en powernap, men nej. psykologi papprena mååååste kunnas till imon!
har tränat idag, och varit i skolan tills tre, och nu lagat mat, diskat och pluggat lite. så att mamma inte är allt för sur när hon kommer hem!

USCH! orkar inte plugga

trött

USCH! klockan rignde för en halvtimme sen. jag funderar fortfarande på om jag ska in till skolan eller om jag ska vara hemma och plugga idag. är inte så sugen på att vara i skolan ett par timmar för att sen komma hem och behöva plugga hela kvällen! aja, vi fårse.

börjar inte förens ett, men tänkte isåfall träna innan.. och plugga lite! bra tänkt, men hur fan ska jag kunna plugga när jag är helt död? återstår att se. kaffe nu!

måndag

om pappa kunde svara... så hade jag kunnat ge mig ut på en övningskörningsrunda :) men eftersom att han är totalt omöjlig att få tag på så ger jag upp. ska tända ljus, släcka lamporna och ställa mig i duschen, hur mysigt låter inte det då?

borde dock plugga psykologi, för hur har jag tänkt att jag ska hinna det imorgon?  nej, skriva ner vad jag ska lära mig måste jag också fixa ikväll!

drog på halvt impuls till people idag och fixade en piercing till! NICE

bruuuubrum

sitter redan i skolan.. hade körlektion vid sju, som gick superbra! brukar träna på dessa tider, men får ta det några andra dagar denna veckan för när klockan ringde vid 05.30 så slängde jag ut mina träningskläder ur väskan, för då var jag verkligen inte sugen på att träna.

TROR att jag ska hitta på en sak idag. om jag vågar? men det tror jag.. skriver väl mer om det i eftermiddag ;)

kvällen

var uppe tidigt idag för att köra upp till mormor och hjälpa henne att flytta! pappa kom dit och sa hej med, lämnade johan och gav mig det viktigaste inför kvällen. vi var inte riktigt överens igår när jag ringde honom, men jag vann ser jag när jag tittar i påsen! ;)
nu har jag hunnit duscha med allt som det innebär, och ska om någon timme vidare till mia där jag kan tänka mig att vår kväll börjar! och sedan till ronneby för förfest och sen natti! vi ska göra detta till en sjukt bra kväll :) och antagligen kommer jag inte hem inatt ;)

myskväll

ouh, jag som inte skulle komma hem med saker kom idag hem med två tröjor och en 'jacka'. YEY ME! men inget jag ångrar ;) kan lägga in bilder sen när jag hämtat det, glömde nämligen det hos mia!
har varit nere och simmat nu ikväll :) så nu är jag lagom trött i kroppen och har bäddat ner mig i soffan med godis, chips och cocacola. har tänt lite ljus med ;) supermysigt.
är redan trött, men ska nog hålla mig vaken ett tag till.

imorgon blir det nog upp i tid för att hjälpa mormor att flytta :) sedan till mia för fix och vidare till ronneby för föefest och utgång. att slå förra helgen blir svårt, men vi ska jävlar inte vara långt efter ;)

<3

vet inte hur många gånger jag lyssnat igenom melissas skiva nu. underbar. känns som att hon liksom rotar runt bland mina tankar och skriver låttexter av tankarna!
alla som känner mig vet ungefär hur jag är. mycket tankar och funderingar! fröken svår har jag ju blivit kallad ett antal gånger ;) och som elli sa häromdagen 'jag haaatar filosofi, hur fan ska vi kunna tänka så? det är nog något för dig emilia!' haha, hon är för söt! :)

dock sitter jag ju inte och deppar ner mig all the time, nejnej. jag har väl någon mummelkväll då och då, men annars MYSER jag mest :) haha..
men Melissa drar fram massa minnen, bra och dåligt. sätter ord på tankarna :)
'jag grät, och vi kysstes, fast jag borde ha bett dig att gå. och jag ska aldrig mera säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå'

jag brukar alltid säga som lasse, att någonstans har man iallafall kommit om man vet vad man behöver. att träffa lite nytt folk är ju alltid kul..

men i helgen blir det fest. utgång. Det ska vi göra jävligt bra, och ha grymt kul!

