jobbig tisdag

Vilken dag!
Jag vaknade vid sju eftersom att människorna där nere höll ett jävla liv.. gott. Fördrev tiden genom att gå ut och gå med hundarna.
Gick ut till fåren eftersom att jag lovat att titta till dom. Ser att en tacka är påväg att lamma och det går sjukt trögt. Efter drygt en timme kommer det föörsta lammet iallafall, piggt och glatt :) två timmar efter kommer nästa.. Totalt energilöst. Sara och jag masserade, mjölkade mamman för att ge det mjölk, la det hos mamman så att det blev slickat osv. Det fick inte i sig tillärckligt med mjölk och hade ingen ork att suga själv. Så vi stack in och fixade tillgjord mjölk.. Vi fick hälla det i munnen på lammet, och trots att vi höll upp huvudet rann det rakt ut. Sedan kom tungan ut.. död. Jobbigt.

tog ett zumbapass med dessan efter det vilket var behövligt. Nu blir det bastun och godis.

Ska ringa ett par samtal med. Puss

tisdag,

stack ner och simmade med Matilda igårkväll. Lite kvalitetstid med henne var längesen.

Klockan ringde vid sju för att jag skulle boka passet tills ikväll. Jag hörde hur de andra förde ett jävla liv där nere så jag kunde inte somna om. Gick upp och tog en promenad med hundarna och har stoppat i mig lite frukost. Har grymt mycket tid att spendera. Funderar på om jag ska dra mig in mot stan en stund..

påsklov

I lördags gick planerna rent år helvete. Efter mycket om och men, även en del förvirring, så blev kvällen bra ändå.
Började hos Dessan med en del tjejer. Vi drack, åt och spelade spel. Elli och jag vann med andra ord.
Det blev en del skratt när hon skulle förklara tasmanien, och vi hade kommit till 'tasmani..', då säger hon 'Emilia, en stor buske! HÖRRU KOM IGEN' Jag skriker ut 'TASMANIGRAN?!?! TASMANITALL?!?!' hahahaha.. Så, jag kom inte på den.
Kom ett par killar lite senare och festade med oss. Blev faktiskt piraten. Ganska kul ändå, och massa dans. Är ju annars det som fattas här i Karlskrona, ett ställe att dansa på.
Blev en sjukt bra kväll iallafall, som inte slutade förrän halv sju på morgonen då vi hade efterfestat klart. Behöver jag berätta att jag skippade zumban igår?

Blev modemässan ett tag igår och sedan körde jag en kväll i bastun. Fick reda på en sak också. Så, istället för att grina eller liknande så skrattar jag rakt ut. Fy fan vad äckligt. Jag skäms över hur mycket energi jag lagt på dig. Du var inte värd det alls. Eller då kanske du var det. Men nu har du längre inget värde i mina ögon. Faktiskt skönt att kunna säga så, yes.

Jag sov länge idag. Längre än planerat. Behövde väl det sen lördagens missade sömn :)
Pappa ringde och väckte mig och jag lovade att gå ut och titta till fåren när jag vaknat, ätit och så, för det hade tydligen kommit två lamm inatt.
I samband med att Elli kom för att hämta mig och hundarna då vi skulle till bruks och träna dom så gick jag ut till fåren. Fan, tre lamm till. Det var bara till att jaga dem för fulla muggar så att de gick in. Efter ett tag var det löst iallafall :)
Sedan drog vi till bruks och tränade. Smilla går ju inte att påverka, haha. Tur att hon är snäll alltså. Laika är med laddad, gick bra tycker jag :)
Ska in och träna senare, om jag itne simmar istället. Fårse vilket humör jag är på!

lördag!

Var inte uppe med tuppen idag iallafall. Skönt att sova ut lite. Började även dagen med kaffe och en dammsugare ;) haha GOTT.
Ska ladda upp lite inför spinn of hope som jag ska köra min del av vid fyra. Ska sedan göra mig iordning för fest! och där befinner jag mig hela kvällen, mihihih.

fredag, helg och lov

Jag har blivit totalt konstig. Jag tappar saker med högerhanden HELA tiden. Nyss var det kaffet, innan var det tuggumipaketet osv. Det har varit så i typ en månad. Jag tycker inte om det.

