bad update.

nepp det börjar bli dålig uppdatering nu va.. fårse om jag gör något åt det ;)
har iallafall fastnat för en klänning på gina tricot, så ska väl kila inom och testa den imon.. blir ju så grymt klänningsugen nu när studenten närmar sig.. och det är inte likt mig att gå i klänning egentligen, men någon nytta får man göra ;)
ska strax dra mig innåt gymmet och dra i några maskiner innan det blir spinn! tråkigt med träning såhär sent, men eftersom att jag ska ha roligare saker för mig imon så blir det så ;)

imon efter jag vandrat på gina och testat klänningar ska pappa och jag ut till wild bull tatoo och signa papper oså.. så att jag är fit på onsdag! ;D
efter det ska josse firas, som fyller 18 idag! GRATTTTIS! :) det firas på toscana med mat, och sedan vidare till pm och nivå tror jag det pratades om, så blir utgång även imon! :)

halens.


är ganska sugen på den blusen/västen från halens. :) synd att jag alltid är försent ute.. men den kommer väl in igen! :)
vad tycker ni om den?

fest & utgång.

lite dålig uppdatering har det blivit här..
kanske är för att jag i torsdags drog in till stan, satt med mia på åhlens, gick på stan, köpte bikinin, mötte upp lisa en stund, drack det dagliga kaffet! ;) simmade, gick 'in' mina nya skor, och råkade krossa glas! den dagen är jag ändå grymt nöjd med!! :D

vaknade suuuuuper taggad igår. när alla med vit mössa, höga klackar och  snygga outfits blåste sönder deras visselpipor och så var nästan det ända orden mia och jag använde TAGGA UPP!
upptaggad var jag ända tills skolan ville dränka mig i deras skolarbete. men efter ett tag lät jag inte det hindra mig, och jag fick faktiskt mvg- på båda delproven i nationella svenska.. jag som aldrig har fått ett mvg? skit nöjd :) nu hänger mitt samhällsbetyg på uppsatsen.. hoppas det går bra! inget jag kan göra något åt nu ändå ;)

Drog till Martin och fixade oss oså, sedan vidare till Simon och korkade upp! drog efter ett antal timmar till torget där Josse och jag mötte pappa och Johan som var på annat håll ;) hon drog med dom hem medan jag, mia, tove och lenny drog till FRIDACE och höll oss där resten av kvällen!
Längesen jag hade så kul och var så nöjd! taaaaaaaaaack alla som gjorde min kväll!

(y)


Mias 18 års fest i helgen! superlyckat! :)

Har haft två prov idag.. på ungefär fem timmar! yeye.. nu är dom överstäkade iallafall, är bara allt annat kvar! efter det blev jag indragen till läraren, men yeye.. sådant som händer.
min bikini koim igår med :):) hade nog förstora förhoppningar på den, för på mig satt den inte snyggt någon stans.. var bara till att skicka tillbaka den! däremot köpte jag två par skor igår ;) så lite lyckat ändå...
Just nu taggar jag bara inför fredag! ska bli gryt kul! :)

kanon (y)

igår blev en fullspäckad dag! drog in till stan för att hitta ett par nya jeans, blev mer fika än jeans iallafall.. men trevligt var det ändå!
sedan blev det fart uppåt mia som fyllde 18, ännu ett stort grattis till dig!! :D vi korkade upp ganska tidigt.. runt halv tre tror jag. fixade oss, käkade och drack mias rosa champagne med hennes familj och skaraborna! :)
vidare till Lenny där det festades för fulla muggar. Alltid lika trevligt där, och som vanligt fastnade jag i vattenpipan. men det gör inget, var ganska socialt där ändå! ;) vi hade ju våra samtalsämnen! ;)
vidare mot bussen för färd in till stan.. alla utom jag skulle ju dra ut! men jag spenderade min tid på annat håll och åkte sedan med johan och hans kompisar hem! :) sov en stund i bilen eftersom att den rundan hem blev väldigt lång, men när jag kom hem bunkrade jag upp med chips, dipp och cola! hhaha.. Tack alla för den kvällen! :D
& nästa fredag är det ju mösspåtagning, och då ska väl alla ut antar jag.. så då gör även jag mig ett försök ;)

idag har det blivit lugna bullar. har gått en runda med doggisarna och sen bara tagit det lugnt :)
fårse om jag drar ner och simmar, men känner mig inte fit för att spinna. :b ikväll blir det iallafall hipphipp i stan! ;)

luuugnt!