melissa horn <3

var riktigt seg i morse, så sket i makeupen och drog på mig myskläder :) det var nog ett perfekt val med tanke på hur vädret blev sen. jag vill inte ha snö :( USCH!

tänkte vara lite smart i morse och lämnade väskan hemma, med plånbok och sådant i, med tanken att jag ändå inte skulle handla upp mina pengar på skit! :) och eftersom att jag bara var i stan till halv elva skulle jag väl klara det?
nja, det slutar med att jag får gå upp till pappa och hämta pengar till bussen eftersom att jag glömt mitt busskort i plånboken ;) sedan hittar jag ju Melissa Horns skiva på Åhlens, och tänkte ju köpa den.  tur att pappa köper den till mig på lunchen :)
tittade igenom låtanrna, VEM LÄMNADE VEM och FALLA FRITT!!!!! JAG ÄLSKAR DEM!
hon spelade dom live förra året, men hade ännu inte spelat in de låtarna än. tusan vad underbart!

telenor...

telenor är ju förjävliga. först säger de att det inte kommer gå på försäkringen, sen får vi ett försäkringsnummer ändå, och han i affären säger att om vi har fått det så går det på försäkringen. Nu när jag hämtade den så var den inte lagad ;) och han iaffären är alltid så positiv och säger att jag ska ringa dem och förklara lite till, 'jag ser det inte som något som inte går att lösa', haha! han måste vara född med ett leende på läpparna :)
typ som pappa då .. 'jaja, mamma och jag får väl köpa en ny till dig då, synd bara att dem går sönder så ofta' fast nej. jag klarar ju tydligen inte av att ha mobiler, suuug!

istället för att sätta mig på Waynes och plugga, som var min tanke. så åkte jag hem :) och självklart blir det inget pluggande. får ta det imorn! för vid sex ska jag träna, ett pass jag inte testat på faktiskt. konditonsaerobic, vilket jag tycker låter hur kul som helst. hoppas inte det bara är tanter där? sedan är det dags för nivå vid nio, med tjejerna! :D

makeup artist?

det är faktiskt mycket jag är sugen på nu. som att tatuera mig igen.. en liten diskret stjärna skulle jag tro. vet bara inte vart, så ska fundera ett tag till!
sedan har jag kanske kommit på vad jag vill jobba med. eller nja, inte riktigt. men eftersom att jag inte har en aning om vad jag vill jobba med så har jag nog hittat ett jobb jag vill jobba med sålänge, tills jag kommit på det ;) makeup artist. jag tycker det låter skitkul!

men nu ska jag snart göra mig i ordning för att dra mig in till stan. kan tänka mig att jag blir kvar där ett bra tag. :)

bilder?

tänkte lägga in ett par bilder på sådant jag tänkt plocka med mig hem, och sådant jag redan köpt. men kan inte lägga in bilder. yey detta.

my day

ouh, blev typ förföljd igår när jag var nere och simmade, så slickade i stort sett asen på två andra! haha.. men det var hur skönt som helst efter de där 15 längderna när jag blev av med människan!

känner mig duktig, har gått upp vid åtta nu ett par dagar, trots att jag kunnat sova längre :) hade kickboxning vid halv elva, skönt och kul :) och efter det var det bara matte kvar, dock prov. och med tanke på att jag inte pluggat så kändes det bra! ett g ska jag nog fixa iallafall. kanske borde ställa lite högre krav på migsjälv?
gick runt och fixade allt som behövdes, lämna tillbaka vantar, kolla efter en brun väska och beställa tid hos optikern. Övningskörde hem också! behöver köra så mycket det bara går.

känns som att det kom mysväder nu när jag kom hem! UNDERBART. jag älskar att gräva ner mig i soffan med täcke, ljus och något bra på tvn!

imorgon är det onsdag vilket betyder ledig. så vid tolv ska jag på ögonundersökning och sedan 'hämta' min mobil, jag kommer inte få en ny. så den har varit ivägskickad helt i onödan...
sen blir det väl fika eller gymmet. kanske söka jobb? är grymt sugen på ett nytt faktiskt :)

SKOOUR

& nu har jag köpt tre par skor med :) eller stövlar rättare sagt. blev ett par svarta med klack, ett par bruna med klack och ett par uggs!
jag är nog bäst på att unna mig saker helt enkelt.