Sitter iallafall med kaffe och dammsugare nu. Finns det något bättre än en kaka eller choklad till kaffet? Det gör så mycket.
Har varit på stan med elli, käkat lunch med pappa och sen stan med Mia idag. Jag måste skaffa jobb. Jag har inte råd att shoppa som jag gör nu. Fick iallafall med mig en klocka och en ansiktsmask hem. Precis lagom. Ser nu att jag måste städa. Har lagt alla påsar överallt. Så typiskt mig! :)

Imorgon klockan 4 gör jag min del för spin of hope. Cyklar för försäkringskassan och pengarna går oavkortat till barncancerfonden. På söndag zumbar jag för livet, även här går pengarna oavkortat till barncancerfonden!

godmorgon

Jag hade en dålig dag igår. Känslig och grinig. Slog väl ut en del på bodycombaten, men vad fortfarande grinig.
Kvällsöppet var det i stan med, så jag köpte en dagcreme och en tröja.

Vaknade på bättre humör idag och ska till skolan om tjugo min. Har en timmes lektion och sen har jag lov!

jag fattar ingenting

jag ville skjuta mig själv
redan på tunnelbanan hem
för hur svag jag har varit
och hur fel jag haft


jag fattar ingenting...

Torsdag. Tid att fördriva!

Jag tror att jag har blivit shoppingberoende. Nu när det inte är julafton, jag inte fyller år, jag tar inte körkort osv så har jag sjukt svårt att klara mig på mina pengar. Eller det var nog helt fel formulerat, för jag bör klara mig. Men jag handlar för mer än jag bör.
Idag kommer nya pengar. Jag har redan 'ångest' för att behöva klara mig i 30 dagar på 2000:-.
Jag behöver en bikini till barcelona (eller ok, jag VILL ha en), jag behöver verkligen en ny dagcreme, och hur tråkiga pengar är inte det? Jag behöver ett par jeans. Jag har hittat tre tröjor som jag antagligen sätter över pengar till och köper. Nej, jag tar inte från mina fonder till kläder. Däremot har jag självdiciplin vissa dagar och sätter över pengar till ett konto som jag inte tar tillbaka sedan. Förutom till parkeringsböter och nu ;)

Hade väl lektion i tio minuter eller något, så jag tog en sväng upp på stan sen, och handlade ingenting. Men tittade ut tills ikväll. Köpte bara te, med choklad och karamellsmak. Är väl inte precis så det smakar, men det var gott iallafall.
Känner att hela texten blev okoncentrerad och osammanhängande, så jag avslutar den här.

Ska slänga ihop lite lunch och sedan köra tillbaka in till stan och käka med Mia. Går väl på stan en vända med för att se vad jag ska köpa ikväll, sedan blir det bodycombat och efter det är affärerna kvällsöppna, så då ska jag dit igen! Matten ska fixas någongång här emellan också, jajaja.


En dagen från igår. En kofta från.. kan det vara veromoda? Ett linne från gina och jeansleggings från gina.

En full dag. BRA! :D

Puuuuuh. Blev en upptagen dag :)
Drog in till skolan för ett miniseminarie som gick superbra. Fikade med sussi i några timmar också. Jag har sagt det förrut, jag säger det igen. Så himla skön tjej som verkligen tänker som jag. Jag tycker grymt mycket om dessa fikorna (?)! :)

Körde hem och stoppade i mig en macka och passade på att kolla mailen. I N G E T svar.. Jag vill köpa bilen! Får helt enkelt ringa honom imorgon.
Stack direkt ner och simmade och sedan upp till pappa en stund.
Nu väntar jag på sanna som ska sova hos mig inatt! Jag har typ blivit rädd för att sova ensam hemma, haha.

imorgon börjar jag redan åtta....... men slutar dock halv elva ;)

en nästan ledig onsdag

Jag sov så sjukt gott inatt, hihi. Utan telefonsamtal och sms. Fast det är underbart att vakna till att man har fått sms, annars känns det mer okej att sova vidare liksom, om ingen ändå märker det :)

Har ätit en supergod frukost, som alla andra dagar. Brustablett C-vitamin, B50, Vitamin & mineral och en Omega 3. Visst känner man sig mycket piggare om man äter sådant? Fast jag glömde det goda såklart, Kaffe & macka med ost och salami!
Min dag börjar underbart på det sättet. Så, trots att jag var lite smågrinig imorse är jag på bra humör nu. Trots att jag redan har varit nere och tagit ett blodprov. För celiakin, eller.. mest för mammas skull.

