i mina ögon har du inget värde

hemma efter en kanon helg i halmstad :) Mia och jag var hos Nattha och hade det superbra. Var planerat bowling och mys på fredag, blev bowling (jaaaa, jag förlorade) och fest efter det. Gaaanska taggade, haha sjukt kul. I lördags var jag äckligt seg och efter en filmkväll och lite sovande på soffan lämnade jag mina festande vänner och gick 'hem' och sov ;) as gott sällskap.

är iallafall hemma nu :) Hade en rätt kul reda hem, haha. Lyssnade på rätt roliga samtal, var irriterad som tusan på subwaypersonalen, sprutade vatten rakt i ansiktet osv. Har en del stress framför mig även denna veckan, uuusch. Ska väl ta mig igenom det med :)

I skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå. Det är dags nu. Tänker inte ödsla mer tid på en sådan 'vän'. Inte nog med att jag är kräsen och ställer krav, du är inte värd någon.

wiiiho

drar till halmstad imorgon :) Jag tror det kommer bli superbra.
Hade jag vetat att Cim skulle vara kvar hade jag nog planerat anorlunda, men nu blev det som det blev och det ska bli bra ändå. Får paassa på att träffa henne när jag kommer hem :)

stora, tjocka, feta människor

Det borde göras större säten för feta personen på bussarna.
Det lät nog ganska fördomsullt, det är inte menat så. Om en person är stor, krafig, tjock, you name it, så är det inget jag äcklas av alls. Sålänge de inte luktar äckligt. Det har inget att göra med att dem är stora, jag tycker det är äckligt när smala människor luktar illa också. De har dock enklare för att lukta svett, men då får de ju fylla på med deo då och då, eller ta lite mellan valkarna kanske? Jag vet folk med stora bröst som tar nedanför brösten för att det inte ska bli svettigt, och det verkar ju funka :)

nu spårade jag lite, så tillbaka till bussarna. Säterna är små. När jag tog bussen hem var den i stort sett full, och jag satte mig bredvid en kraftigare tjej. Inget problem i sig, mer än att jag fick ETT HALVT säte?! SÅ liten är jag verkligen inte.
Personligen så tycker jag det är viktigt att kroppen mår bra. Det vill säga får kost och träning som den behöver för att må bra. Detta brukar ge en hyffsad storlek på kroppen också, men så blir inte alla fall. Så, det är viktigare att kroppen och hälsan är i form än att man är smal. Därför tycker jag att det borde göras större säten på bussarna, så att vi andra som är 'normal-stora' (behöver jag definiera ordet normal?) iallafall kan få ha vårat säte ifred.
Jag vet att det finns massa bidragande faktorer till att bli överviktig, även om hälsan är bra. Som mediciner och liknande. Därför ger jag istället skiten till bussarna, och de som är större men inte har hälsan i behåll kan ju gärna göra sin kropp den tjänsten och ta sig an några träningspass! :)

bion var asbra!

filmen var sjukt bra och jag längtar tills det kommer en två.. vilket jag antar att det gör med tanke på slutet?
Borde gå på bio oftare alltså. det är mysigt.

och ja, okej, lite mysigt ska det bli att vara ensam hemma. Om jag nu kommer vara det ;p ska göra biffar med hade jag tänkt, hiihu. Dock står jag fast vid att jag kommer få ett helvete med bilen. Den är ändå bra utrustad och hyffsat ny? mamma är iallafall ute och skottar just nu, för ut kommer hon inte, haha.

Kursen också ja. Jag har anmält mig till en träningskurs. Eller föreläsning är det nog mer. Hur man får bäst effekt av träning, vilken effekt du får vid vilken träning osv. Ska bli sjukt intressant :)

grinig

skönt var det.. & jobbigt såklart.
stod en stund på crosstrainern också så jag fick skynda mig till bussen, som dessutom var försenad och där stod jag utan halsduk och vantar. Hade dragit på mig båda luvorna och kände hur oerhört fjantig jag måste sett ut.