nu sitter min pise och klöser och busar med mina mattepapper, som jag har prov på imon. Varsågod Maja, jag älskar dig för att du klöser sönder dem :)

ska bege mig ner till affären för att ta ut pengar, handla nötter till ikväll, och sedan ner och simma!

hooome

ouuuh, redan hemma! skönt som tusan. funderar på att ta mig en powernap, men lär vara seg resten av dagen då.. ska plugga lite matte idag med, och förhoppningsvis tar jag powerpumpen och spinnen ikväll med! fårse vad jag känner för. just nu känner jag bara för att gosa ner mig i soffan och sakna någon. men det kommer väl.. haha

UNDERBART!!

hade kunnat skriva hur mycket som helst här just nu. helt sjukt vilken underbar släkt jag har, både på mammas och pappas sida! dagen igår var helt underbar, & mia, jocke och sara är nog inte så oskyldiga till det dem heller :)
nu kan jag leva gott ett bra tag ska ni veta. haha! drog senare till natti, och även där fortsatte kvällen perfekt. Har nog aldrig haft så kul där som det var igår, sjukt.
Att jag tappat brickan till jackan var väl det enda minuset, vilket löste sig snabbt!

prov i historia imon, så jag borde plugga. men det går fan inte .. och matte prov på tisdag, psykologi på fredag och religon nästa måndag! låter som en underbar vecka framför mig va? vavavava?


size 0?

gick in en runda på mq idag, och självklart hittade jag en skit snygg klänning. jag tog med mig en 36 för att testa, men kunde inte knäppa den, testar då en 38 och kan inte knäppa den heller?! HAHAHA. skrattretande.
hittade dock en snygg skjorta som satt hyffsat, men mja.

en del av släkten från götet kommer ner idag, så sk upp till pappa snart och spendera lite tid där. imon blir det kalas, har ju halva släkten kvar och jag är redan nöjd! :) efter det blir det nog utgång. PUSS

UNDERBART

har haft en UNDERBAR dag! firats av mamma och släkten på den sidan. är supernöjd. kan ju undra vad pappa och hans släkt hittar på på lördag. för just nu har jag nog allt jag behöver! ;D
blev riktigt sugen på att dra ihop ett gäng och dra utomlands efter nyår med. några som är på? inte VILL, utan verkligen kan tänka sig att dra då! :)

UNDERBART

har haft en UNDERBAR dag! firats av mamma och släkten på den sidan. är supernöjd. kan ju undra vad pappa och hans släkt hittar på på lördag. för just nu har jag nog allt jag behöver! ;D
blev riktigt sugen på att dra ihop ett gäng och dra utomlands efter nyår med. några som är på? inte VILL, utan verkligen kan tänka sig att dra då! :)

yeah

HIIIHUE, 18!!!!!!!!!!!!!!

ondsdag

satt igårkväll och njöt som fan av att jag skulle ha sovmorgon idag. men nejtack, kom på att jag hade körlektion vid nio! så i morse var det bara till att stiga upp..
drog mig vidare till Waynes, köpte mig en kaffe latte med hasselnötssmal, och drog igång lite plugg. funkade faktiskt bra att sitta där :) Tills mia kom såklart.. hahah! men det var mycket trevligare då.

fixade naglarna sen.. eller med andra ord dolde det den förra nagelmänniskan gjorde bad! :) kan inte säga att något av ställerna verkar allt för proffisionellt. men fan, jag tänker ju inte betala 800 spänn för ett par naglar, nej!

vandrade omkring och tog en lunch med mia för att sedan bege mig hemåt.
hela vägen hem med bussen så nickade jag till, ni vet när man vaknar av att huvudet ramlar ner? ahha.. så nu har jag gjort mig kaffe. :) ska fixa svenskan, iallafall skriva ner all historia, göra ett fas test och städa rummet. sen ska jag antingen upp till pappa och mysa, eller kanske ta ett kul pass på gymmet? jag som inte skulle träna idag..