Ska väl sätta mig med matteprovet också tänkte jag. Om inte Mia ringer in mig till stan. Ska på miniseminarie vid tre och vid fyra bänkar jag mig på ett cafe med Sussi! Superbra.

fördomar?

Fick ett tänkvärt samtal nyss. Från en person jag ha svårt att umgås med, det blir oftast bara fel.
Jag tillåter inte vadsom jag tycker inte att folk ska tro att jag gör det heller. Har någon varit grymt otrevlig mot mig på sms kan man inte sedan ringa och tro att jag ska vara superglad. Om det däremot handlar om någon lite närmre tar jag självklart upp det.

Vi förde en hyffsat lugn diskussion om saker som hänt, och inte hänt. Jag stod på mig och kände att jag hade rätt, iallafall var min uppfattning rätt för mig. Vi spårade ut lite och personen sa 'Du sa så om mina kompisar. Jag tycker att du ska sluta ha fördomar, för det är precis vad det är'. Det var verkligen inte det problemet handlade om från början. Men shit vad träffad jag blev. Jag har endast sätt dessa personer, med undantag för vissa. Två av dom vet jag är supergoa, och två är totalt blåsta.

Jag måste sluta ha fördomar om folk.. Ser jag en bråkig person tänker jag direkt 'hans uppväxt kan inte varit bra'. Ser jag en tjock person tänker jag 'den personen har inte bra hälsa. Äter onyttigt och är oinsatt'. Ser jag en skönhetsopererad tjej vill jag nästan inte tala till denna. Jag M Å S T E sluta.

tisdag kväll. dhw

Vilken bra dag!
Jag hann inte ens äta innan jag skulle tillbaka in till stan innan idag. Mötte upp sara på Åhlens och tog en sen lunch. Jag borde få betalt för allt bra jag skriver om dem, haha. Det var lika gott som vanligt.
En runda på stan efter det och jag la undan en del som jag ska köpa imorgon. Jag måste verkligen sluta lägga pengar på saker som mat och ramlösa. Men det är ju så mycket tråkigare att handla än god mat?

Stack upp till Mia en stund och åt (igen, haha) och umgicks. Vidare ner till gymmet för cykling i 20 min och ett samtal med Cim, och zumba efter det. Som tur väl var såg jag inte mig själv i spegeln. Jag funderar stark på att zumba för barncancerfonden på söndag, men kanske blir för mycket eftersom att jag kommer delta i spinn of hope på lördag.

Drog inom min morbror som fyller 50 på hemvägen och blev bjudna på den godaste mat jag ätit.

tisdag..

Har haft en lektion idag. Jag tycker inte om tisdagar. Vi hade idrott och matte innan, sedan gick idrotten ut. Då valde vi att flytta matten till måndagar. Och då sätter dom naturkunskapen där?!?!

Ska fixa ihop lite mat och kaffe. Det är precis vad jag behöver!
Sedan är det in till stan igen för att fika, och kanske titta ut en del kläder till barcelona? Drar dit den 2 Maj. Mamma har bokat en resa till Italien för henne och mig i oktober med all inclusive. UNDERBART! Jag kommer leva gott känner jag :)

Hade en underbar kväll igår med en frukttallrik, tända ljus (som dessutom luktar supergott), naturgodis och ramlösa. Mihih.

Ska på zuma senare också. Ringde tjugo över sju för att boka. Jag var den sista som kom med. Jag förstår inte hur ca 35 pers kan ha ringt på 20 minuter och bokat samma pass?!


måndag.

Nu är det en ny vecka med nya möjligheter.
Har varit iväg stor del av helgen och även hela denna dagen, så det har blivit ganska dålig uppdatering.

Hade matteprov imorse. Vår lärare måste blivit totalt förtvivlad. Det hela slutade med att han säger att han vet att vi kan det, så om vi gör det hemma blir vi godkända. Vart tog mina mattekunskaper vägen?