Mia och jag åker till halmstad på fredag iallafall. Inte sovmorgon då heller. Men det kan väl bli mysigt ändå. Ska sitta på ett tåg i ett antal timmar och likadant på söndag. Är hemma runt nio någongång kan jag tänka mig, om jag kan fixa skjuts hem då vill säga? Mamma är i SydAfrika. Får be henne lämna bilen eller se om pappa har lust att köra in till stan ännu en gång den dagen.
Är ensam hemma en hel vecka efter det. Jag fattar inte hur det ska gå med tanke på att jag kommer ha supersvårt att få upp bilen om det snöar mer, och busskortet slutar fungera vid sju. För någon vecka sen när mamma körde upp bilen sladdade vi som tusan, senare när pappa hämtade mig sa han 'Emilia, det är väl inte du som har kört så med avensisen!?' hahaaa.. Ni kan ju föreställa er hur detta ska gå.
Så redan på söndag börjar stressen igen ;p Ska packa upp, packa träningskläder och liknande tills på måndag, laga mat, och på måndag är dagen fullproppad again.

Jag märker att jag är irriterad = jag behöver mat. haha!
Ska väl fixa i mig lite mat och senare kommer säket ett inlägg om hur skönt det ska bli att vara ensam, bestämma maten själv och hur mycket jag längtar efter kursen på måndag. jaaaa, lite mat ska nog hjälpa.

ingen sovmorgon idag heller.

inge hål, wiiho. En 'fraktur' på en lagning sa hon dock, haha. Antar att en del av lagningen gått sönder sen förrut, så att borra blev det ändå. Nu är det över iallafall.

Fyller just nu på med vätska inför powertrainingen som är halv tolv. Ska bli skönt, och jag satt och övervägde om jag skulle ta spinningen ikväll också men kom på att jag ska fan på bio. hiiiu. Någon spinning blir det då inte. Blir en tight vecka denna veckan helt enkelt. Får se till att hinna med ett pass imorgon med innan eller efter ciman :) efter antagligen.
Föresten, har läst runt en del om bikramyoga, men hittar det ingenstans här nere. Någon som vet om det finns i närheten?

!

Vadfan är det för svin som finns här? 3 våldtäckter anmälda nu. En här i karlskrona, en i ronneby och en i bräknehoby. Fy fan vilka fega äckel.

latsidan tar sig fram..

Jag kom upp!!! haha. Så vid halv sju var jag nere och simmade :) blev lite chockad över migsjälv då jag egentligen hade sovmorgon till tolv. Ett underbart sätt att vakna på egentligen, och nu är ju dagens träning färdig med.
Eller ja, jag tänker ju inte sitta hemma enda tills ikväll. Så det blir kanske en runda in dit igen. Kanske ska svänga inom banken och fixa visakort med? Det kan ju behövas.

Jag som har pluggat till psykologiprovet vet nu att jag inte behöver göra det om jag siktar på ett g i den kursen. Eftersom att jag är ledig imorgon om jag väljer att inte göra det så tar nog min latsida över. Jag tänker het enkelt skita i att göra provet, för att jag inte vill plugga och för att jag inte orkar åka in till skolan imorgon. (Hoppas nu inte att någon blivande arbetsgivare till mig ser detta). Jag har iallafall försökt mig på datorkunskapn sålänge, men har fastnat. Tur att jag ska upp till pappa ikväll.

veckans planer

Veckans planer:
Tisdag: Simma 6.30-7.30, om jag tar mig upp. In till The body shop för att noppa öfonbrynen, vem vet om salonger gör under? värt att testa iallafall. Matte 12-14. Plugga på psykologiprovet, kanske träna och sedan upp till pappa och göra datorkunskapen.
Onsdag: Tandläkaren 8.10. Plugga på psykologin. Powertraining (cirkelpass) 11..30-12.15. Psykologiprov vid 14.30 och bio med Mia och Tove vid 18.00 :)
Torsdag: Skola till 10.30 och sedan till Cim för att hon ska fota mig. Hur ska detta gå?! hon ska nog allt lära mig. Träning efter det.
Fredag: Skola till 12, och sedan ser det ut som att det blir halmstad :)

Ska bli intressant att se hur mycket som blir som planerat. Något brukar alltid ändras :)

äckeldag.

Dagen blev värre - Cim åker hem redan på fredag!
jag tycker inte om det alls. Vet inte när jag får träffa henne nästa gång, och det är en jävla bra bit upp till Eskilstuna. Vi har ändå kommit nära varandra och jag trivs med henne. En pangbrud helt enkelt.