somnade sent inatt.. var inte trött, så kunde lika gärna stanna vid datorn tyckte jag ;) det gav ju igen sen när jag skulle upp i morse.. men yeye!
hade nationella och drog sedan min as hemåt.. tog det lugnt och sådant skönt ;) diskade lite oså  (y)
sedan kom sanna och vi följer vår tradiotion, kebabrulle och snack <3.
nu har pappa och jag handlat, så med lite godis, naturgodis och vindruvor tänkte jag gosa ner mig under täcket och se om det är något bra på tvn! en perfekt kväll för att orka med morgondagen ;)

skön dag!

har varit en kanondag idag :) sov till halv elva.. kan tänka mig att jag behövde det!
drog in till stan och tog en två timmar lång fika med lisa! ;) lite synd att det inte blir oftare.. sedan drog jag till lidl för att handla godis till det nationella provet imon! då mötte jag simon, var längesen jag snackade med honom.. blir ju typ bara när någon i släkten fyller år! :b
inne på Lidl så hälsar tre utlänningar på mig, och jag säger hej och går vidare.. när jag står och plockar godis kommer en av dom fram och frågar massa frågor! haha, shit! jag tror jag dör..

är ensam hemma ikväll och inatt.. så har lagat mat och sådant duktigt (y) och just nu sitter jag och lyssnar på hungry eyes! underbart ju ;)

tungt huvud!

Det är svårt att vara pigg i huvudet såhär sent.. trots att internationellen var inställd, mentorstiden också, och engelskan bara var en timme istället för två.
mitt huvud är ganska dött och jag har det värsta ämnet kvar, naturkunskap och labb (y) vädret ger ju ingen energi precis, men stör mig inte så mycket eftersom att jag faktiskt kan tänka mig hur skönt det ska bli att krypa ner under täcket och titta på tv när jag väl kommer hem :)
förstår faktiskt inte hur jag ska orka spinna efter naturkunskapen. men det ska jag!
så att vara ledig imon är behövligt, och att bara gå till elva på fredag ska bli toalt underbart! men tills dess har jag en del att reda upp.

är jag från sverige?

jag bara måste dela med mig. pappa tittade igenom saker vi hade gjort när vi var små, och där hittade han en önskelista jag hade skrivit..
Jag önskade mig:
Barbie,
Puslinskanin,
Sametstavla,
Balonger,
Halspand,
öronhengen,
Gordis (var tydligen en idol redan då ;) )
Pängar,
MålaBöcker,
Sudegum,
Pänor,
Lampa,
Jips på kläder (?),
Båt
Bil
Hjätan,
Naglak.

HAHAHAHAHA, tillåt mig att le ;)

bra dag (y)

HAH, igår när jag var på mitt grinigaste humör så klagade jag över att dagen idag skulle bli grymt dryg.. skola från 9-4 skulle det vara, för att sedan stanna i stan tills sex och powerpulsa tills lite efter sju!
Det klaget var helt onödigt och berodde nog bara på att jag inte tränat på några dagar. Jag slutade iallafall vid tolv idag och gick hem och tog mig en powernap (om de kan vara i 1,5h?), för att vara social en stund och sedan dra mig in till gymmet (y).
ända problemet (om man nu ska se det något lilla negativa som finns :b) så är det att när jag väl sover på dagarna så vaknar aldrig min kropp igen den dagen. jag blir seg hela dagen!! så fick hjälp med att göra kaffe, så nu kan jag det. skummade mjölk och svepte kaffet precis som om det vore ett glas saft. Ganska mästare jag är på det asså!

På tal om ingenting så har mitt ppppp börjat fungera igen.. ganska creepy! undra vilken som blir nästa bokstav?

har funderat ett tag på vad jag vill ha för bil när jag tar körkort.. har velat ha en audi tt, men ganska surt att verkligen bara på plats två.. (tre om den ena ligger där bak, fyra om man åker en kort bit). Så nu har jag fallit grymt mycket för de nya saabarna.. eller egentligen vet jag varken vad dom heter eller om dom är nya!
Men en combi, med vita lysen där bak som är ganska avlånga ;) hur snygga som helst ju. men lite stor kanske? nästan så att man känner för att skaffa sig en fet grananoir (HAHA stavning), eller typ familj eller liknande just för att ha en anledning till att ha en sådan!
vi lär nog märka vad det blir..