Har tränat pump och spinning nu ikväll. Hade fullt med energi kände jag, nu känner jag att jag körde upp all den energin! hihi, ligger i min säng med ramlösa och en frukttallrik. Supermysigt.

tänkemilia.

Idag är en dålig dag, som dock bara blir bättre och bättre :)

Jag kan vara sjukt egoistisk i vissa lägen, men när det handlar om folk jag bryr mig om så skulle jag aldrig kunna säga 'du får skylla dig själv som är i denna situationen', trots att det kanske egentligen är sanningen. Jag vill hjälpa till, jag vill få ut dem ur dessa äckliga situationer. Och vem är jag som tror att jag kan hjälpa till med det? Jag, som har haft världens bästa uppfostran, aldrig rökt, aldrig spytt på fyllan, aldrig haft ett beroende och aldrig ett riktigt stort problem.
Jag kan till och med förstöra vänskaper för att göra det bra. Det låter hemskt. Men hade exempelvis Mia blivit drogberoende hade jag gjort allt för att få henne inlagd, även om det var allt hon inte ville.
Jag tar nog på mig för stort ansvar för saker jag egentligen bör låta vara. Men jag hoppas att det någondag iallafall ger en tillbakablick med en tanke som 'Hon hjälpte mig. Hon brydde sig'.


this years love

If you love me got to know for sure
Cos it takes something more this time
than sweet sweet lies
before i open up my arms and fall.


fredag!!

Det är onekligen något kul med att ringa och väcka mig om nätterna. Mindre kul för mig som tar för vana att svara, trots att det är mitt i natten och jag vet att personen som ringer inte har något vettigt att säga. Trevligt med lite snack ibland ändå :)

Var i skolan til noll nytta. Ett möte på arbetsförmedlingen och sedan inget mer. Köpte med mig hårfärg hem och plockade ut ett par tröjor som får följa med mig hem när jag har vägen in till stan igen.

GRATTIS Mia med. körkort håller heeela livet! hihi.

Slingar håret just nu också, fintfint. Fixat naglarna med ;) Blir sittandes i Mias framsäte hela kvällen, yiiiihah.

paow

'Det sägs att varje gång en dörr stängs så öppnas en annan. Att vända mig om fast jag inte vill, att inte vara skapad för att älska och att inte vara skapad för att hata. Vad duger jag till och vem?  Är det nu jag ska skratta eller gråta? Är det nu min tur att trycka ner någon för att hålla mig själv över ytan? Att känslor bara är känslor och inget annat. Att vi är skapta för känslor, att man inte sårar på riktigt utan det är något gud vara hittat på för att se hur vi påverkas. Varför är män mer värda en kvinnor i vissa länder. När det är kvinnorna som är frigider och som bär en människa i kroppen och mår piss i nio månader. Fast visst finns det fördelar med att vara brud.. Feminist?

Inbillar man sig att det gör ont i bröstet när man är ledsen? Är det verkligen ritkiga fjärlilar i magen som ger din kittlande känslan i magen när man är kär?  Varför ängna sitt liv till någon annan när man kan skaffa sig en egen religon och kultur ? Varför prata när man kan skrika varför falla när man kan resa sig upp varför sova om man ändå ska vakna? Godnatt.'

Läste detta i Paows blogg. Sjukt att en 16åring kan skriva så bra tycker jag, väldigt tänkvärda ord. Mihi. Hoppas inte jag lämnar er med allt förstor förrvirring ;)


total seg

Det var det sjukast bodycombarpasset jag varit med om. Är inte ofta jag blir så GENOMBLÖT, och jag brukar ändå gå på spinningen där det rinner en del om mig vill jag lova ;) Skönt nu efteråt iallafall och jag funderar på om det var det sista träningspasset för denna veckan, mihi.

Hade sjuk huvudverk innan. Funderar på orsaken. Jag hade druckit mycket vatten, jag hade ätit, jag har sovit tillräckligt inatt? Kanske behöver byta linserna. Gick över i samband med träningen.