Cim & Jag :)

Tur att Mia & gymmet finns, ska väl lyckas spendera en del tid med dom iallafall! :) eller ja, på gymmet. eller i.

Idag är väl antagligen inte rätt dag att berätta hur klantig jag kan vara. But here we goooo. Min laptop har ju varit sönder ett tag, den har inte haft någon connect med internet medan de andra laptoparna har haft det. Vi skulle lämna in den, men den har bara legat här i en vecka ungefär. Härom kvällen när jag halvsov i soffan kom jag på att jag måste titta så att det bara inte är internet-knappen som är satt på 'off' istället för 'on', för den är ändå ganska lätt att komma åt. Men jag var alldeles för trött i det skedet och gosade ner mig ännu lite mer i soffan istället. Nu tog jag iallafall tummen ur röven och gick och tittade på datorn. Hm, vad är då internet-knappen satt på? jo OFF. Och vilken dator sitter jag nu vid? jo, min laptop! så 'sönder' var den!

Ska iallafall ta ut mig på gymmet strax, pump pch spinning står på schemat! :)

URK

Inatt har jag sovit förjävligt. Kunde verkligen inte somna utan låg och funderade lite istället. Vilket bidrog till mina äckliga drömmar när jag väl somnade. Jag borde inte lägga min energi på detta egentligen, men fy fan vad vidriga personer det finns. Att störa sig på någon för att man tycker att personen i fråga är ful är väl omoget, men för att de inte har någonting alls innanför pannbenet är väl helt förståerligt? Att dessa personerna sen varken ser bra ut eller har något innanför skallen är en helt annan femma. Det förstärker liksom bara det äckliga.

biiiilder


Denna hästen betydde mycket för mig :) Är det något jag saknar med hästarna så är det hon.


Två år sedan ungefär precis. Mia tycker att jag ska bli så blond igen. Jag vet inte, snyggt eller fjortisaktigt?


Vi var på spa, hur lyxigt och skönt som helst. Jag och pappa :)


haha, djurmänniska helt enkelt.


Oh, en bild säger mer än 1000 ord va? På Lars Winnerbäck-konserten -08


HAHA. 2,5 år sedan. Hm, tur man har förändrats iallafall.


Jag har en mamma ;p nästan två årsen.

Får helt enkelt räcka så just nu :) Det kommer fler.

skolan borde utrotas

Igårkväll innan jag kröp ner i soffan så gick jag en vända bort till mormor och morfar för att röra lite på mig. Hade inte varit ute på hela dagen så tänkte att då kommer jag säkert inte kunna sova annars. Skönt att prata lite med dom :) Väl hemma högg jag in på mina räkmackor och somnade efter det, haha? jag powenapa? mjaa, det blev så iallafall och jag vaknade en timme efter det. Blev en supermysig kväll och jag grät till båda filmerna jag såg, se upp för dårarna och gladiator. haha, inlevelse!

När jag gått och lagt mig och somnat så vaknar jag av att någon gårr i huset, jag var ensam hemma så jag borde blivit rädd. Men nej. jag bara säger 'hallå?' och får ett svar av mina kära bror, haha. Jag hade inte en aning om att han skulle komma hem. Jag har inte en aning om vad klockan var, men jag hade sovit ett tag och jag gick väl och la mig hav ett kanske. Så jag frågar 'ska du sova här?' och Johan svarar 'jag vet faktiskt inte!' haha.. Man kan ju undra vad han tänkte med där.

Jag gick iallafall upp vid halv tolv idag och började plugga redan vid tolv. Fixade min del av religonsarbetet, eller ja, den delen som skulle vara klar tills imorgon. Har även skrivit ut papperna till psykologi provet på ondsdag. Där har jag en utmaning.. Mycket plugg denna veckan, men jag ska försöka få en del gjort idag så jag hinner med allt annat som ska göras. Så som skolan, träningen, kompisar osv.