GNÄLL

och vadfan kom denna grinigheten ifrån nu då? oooh.
kanske för att jag ätit två STORA potioner med potatisgratäng, sallad och grillat kött och magen fortfarande skriker efter mat? jag har verkligen ingen mättnadskänsla. Det är hemskt. måste typ räkna hur mycket jag stoppar i mig, så att jag blir lagom mätt och känner det en halvtimme efter jag ätit.

känner bara för att ringa någon och gnälla lite. Varför är ingenting självklart? och varför känner jag såhär, som aldrig har varit sååååhär svår förrut? typ som att man inte ens känner sig själv.. och som att man inte vet hur man ska handskas med sådana här situationer..
nejmen om man skulle ta och ställa lite frågor till sig själv för att iallafall ha någon aning om vem jag är?

men ska inte samtala till någon när jag inte ens vet varför jag grinar :) (en anledning till att jag är svår, kanske?)
om en stund blir det spinningen, och då lär jag lugna mig! :):) kanske är jag sånhär för att jag inte tränat sen onsdags? det kan ligga något bakom det..

vet inte om jag skrev detta igår, men isf ignore it.
tatueringstid är iallafall beställd :)

lördag och söndag!

eftersom att det var så fint väder ute igår så spenderade jag min dag liggandes på marken med datorn framför mig.. självklart var den med ;) jag tror det hade tjänats grymt bra med pengar om man skapade en dator med inbygda solglasögon? så att man  ser skärmen trots att det är grymt ljust ute..
att datorn var med ute gjorde ju självklart det hela mindre drygt, vilket bidrog till att mina skenben är alldeles rosa och skållheta :( smällar man får ta helt enkelt ;)

Sedan blev det en kväll i tving. lite skönt med chill ibland. Så det blev kalan, matilda, tove, mia, kevin, simon och jimmy. spelade världens roligaste tvspel! helvete vad dålig jag var, men hur kul som helst!
ska nog fråga vad det heter.. haha
Sedan 'grillade' vi lite. Mia, jag och tove hade flytet med oss att dra i precis rättan tid.. ! :D HAHA

så min natt spenderade jag hos Maria.. så kom nyss hem! :) och om tre timmar sitter jag på en spinningcykel och svettas ut all vätska jag har i kroppen, så ska nog gå och fylla på lite sådant nu!

sur

HELVETE, nu kom det där jävla mailet igen om att bikinin var slut på lager. varför fan kan man ens beställa då? dålig service är det enda som stämmer inte där. synd att jag är så såld på bikinin, annars hade jag aldrig sponsrat  dom med pengar!!!

grinig.

yesss.. har haft en skit bra dag. cyklat till mormor och morfar och hälsat på och tagit en pizza med mia och snackat igenom gårdagen, sådant kan behövas ibland :)

men så ligger det inte till nu, för nu är jag grinig. kanske för att jag tänkt dra upp till pappa och spendera lite tid med dom, eftersom att det inte händer så ofta? men dom är iväg, såklart. Eller för att jag är träningssugen, men gymmet är stängt och det verkar simhallen med vara.. eller för att pappa och min bror ska ut hela dagen med båten imon, och jag inte får plats?
Eller helt enkelt för att en viss vän är väldigt obehövande just nu? man behöver liksom känna sig lite behövd ibland för att veta att man betyder något. och det är väldigt klargjort nu att jag bara behövs när någon annan försvinnner, och när det löser sig så hörs vi typ inte ens av! YEY, det låter precis som sådana situationer jag hamnar i.

jag är nog ganska svår.. ganska svår att förstå sig på!

valborg! :)

igår blev det en jätte bra dag :) drog in till stan runt elva för att umgås lite med mia och sedan skulle det blivit glass med lisa, får ta det en annan gång istället :) drog en lunch på coffee house med mia, lätt att det typ kan bli nya waynes (y) dessutom har dom sol på lunchen :) fast waynes har ju världens finaste eftermiddags och kvällssol.

hemma blev jag skitstressad över att jag inte hittade någon karta till svensjön så att mamma skulle hitta dit sen..
riktig stresspanik fick jag, men bestämmde mig istället för att hon fick lösa det ;) så efter en grymt packad bil med 7 pers och lika mycket packning så hade vi hamnat vid en super mysig sjö.. & VÄRLDENS TUFFASTE TOALETT, två stycken ! ;) perfekt för tjejer..
utan att det var planerat blev det att basta, vilket var lite mer planerat än att jag skulle i vattnet, TACK TOVE! :b
var inte så farligt kallt ändå, men jag brukar inte bada innan sommarlovet att kommit iallafall! haha..
men det var perfekt med kvällssol och allt!
problemet kom när mamma skulle hämta oss ;) HAHAHAHAA grusvägen fanns inte ens på kartan typ, så vi började vandra utåt medan hon var på någon annan grusväg och letade efter oss ;) tog nog en timme att ta oss ut där? och vi gick ändå inte sakta! då började man ångra att man inte tältade där som de flesta andra.. men vi hittade en busshållsplats och mamma hittade oss! HAHA :D

RSS 2.0