& 1 dag kvar. saknar känslan av att längta som ett litet barn! men den kommer nog senare :)

tisdag

tog mig sovmorgon till halv elva i morse :) har nog sovit några extra timmar inatt! åt lunch med pappa på åhlens och hann även köpa en tröja på hm! :) matte - idrott - gymmet! drog mig sedan tillbaka upp mot city och bokade ny tid för att fixa naglarna. hon som fixade dem i torsdags gjorde det inte speciellt bra, och är tydligen inte ens utbildad.. ska försöka dölja det med något snyggt lack och mönster imon.

efter det tror jag att jag ska sätta mig på waynes och plugga faktiskt. tar aldrig tag i pluggandet när jag är hemma, så fårse om detta går bättre! :) en kaffe latte med hasselnötssmak gör säkert susen!

bra dag!

har varit en lång men superbra dag.
jag är seriös när jag säger att ingen människa borde behöva gå upp innan klockan sex.. haha! hade körlektion vid sju, gick väl hyffsat! känns som att jag kör sämre och sämre, men godkänd blir jag iallafall.
sedan begav jag mig till gymmet och efter det blev det skola till fyra, mötte upp sussi och sedan blev det fika och stan! jätte trevligt :)
hur sexigt är det inte med killar som verkligen har något dom är bra på?

lätt att jag ska kolla mer på hockey, tyckte det var riktigt kul faktiskt! och bra människor :) haha.. gjorde ju det i lördags i kallinge. dock förlorade mitt kära karlskrona ;)

morfar är på sjukhuset igen. bara hoppas att det blir bättre! vill ha honom kvar :) <3

sexy bitch!

blir många inlägg idag, haha! dock är nog detta sista för jag ska snart ta mig upp till pappa :) riktigt mysigt att vara där några kvällar då och då.. ska nog lägga mig i soffan, låta hundarna hoppa upp och ligga hos mig, och ha skruven i famnen! (skruven är min katt), och sen käka lite goda frukter! och självklart umgås lite med pappa..

imon har jag körlektion vid sju. sura tider, men fan vad man hinner med. så efter det blir det gymmet och sedan skola till fyra. Men efter det har susanna och jag pratat om att ta en fika, så hoppas det blir av med! :)

hade behövt plugga!!! har en upptagen vecka framför mig. och nästa vecka har jag matte prov, religon prov och historia prov. och psykologiprov måndagen efter det. varför skjuter jag alltid upp allt till sista minuten?

jag går bredvid, men halkar efter.

jag borde plugga, jag borde ta tag i en del saker. istället sitter jag här och funderar. fröken svår ännu en gång?
ibland är jag allt för oproffionell helt enkelt, haha. riktigt olämplig faktiskt. Och att jag inte kan förklara hur jag tänker, eller hur jag menade gör saken ännu värre. Det var iallafall inte värt det, men dock borde det inte bli en så stor sak. Det var inget personligt, det var MINA känslor och de handlade inte ens om dig.

ni som känner mig vet att jag inte är rädd för att säga vad jag tycker, men att jag hatar att bråka. men igår lyckades jag jälvar..

spelar melissa horn om och om igen nu. det var ett tag sen! och snart är det ett helt årsen jag såg henne live, eller är det två? nej det måste vara ett. hon är totalt underbar. & jag känner för att sitta här i några dygn.

MELISA HORN!

Här är en av Melissa Horns nys låtar, som kommer ut på skiva den 14 oktober. Helt underbar tycker jag. Sätter ord på allt, hon gör det igen.

http://www.youtube.com/watch?v=VNYqOIbotc0


jag ville möttas någonstans nere på djupet
jag har varit där förut och är inte rädd
och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
men dem kan titta nu, jag är beredd

lät du henne komma närmre? var hon vackrare än mig?
jag det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter,
jag orkar inte springa mer.
jag har försökt visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut.
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?
 
jag minns såväl hur hon blev presenterad, det var jag som lät henne komma in.
och jag har försökt ge dig hela skulden fast att jag innerst inne vet att den är min
vi står på gatan, bryter meningar i mörkret
utanför stadens finaste hotell
dina händer ja dem ber mig sova över
som ett sätt att säga tack för ikväll

lät du henne komma närmre? var hon vackrare än mig?
jag det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter,
jag orkar inte springa mer.
jag har försökt visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut.
hur ska man älska någon som har älskat nån förut?