Ska iallafall ta en paus någongång under dagen och troligtvis hänga med sara och jocke till mc, fast jag har ingen bil.. Ska gå en sväng med, om jag inte väljer att gå ner och simma istället. Hade varit riktigt skönt, men då får jag snabba mig nu :)

mysmode on

Blev en pubrunda på the kings dive igår :) Mycket skratt och en del öl, och som vanligt en del seriössnack med.
Var ganska tomt på Kings, men vi roade oss jävligt bra ändå. Satt där mellan halv åtta och typ elva. Drog hem till Ciman efter det och jag somnade såklart :) En riktigt mysig och trevlig kväll. Jag uppskattar er!

Har varit hos fröken Claesson ett bra tag, kom hem nyss. Är som vanligt ensam hemma. Sjukt mysigt tycker jag, så jag ska göra mig räkmackor och sen ska jag skära upp mango och äta chips och dip :) Bädda ner mig i soffan och bara mysa!

:)

humöret är redan bättre! :) bör nog be om ursäkt till pappa för att jag var jävligt grinig i morse för att jag inte får ett badkar eller kakel och klinkers där uppe på toaletten.. haha. Ska nog bli bra med bastu och glasdörrar-dusch.
På mentorstiden så spelade vi spel, typ som med andra ord fast man får inte prata. Hade så jävla kul. Mia, jag och jocke var ett superteam.
Jag skulle förklara 'kind' och pekar på min kind. Då skriker Jocke 'FRÄKNAR!!' hahaha. vadfan.

Ikväll blir det pubrunda på the kings dive :) supermysigt.


grinig

jag är på ett sådant äckligt humör idag. hihu. Steg upp för tidigt, har ont i magen, glömde maten och är grinig. Men det ska väck till ikväll då det blir mys och några kalla på the kings dive med mina favoriter. Det kan inte bli bättre  :)

ett långt inlägg :)

haha såja. Var som sagt och sökte jobb igår. Fick nog ett napp ;) så jag har typ jobb nu. eller ja, man ska väl inte ta ut något i förskott, men det verkar så! :) Blir sjukt nöjd isåfall, ett jättetrevligt ställe som hade passat mitt intresse.
Drog in för spinning senare på kvällen, körde en halvtimme på crosstrainen med. Var helt död redan efter spinningpasset. men skönt efteråt brukar det ju heta, inte denna gången. Mina ben har fått alldeles för hård träning denna veckan. Vaderna är sjuuukt hårda och stela. Mia drog iallafall med mig hem och vi tittade på Patrik 1,5. Sådan sjukt go film. Lätt värd att se (om inte alla redan har sett den..). Testade min nya peeling från the body shop när mia stuckit. Lätt värd pengarna. Jag tog passionsfrukt som lukt, luktar jätte gott och peelar satan.

Trots att jag försov mig en halvtimme i morse så hann jag in till naturkunskapen. På torsdagar går jag mellan 8-10.30, och ändå är det så sjukt drygt. Svenska C är nog den drygaste lektionen jag har. Hade iallafall projektmöte med Marcus efter det, och nu känns det bra igen! :) Drog till activa med Mia, eftersom att hon tränar där och det är gratisvecka. Så vi gick på en timmes bodypump. Hihu, det är så sjukt tungt, men skönt må ni tro. Känns såklart ännu mer i benen efter det, men jag ska nog vila någon dag nu.

Mia var här några timmar med och umgicks. och sov, haha :D
Helt plötsligt fick jag väldigt tråkigt, kom inte på ett skit att göra. Men nu har jag kommit på sjukt mycket och kommer inte hinna eller orka med allt ;p skriva loggboken behövs verkligen, ta ett varmt bad med tända ljus osv hade varit mysigt, åka upp till pappa för en kväll där hade suttit gott, göra alla jävla läxor sitter mindra bra men behövs, gå ner och handla åt mamma så att hon får en lite bättre vardag? :) What you give is what you get in return sägs det ju.. har iofs redan diskat åt mamma, det lät göra hennes dag ;p

naglar

jag funderar på att fixa mina naglar. Inte med tippar eller annat som sliter sjukt på dom, utan bara gå till en salong och få dom målade på något grymt sätt. Något som jag inte kunnat göra hemma. Naglar gör för mig ungefär lika mycket som ögonbryn på folk. Alltså mycket. Jag tycker mycket 'fräschhet' döms på naglarna.






supertaggad.