Har stoppat i mig en mango, det är ju så sjuuuukt gott. Ska ringa pappa och se om jag kan få någon av bilarna godkänd.

ett stort GRATTIS till Mia också! mihih.

bilemilia

Jag letar bil nu igen. Tittar i stort sett efter bil dagligen. Hittade äntligen en jag tycker verkar helt okej, både med utseende och pris. Pappa verkade dock inte gilla den.. BLÖ

torsdag

Bosun var superjobbig igår eftersom att jag hade varit ute och sprungit på förmiddagen, och stod tio min på crossen innan passet. Jobbigt ska det självklart vara, men efteråt ska ju känslan av duktighet komma. Vart har den tagit vägen?

Blev irriterad på Johan igår eftersom att han kom hit. Det är iofs jättetrevligt med lite sällskap, som ändå låter mig vara ensam liksom. Men jag frågade 'Hur ska du ta dig till jobbet imorgon?' han bara 'Ska du ha bilen eller?' och då blev jag irriterad för att han hade planerat att ta den utan att ens säga till eller fråga. Så, jag sa som det var, att jag skulle hämta mamma runt halv fem i stan så att jag behövde den. Eller om han tar den, och han hämtar henne sen. Men nej, han hade en annan bil på jobbet som han var tvungen att ta hem. Så jag skulle alltså ta bussen till Lantmännen för att hämta bilen, för att sedan hämta mamma. Det tyckte jag inte om ;) Dessutom skulle han säga till mig innan han stack hur han gjorde, men nej. Nu när jag vaknar står bilen här ändå :)

Kände att morgonen började lite sisådär, så jag gick ut och hämtade tidningen för att se vad det står i mitt horoskop (HAHA). Inget positivt iallafall, men det ska jag se till att ändra på!
Läste igenom tidningen också, och vem får jag se? PAPPA! jag lovar att han skäms supermycket ;)

Nu ska jag dricka upp kaffet och sedan bege mig ner för en solning!

onsdag, med andra ord ledig

Jag vaknade redan tjugo över sju imorse, så gott måste jag ju ha sovit. Tackar mig själv för att jag inte drog ut och festade igår när erbjudanden kom. Man kan ju inte dra sig ifrån desperate housewives, och ikväll är det greys.

Valde att köra in mamma till jobbet eftersom att dom ska iväg, så nu har jag bilen tills imorgon iallafall :) Satte mig med religonsarbetet när jag kom hem. Kommer inte ha så hög kvalitet det inte, men det kommer bli ett arbete iallafall. Stack ut och sprang en runda också, har gjort biffar nu och ska plugga lite till! Blir bosu senare ikväll.

Klockan är halv ett och jag har redan gjort allt detta. Hur ska jag nu spendera resten av timmarna? ;)

zuuumba

Var på zumba med Dessan ikväll. Det var sjukt kul. Speciellt eftersom att jag varken har taktkänsla eller den rörelseförmågan. Jag försökte iallafall, och de flesta bjöd på ett eller annat skratt. Ska nog gå på sådana pass lite oftare då jag vill ha mer taktkänsla, förlänger livet gör jag också på grund av alla skratt.
Hon ville ha höfter, höfter fick hon av mig kan jag lova. Hon ville ha bröst, värre på den fronten. Det lär jag mig nästa gång ;)

tisdag morgon!

jag har sovit supergott. Hade tydligen somnat med ett halvskrivet sms. Då måste jag ha varit trött!
Fick höra lite gossip innan jag somnade också, alltid lika givande! Detta är väl den enda jämförelsen jag tänker göra med mig och Kissie, det är nog det enda som vi har gemensamt. Att jag vill veta saker om andra innan de vet saker om mig.

Är egentligen ledig på tisdagar och onsdagar, men ska in och skriva ett prov nu vid tio. :)


..

jag insåg nyss att jag är rädd för att bli äldre. Om mindre än tre månader har jag tagit studenten och ska göra något av mitt liv.

Ska jag dra till norge? Jag är ganska sugen på det, och de flesta verkar tycka att det är en bra idé. Jag är superrädd att jag kommer stå där ensam som värsta fånet och känna mig värdelös, för att sedan dra tillbaka hem och inse att allt jag hade innan jag stack har tagit sina egna vändningar och jag står istället HEMMA ensam.