ja vissa stunder kan de kännas ensamt.
om du undrar vad jag tänker på.
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle frösvinna då.
och vi talar sällan högt om våran framtid.
vi talar aldrig högt om det vi har.
och dina drömmar blir allt svårare att se nu och mina finns nog inte längre kvar


fribiljett mot himeln

Jag hoppas det ser ut som att jag vet
fast jag har faktiskt ingen aning
och du viker mina knän
jag svarar på ett språk jag inte kan
och kommer undan med en varning
och du är alltid suverän

nu skulle jag inte säga nej till en fribiljett mot himeln...

bra dag!

nu ska jag strax kila iväg till en naturläkare och kolla läget. förhoppningsvis äter jag 'som vanligt' strax! :)
sedan tar jag tåget till ronneby för att träffa alskade sara, och troligtvis jocke med :D och vi ska titta på hockey och lite så! :) alltid lika skönt att träffa dem. och sen framåt kvällen far jag vidare för att festa hos tove! och sedan förhoppningsvis utgång! vi satsar på en bra kväll, hör av er!

benhinnsfan

blir myskväll ikväll, och jag tänkte gå ner och simma eftersom att min benhinna på det högre benet i stort sett hatar mig, så blir inte mycket som har med löpning att göra.. så att gå ner och simma hade suttit perfekt! men nu fick jag ett ryck. det är ett spinnpass vid 17.35 på gymmet. så nu tänker jag dra in dit istället! gott! :)

nu gör min benhinna ont i stort sett vad jag än gör. sure, jag fattar att det kommer från att jag springer, och antingen för fort, på för hårt underlag eller med fel skor. Det sista kan jag dock utesluta, men underläget är värre.
igår t ex så satte jag på akon, angerfist och showtek och dansade och studsade runt som fan, tills benet gav med sig. jag kan inte ens gå på stan?! hahah.. eller jo, det gör jag ju ändå, men ni fattar! man kan ju undra hur detta ska gå imon, när det blir utgång? men det fixar väl mina cider åt mig :)

fredag

tog mig hem ganska tidigt idag, skönt! fick ett linne och en sjal med mig också :) jag borde verkligen plugga. religon, matte och psykologi.. men okej, internationellboken blir nog först ut, och säkert det enda med.

igårkväll när jag inte kunde sova så låg jag och funderade på hur många skor jag har, och började försöka komma ihåg min köptillfällen. det första jag kom och tänka på är de gånger jag köpt på skopunkten, & den gången för typ ett och ett halvt årsen när jag köpte två klackarskor och ett par vanliga. men jag gick aldrig med klackar då, så jag började undra vart jag gjort av dessa skorna.. så jag ringde pappa, och där var dem. så nu sitter jag och funderar på om det är något man kan ha i helgen! :) kanske har fler glöma skor? :)

sitter och funderar på om jag ska skruva upp musiken och ego-boosta lite? men vet inte om städarna varit här än. äh, nu höjer jag upp och skämmer bort mig själv! :)

jackan


här kommer en bild på jackan jag köpt! :) en osminkad emilia på köpet, haha! men benen?!?!

knfäosnfh

har blivit en lång dag idag.. skola från åtta till halv elva (ahah, lång dag va?) och sedan blev det direkt att fixa naglarna. tog sin tid men blev skitbra :) drog till cookie, h&m, och carlings för att göra ärenden. hade behövt byta storleken i jackan jag köpte igår, men IDAG var den slut.. yeye. kommer in nästa vecka! hittade en as snygg bh med, men storlekarna var ju helt åt helvete. synd, för de var äckligt nice.

mia och jag drog till jennie en stund och tog kaspiens med oss. gottgottgott. efter maten slocknade vi till en stund! sen skulle jag övningsköra hem, och jag har nog aldrig kört så dåligt, shit. och körlektion imon! stannade till på vägen hem och fixade dricka tills lördag så nu är det klart i alla fall!

hade behövt träna eller simma eller vad som, men jag är inte sugen på det idag. så stannar hemma!

om jag inte hade haft prov i sådär alla lektioner jag har imon nästa vecka hade jag lätt stannat hemma och käkat godis! nu ska jag äta kycklingsallad!

RSS 2.0