blev inget gym imorse, jag klantade till det ordentligt och glömde saker hemma vilket gjorde att jag fick vända halvvägs. Jag sprang en runda istället, vilket var skönt det med :) Elli och Josse hade cirkelpass på idrotten, jobbigt men skönt. Drog till loket efter det och solade. Kan väl ha kvar lite av brännan iallafall? :)

Ska ta mig en promenad bort till affären snart. Ska köpa med mig något gott tänkte jag. Kanske lite torkade frukter? nötter? ananas? Vi fårse helt enkelt. Sedan ska jag lägga mig i ett bad med ansiktsmask och sådant tänkte jag. LOVE IT! eftersom att jag fortfarande sitter här i träningskläder så kan det behövas ;p

Brukar vara lediga på onsdagar men imorgon har vi datorkunskap mellan 10-12. Det ska jag nog klara av att ta mig in till. Efter det så ska Mia och jag ta en runda och söka jobb. Nej, vi ska självklart inte söka tillsammans, men går väl runt tillsammans och stöttar varandra, haha. Jag vet iallafall två ställen jag ska söka på, men jag skriver självklart inte ut det så att ni kan ta er dit innan mig ;) Jag hade älskat att få jobb där. Men det är väl svårt just nu kan jag tänka mig. Jag tänker iallafall försöka, för det finns faktiskt en del jobb att få ändå :)

haha, min dag

inte dåligt att vara uppe nu när jag inte börjar förrän tolv va? Sanna och jag ska träna vid tio.. Dock på activa eftersom att det är gratisvecka där och sanna inte har något kort. Innan det hade jag tänkt diska, steka upp några biffar, äta frukost osvosv. Biffarna ligger på steket, men diska hinner jag nog helt enkelt inte. :)

Var seg som tusan igårkväll, men var ändå inte sovtrött, så jag gjorde mig en smootie med hallon att ha nu på morgonen. Gott? Ja. Men känns lite sådär småstarkt för magen att sitta med en smootie och en kaffe. För starkt kanske?

Efter gymmet med sanna, där jag fortfarande inte bestämt om jag ska träna rygg & armar eller kondition?, så ska jag till skolan för att ha matte C, och sedan cirkelpass på idrotten. Drar antagligen till Ciman ikväll :D

kockemilia.

nu är jag ÄNTLIGEN hemma. måndagar måste vara den mest onödiga dagen på hela veckan. Vi hade historia, där vi ska jobba i grupparbeten, alltså ingen mening att åka in typ. Sen psykologi, samma sak.. och sist hade vi internationell. Det var väl det enda som kändes nödvändigt :) På lunchen blev jag iallafall grymt sugen på biffar. Ni som känner mig vet att jag äter kött i stort sett endast för att jag måste. Jag har alltid legat på gränsen till proteinbrist (MEN, jag äter det). Jag blev alltså sugen på biffar. Kvickt som tusan slog jag upp ett recept på internet och bestämde mig för att göra detta :) sjukt gott blev det iallafall och tillsammans med körsbärstomater och en avocado så var det precis vad jag var sugen på.
Nu har jag dock bråttom. Om en timme börjar spinningen och pumpen. Ska byta om helt, ta bort sminket och packa. Det lär jag väl hinna, men att köra i detta vädret lär ju ta en stund in. yeye, om jag orkar efter träningen så drar jag nog hit någon som får roa mig, haha. Att vara ensam hemma brukar jag ääälska, men just nu är jag inne i någon fas där jag vill göra saker hela tiden. Hörs sen!

balen?

Hm, hur ska man göra med balen? jag hade älskat att gå på en bal. en stor bal, röd matta, mycket folk, fina klänningar och fixade frisyrer. Precis som tanken på en bal är. Men det är ingen sådan bal som jag kommer få uppleva om jag går på min skolas bal. Det kommer vara en bal för endast vår skola (Vi treor är typ 40st). Man får gå med vem man vill, jag kan gå med typ min mamma om jag vill det. Självklart är det bra för de som inte har någon annan att gå med, och vissa kommer säkert ha sjukt kul och gå med sin bästa kompis eller något. Men jag vill ha en riktig bal. Precis som man förseställer sig en bal. Oh, hur ska jag göra?