Jag såg precis en lägenhet och tänkt 'shit, ska nog ringa mia och se vad hon tycker. Det hade kunnat bli bra' men kom på mig själv med att inse att jag behöver vara ensam ibland (hur det nu ska gå eftersom att jag antagligen någongång i livet inte kommer bo ensam). Jag behöver kunna gå undan och lägga mig i ett bad, eller i min egen säng. Jag insåg ganska snabbt att jag inte vill bli äldre.
Jag är rädd för framtiden.

rummet

hann ta en bild, och sen dog batteriet på kameran.
Det får duga med denna, trots att man inte ens ser halva.

hemma

Har blivit dåligt med uppdatering i helgen. Ska ta igen det nu!
Sjukanmälde mig idag, har sjukt mycket att plugga på. Har redan avklarat en del då jag var uppe redan tjugo över sju. Känns på något sätt viktigare att hamna i fas än att vara i skolan just nu.

SKA fixa bilder idag så att ni får se rummet.

feels like home

jag åker upp till pappa igen. Där kan man gå undan, iallafall vara ifred en stund. Jag behöver jobba med mig själv. Jag behöver alla lyckosparkar jag kan få.

fredag

Dessan har varit här sen typ halv elva och hjälpt mig att sätta upp allt jag köpte igår. Mitt rum är superfint nu, ska nog langa in en bild sen. Det enda som ska upp mer är min spegel, vi hittade inte hängarna! Stooort tack Dessan, du borde bli snickare ;) och mamma kommer bli superlad eftersom att hon inte vet om detta, hihi.

Har precis kommit hem från stan nu, och har skurit upp en frukttallrik :) Med mango, passionsfrukt och annans. Gotttt! men ni kan vara lugna mina vänner, jag har tryckt i mig typ en hel chipspåse redan, och godis och lkaddkaka väntar!

Mia kommer hit senare, vi ska dricka kaffe med kladdkaka till och sedan fixa oss. Blir ingen hemmasittarkväll för mig idag. Men jag kör, så när jag tröttnar drar jag hem!
nehepp, nu ska jag dra på en ansiktsmask, ta med kaffet och göra mig av med disken.

torsdag i kalmar

Nu är jag supertrött. Körde hemifrån halv åtta imorse, hämtade Dessan, mötte upp våra tjejer och sen till kalmar för att titta på universitetet, stan och ikea.

Jag skulle inte handla något idag. Det enda jag behöver är jeans. Jag kom hem med en kofta från new yorker, en kortare skinnjacka från H&M, ett par leggings från BokBok och ett par gladiator sandaler från Scorett.
Åt världens godaste bakadpotatis med crabröra någonting, supergod var den.

På Ikea handlade jag en del till rummet eftersom att vi (läs mamma) har gjort om det nu.
Fick med mig två rullgardiner, två hyllor doftljus, ljus, ljuslykta, ljusfat, ljushållare, två lampor, galgar, glödlampor, ramar och en klocka. Ni kan ju tänka er hur min plånbok mår nu ;)

Ett pass bodycombar efter det och jag är värd en grymt fin natt! :)

morgontrött? nej

Frukosten i kylen, vitamindryck blandad, det är bara till att sätta igång kaffebryggaren, klädern är framlagda, håret är plattat. Allt för att kunna stiga upp så sent som möjligt imorgon.

bosu med boll

Inte konstigt att jag alltid läser mitt horoskop, efter att ni har läst detta så känner ni mig ;)

Sex & Kärlek:
Du är på flörtigt humör, men men vill ha mer än spanande och snack. Du är sugen på het passion och erotik!

Vänner & Nöjen:
Det sociala umgänget är kul men komplicerat. Du gillar påhitt men kommer intiativet från andra kan du slå bakut om det inte stämmer med dina förväntningar.

Karriär & Pengar:
Du har inget emot att jobba hårt och är ovanligt praktisk på ett sätt som passar dina planer utmärkt.

Chans & Risk:
Du har svårt att få grepp om saker som pågår i utkanten av din bekantskapskrets och kan bli stressad över att inte ha koll.


Har diskat, lagt in en tvätt, lagat mat, gått ner och handlat, plockat upp skiten ur Majas kattlåda, tränat och bara plockat undan idag. Känner mig sjukt duktig då jag aldrig brukar göra sådant.