Jag har iallafall inte lagt någon energi alls på balen. Jag har inte funderat på någon att gå med, någon klänning eller så alls. Kanske dags att överväga om jag ska göra det? För hur ska jag kunna sitta med ett gott samvete, sista året på gymnasiet, och se alla andra gå på balen med själv sitta hemma? Jag får helt enkelt bestämma detta snart..


good night

kvällen igår började väl med att vi inte var allt för taggade. Vi tog god tid på oss när vi gjorde oss iordning, och var väl lite för slappa ;p Cim jag och mia satt iallafall och drack hemma hos cim. Det blev PRECIS som en sådan mysfest ska vara. Sång, dans och skratt blandat med lite fööör personligt snack och nästan tårar. Vi drog oss vidare till natti där det nästan var tomt vid ca halv ett.. Men folket dök upp och helt plötsligt var det fullt och gaaalet kul. Cim har en video på mig och mia när vi dansar och jag sen ska ta en klunk ur min cider, antar att den kommer upp på face eller cims blogg :) Vi hade så sjukt kul åt den imorse.
Efter någon timme på natti så försvann tagget totalt. Hos oss alla. Vi gick hem istället och bäddade ner oss med mat, vilket satt underbart. Natti är inget för oss. Det är kul ibland, och det är kul ett tag. Men nej. Får väl bli pubar ett tag framöver kan jag tänka mig.

Har varit hemma en stund och läst lite amelia. Finns det verkligen ingen tidning som passar 18åringar? antingen är dom ju för typ 14årningar eller 40åringar.. yeye.
Har borstat tänderna för typ tredje gången idag. Det har nästan blivit ett begär tack vare cim och matilda. Nu ska iallafall lägga en ansiktsmask och se om jag kan få denna äääckliga hyn på rätt spår igen :)

lovar fler bilder.. det kommer.

igårkväll

godmorgon gott folk :)
Igår blev det inte fest som vi planerat. Vi ändrade allt och bestämde oss för att ta det ikväll istället. Så jag hämtade bilen och vi hade myskväll istället, med fika, en runda till johan, en vända till jh osv :) Det blev en sjukt mysig kväll, och ikväll ska se festas! HIHU


<3

http://www.youtube.com/watch?v=E9lBh61v2Ag

Jag vill somna med mitt hår vid ditt ansikte inatt
jag vill lägga mitt huvud i dina händer
jag vill smekas av din värme, jag vill gå i ditt ljus när morgonen gryr och dagen blir grå här i göteborg,
jag vill somna med mitt hjärta vid ditt hjärta inatt
jag vill vila min panna mot din panna
jag vill smekas av dina händer, jag har väntat länge nog på att vinter ska bli vår och dagen ska gry här i mitt hjärta,
jag vill somna med mitt hår vid ditt ansikte inatt
jag vill lägga mitt huvud i dina stora händer
jag vill smekas av din värme, jag vill stanna i din famn när morgonen gryr och dagen blir grå här i göteborg,
jag vill somna med mitt hjärta vid ditt hjärta inatt
jag vill vila mina läppar mot gropar i din hals
jag vill smekas av dina händer, jag har väntat länge nog och tror att våren den kommer inatt hit till göteborg,
jag tror att våren den kommer inatt hit till göteborg
jag tror att våren den kommer inatt hit till göteborg

nanana, glad

känner mig glad idag :) kanske beror på att jag träffade cim igår? eller att jag drömde en extremt härlig dröm? att jag ska upp till pappa och bli bortskämd idag? jag vet inte, men skönt är det iallafall.

Slutade halv elva idag, underbart. Drog upp på stan för att hitta något till imorgon, hade verkigen klädtorka. kan man säga så? Det slutade iallafall med att jag kom hem med ett par stövlar, kanske 10 cm klack, och lite lägre skaft, eller vad det heter. Sjukt snygga iallafall :) Köpte även en klänning från gina, som jag ska fixa till lite men tror att den kommer bli skitbra. Hittade en kortare jacka där med som jag ska köpa imon då dom inte hade hunnit plocka upp den färgen jag ville ha. Så nu har jag nog en outfit till imon iallafall :) kom även hem med en ny mascara (passar på när den kostar 140 och inte 170, haha) och lite så :) tänkte lägga ut bilder på kläderna, men ingenting finns tydligen på internet, och en mascara är väl inte så kul att se? ;p

Har precis legat i ett bad och gottat mig. Det är sååå skönt, och jag älskar att ha min ansiktsmask till. ska väl snart klä på mig och bege mig till mormor en stund innan jag drar till gymmet och kör en timmes pump :)


tippps

black eyed peas - meet me halfway.
så grymt underbar låt.

hemma och vänder.

hemma igen :) sov hos ciman inatt och vi har haft det jättetrevligt. glömmer aldrig när jag fick sagt till mig 'emilia, du måste träffa min kusin cim. Ni är typ likadana, ni kommer komma jättebra överens'. Det är precis vad vi gör. Hon borde bo här nere, och det borde finnas fler som henne.

Nu är jag iallafall hemma igen, men ska ge mig iväg strax. Till gymmet blir det denna gången, har en sådan sjuk träningsverk i mina biceps från bodypumpen i förgår, men eftersom att jag tränade mage och rumpa igår så blir det armar, axlar och rygg idag ändå.

Det var en person en gång som sa till mig att jag pratar i gåtor. Jag har kommit på att denna personen hade rätt, vilket jag självklart nekade då. Jag har aldrig tänkt på det på det sättet. Helt ärligt har jag inget svar på hur jag ska ändra det heller. Men om man vet vart man ska har man väl iallafall kommit en bit på vägen, eller?

På fredag blir det iallafall fest. Antagligen studentfest i karlshamn. Jag är inte suuupertaggad på kändistemat, men kanske hakar på ändå ;) hihu.

snabbt inlägg

var uppe runt halv tio idag trots att jag började tolv :) hade matte och någon skrivuppgift på idrotten, sedan drog mia och jag stan en runda. Kom hem med ett par nya träningsbyxor, träningslinne och vindjacka :) en eyeliner med föresten! så skönt att ha nytt sådant. Drog till gymmet och tränade kondition, mage och rumpa. Gick kanon och kläderna var underbara.

nu ska jag iallafall vidare mot ronneby :) sover nog där inatt tror jag.

funderaremilia!

jag gick ENSAM på stan, haha. Kom iallafall hem med en kofta, en bolero, ett par armband och ett par ormskinnsleggings. Känns helt okej :) funderar på att köpa en ipod? eller en ny mobil kanske. kan ju faktiskt ha musik i den. aja :)

Ikväll så var jag på spinnen och pumpen. Ny termin, nya pass. spinnen var sjukt jobbig och bicepsen dog typ under pumpen. men är väl så det ska vara :)

idag har jag funderat och grubblat rätt mycket. De flesta hade kanske valt att inte skriva ut det i bloggen, men det är så jag är. Av alla svagheter jag kommit på att jag har idag, så är det nog den värsta. Jag tänker och funderar FÖR mycket.
Kom även på en del saker jag helt totalt missat att visa uppskattning för. Men efter ännu lite tänkande så tror jag nog att det jämnat ut sig nu på sista tiden.

imorgon är det skola mellan 12-16 tror jag. Fårse om jag sticker till cim efter det :)

..

du är svår att leva utan, jag är svår att leva med.


were are you now?

sitter här och dricker kaffe. försöker vakna till lite :) Har drömt som tusan inatt, varje gång jag vaknat och sedan somnat igen så har jag drömt om samma sak. ganska jobbigt kan jag tycka, speciellt när man bara vill få ur skiten ur huvudet :)

Det är friluftsdag idag, som jag inte var så sugen på. Så istället är jag hemma, men ska in till stan om någon timme. Hoppas på att bli en del fattigare, men har inte en aning om vad jag vill ha. Träna ska jag med göra, eller om jag kör på spin och pump senare ikväll.
Hur som helst så är det skola imon, dock ingen lång dag. men jag är så osugen man kan bli. Jag har nog en ganska jobbig termin framför mig, och just nu finns det annat jag vill lägga tid på än skolan. Ska hinna med att träna med, och plugga. Hur ska jag få tiden att räcka till? jaja, jag tror att alla sorts relationer behöver prövningar ibland. För att se vilka som bara flyter med och vilka som verkligen bryr sig. Jag har sagt det förrut och jag säger det igen, jag behöver inte dom som inte behöver mig. Jag ääälskar att träffa nya människor, men jag väljer mina vänner väl.

men ibland kommer blåögdheten fram. eller om det beror på att vissas sätt att bete sig kan ändras på nolltid?