Föresten, var första gången jag var på bosu. Det passade mig utmärkt. Benhinnan med, eftersom att det är en boll man landar på efter varje hopp :)
Eftersom att man även måste hålla balansen under de flesta övningarna så ger det kroppen mer träning än maskiner. Ska försöka att hålla mig till det på onsdagarna framöver.

Imorgon blir det en tripp till Kalmar med i stort sett hela klassen. Dessan och jag kör själva då jag hoppade in nu i efterhand. Men det ska nog bli supertrevligt. Kolla in högskolan och förhoppningsvis få lite koll på hur jag ska spendera mina nästa år. Även en sväng till Ikea blir det då jag behöver köpa nya saker till rummet. Ska försöka lägga ut bild på det jag köper imorgonkväll!
ett par jeans hade ju inte varit fel att få med sig hem heller då de jag hade igår SPRACK när jag satte mig i bilen, HAHAHA! och de var inte ens tighta..
En god lunch på det och ett träningspass när jag kommer hem så är min dag fulländad.

Nu blir det greys! :)

!

Ännu en gång har jag ringt jobbet som jag sökt nu. Ännu en gång uppskjutet. På måndag ska jag ringa igen. Känns som att det inte kommer bli något med detta.

onsdag

Gick en promenad med Elli när jag kommit hem från tingsrud igår :) Så friskt väder ute, och så mycket att snacka om. Det var ett superbra slut på dagen innan jag kom in, tände ljus, drog på mig en ansiktsmask och satte mig i soffan nerbäddad med täcke och läste den nya Solo. Hann inte så långt innan desperate housewives avbröt mig, och där satt jag bänkad.

Idag är jag ledig och nu har mamma åkt till stockholm för några dagar. Har redan skrivit internationellen och plockat över mina kläder till min nya garderob. Ska på bosu vid fem och innan dess tänkte jag gå ner och handla och fräscha upp mig lite. :)

uppfriskande.

KÄNNER NI VILKEN BRA DAG DET ÄR?

Jag vaknade, utan att ha blivit störd av samtal och liknande inatt, på superbra humör! Tänkte direkt att jag skulle ta en promenad i det fina vädret innan skolan eftersom att jag inte började förens vid tolv. När jag tittade ut var det dock molnigt. Så jag tog mig in till gymmet för ett rygg, axlar och armar pass istället. hihi. Gick i det fina vädret till skolan för att ha matte.

Blev väl mest skitsnack, och nu är jag hemma igen ;) Ska äta en god fralla och dricka en kopp kaffe, och det blir nog på altanen. Sedan kommer pappa så ska vi till tingsryd och titta på bilar! YEEEAY. Fint va?


Anna Anna

Nu kanske jag drar in lite för starka åsikter. Men denna Anna Anka..

Allt snack om hur man har ett bra förhållande och har kvar sin man:
- Sug av honom varje morgon
- Ha sex minst tre gånger om dagen
- Please him
och allt det där..

Jag förstår att man kan se upp till henne, men endast av den anledningen att hon vågar stå för det hon tycker (dock har hon ju nu totalt ändrat åsikt).
Skiljsmässan kom. Så, så bra kan ju inte hennes förhållandetips funkat?
Dessutom låter det nu istället 'Paul Anka, go and fuck yourself' 'Nu kan jag pöka. Jag har ju inte haft ett riktigt ligg på 7 år. Hans pung hänger ner till knäna'

Hennes inställning till tjejer håller jag inte alls med om, och nu får hon nog hitta något annat för att väcka folkets intresse. Hennes teorier har ju redan blivit krossade.

:D

Somnade innan klockan var halv tio igår. Det behövde jag! Kom inte ihåg när jag gjorde det sist, och det var så skönt :) Vaknade till och med innan klockan och befann mig på gymmet innan skolan!
Ändå problemet med att gymma innan skolan, är att man inte har något att göra efter skolan. Ändå gick jag till fyra idag, vilket inte händer allt för ofta. Har iallafall varit inne där jag sökt jobb igen, och ska återkomma ännu en gång. Undra om jag någonsin får det jobbet? Återstår att se. Ska ringa på onsdag bad han mig.