We both know that the storie is ending, we play the parts but we're just pretending..

hero of war

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
hahha, en del erfarenheter rikare JA.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
hade inga. men har i år ;)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
kusiner blev det :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.

5. Vilka länder besökte du?
jag höll mig nog i sverige :o om inte gran canaria räknas som jag drog till den 2.

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
det är därför det finns nyårslöften.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
en del.. 20 mars, 10 Juli, 8 OKTOBER, 25 december, och lite så.

8. Vad var din största framgång 2009?
jag lärde nog känna mig själv betydligt mer än de andra åren.

9. Största misstaget?
blåögd..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
lite smått och gott, inte mer :)

11. Bästa köpet?
bra fråga. säkert kläder eller något.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder och mat tror jag.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
det gjorde något säkert.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
tidvis - winnerbäck, only time - enya, de är väl de som sitter starkast.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
vissa delar av året har varit sjukt jobbiga.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
lett mer.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
funderat. önskar att jag inte tänker alls.. ;p

18. Hur tillbringade du julen?
hos min morbror med en superbra släkt.

19. Blev du kär i år?
nepp.

20. Hur många one night stands?
hm.. beror helt på hur man ser det.

21. Favoritprogram på TV?
desperate housewives eller greys.

23. Bästa boken du läste i år?
såld.

24. Största musikaliska upptäckten?
hahha, melissa horns nya skiva kanske

25. Något du önskade dig och fick?
Ja

26. Något du önskade dig men inte fick?
Ja.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
firades hos mamma. sedan fest hos pappa och den bästa utgången ever på det.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
det finns det alltid.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
hahaha, vet inte ens om man kan kalla det stil

31. Vad fick dig att må bra?
till största del mamma och mia. Dom ställde upp hela tiden.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
har svårt att bli så såld på någon kändis..

33. Vem saknade du?
det är alltid svåra omställningar när förhållanden tar slut.

34. De bästa nya människorna du träffade?
vet inte ens om jag träffade nya? :/

HEMMA!

HEMMA! kom hem igårkväll. Hur skönt som helst har det varit. Allt har varit gratis och jag har i stort sett ätit och druckit hela tiden, lite sådär lagom fräsch känner man sig nu ;) en och annan sanfransisco har väl sjunkt ner, och även öl och sprite. lite bananlikör med, ja, ni kan ju tänka er! :) började iallafall varje dag med en powerwalk.
Matilda, jag och josse hade ett eget rum och hade sjukt kul. Tur att alla är öppna ;) Har haft fint väder, vilket bidrar till mina fräknar, hiiihu. Men det kan vara gulligt, visst? Det var nog precis vad jag behövde. Det är sååå sjukt underbart att vara utomlands, i solen. Lite ironiskt att sisådär de flesta som hörde av  sig till mig inte hade en aning om att jag var iväg, haha.
Kom hem runt halv åtta igår iallafall och körde och hämtade mia och vidare till ronneby för att umgås, snacka och så. Det behövde vi. Vi brukar träffas sådär varje dag men nu hade vi inte träffats sedan två veckor tillbaks, ni kan ju tänka er. Trött som fan körde jag iallafall hem senare, och har sovit så sjukt gott i min egna säng :)

Imorgon börjar egentligen skolan, men eftersom att vi börjar med friluftsdag så tycker jag att jag kan ta igen en del av vad jag missat när jag varit iväg. Jag kör på träning och shopping! :) Ska bli skönt att få lite nytt i garderoben, HIHU. Jag älskar att shoppa. Förvånansvärt så kom jag bara hem med ett armband, ett par skor och lite så till mig själv från Gran Canaria.

Bästa låten just nu är lätt rihanna - million miles away.

NU DRAR JAG !

nu drar jag till gran canaria! jag ska ha det så jävla gott med de goa människor jag åker med. hoppas bara på bra väder med! :) hörs om en vecka.

RSS 2.0