Det är så sjukt underbart väder ute. Jag ska nog ut och gå en runda. Innan det blir allr för mörkt och innan jag ska upp och lämna bilen till pappa.

:/

MÅSTE läsa två evangerlier i bibeln till religons uppgiften. Jag läste tre sidor, och inser ganska snabbt att jag inte förstår ett skit, och dessa ska jag kunna jämföra? Har sisdår 90 sidor kvar. Önska mig lycka till.


nananan

Inatt sov jag gott. Det var jag verkligen värd :) Så när klockan ringde var jag nästan pigg, hur underbar är inte det då? Med mitt underbara humör och en strålande sol så drog jag på mig ett par leggings, en kofta och min skinnjacka. När jag kom ut och det var 8 minus ute insåg jag att jag varit lite för positiv.
Efter två lektioner i skolan så drog Mia, jag och sanna upp på stan och käkade lunch på Åhlens. Jag tröttnar aldrig, det är så sjukt gott. Tog mig även ner en vång och köpte en ny ansiktsmask som jag blivit tipsad om, Formula 10.0.6 Ultra-cleansing mud mask 99:- . Drog sedan till Cookie&I och köpte en hårinpackning. Fick bli L'Oreals absolute repair 209:-. Fick med mig mallar till fransk manikr och två nya naglack med. Jag älskar det rosa/lila, det klär perfekt!
När jag stod och väntade på bussen så fick jag ett ryck, så jag gick och tog ett hål till i örat. Snyggt.

Såååå, efter detta ska jag väl känna mig lite snygg igen ;) Oftast bara insidan som behöver fräschas upp.

ideer

För ett tag sedan kände jag mig stor på jorden. Jag lyckades med det mesta tyckte jag. Träningen gick superbra, jag mådde bra, kände mig stark och allting gick liksom min väg. Jag gjorde framsteg i mina egna ögon, blev snyggare och lärde mig mer, vände det mesta till positivt. Jag hade kunnat leva heeeelt ensam på jorden (haha, eller nej. men ni fattar).

Att jag har kommit ner lite på jorden är nog superbra. Men jag vill se mer framsteg. Jag vill göra något nytt. Lära mig sminka bättre? Ändra frisyr? Färga håret? Fixa naglarna? Ny ansiktsmask? Byta stil? Gå till salong och vaxa benen?

Jag vet inte. Kom med förslag. Något som ger den där kicken av att man känner sig bra och fräsch, det behöver ju inte ens synas.

:)

Innan Sanna kom så drack jag kaffe på trappan, i solen. Superskönt att kunna sitta ute i en tjockiströja och känna att det faktiskt värmer i ansiktet.
Sanna och jag hämtade hundarna och gick en promenad med dom. Det blir lite roligare att gå om man tar hundarna med sig, och uppe hos pappa är det snö överallt nu, så lika lyckliga var de.

Har varit på gymmet med, blev armar, axlar och rygg. Trött som tusan nu, men det är väl precis så det ska vara?
Stack upp en runda till pappa efter det också. Blir lätt så fel om man inte träffas på ett tag.

Imorgon är det fredag. Jag hade behövt plugga och sova i helgen, men så kommer det inte bli. Har planer att festa på lördag, men inte mer. Kan dock tänka mig att det ändras då jag har svårt att sitta still om det händer något kul. Om inte, så tar jag mig nog en bastukväll imorgon uppe hos pappa.

ny dag, nya tag

jag kunde inte somna inatt. Runt tre slocknade jag tillslut. Sov oroligt gjorde jag också. Jag har alltid kunnat sova bra, även om jag mår dåligt, bråkar med folk eller liknande så brukar jag sova bra när jag väl sover.
Detta är fjärde natten med dålig sömn, och idag tar det ut sin rätt. Det finns säkert en massa bidragande orsaker till detta. Jag har mycket i skolan, jag är stressad, jag är väl inte helt frisk än, jag har ätit dåligt, jag har inte tränat på över en vecka (förutom igår). Själen är väl inte helt stabil just nu heller om man kan säga så.

Det är superfint väder ute idag också, så det ska jag ta del av. Sanna kommer ner till mig om en stund, så ska vi hämta hundarna och gå ut och gå en runda :) Ikväll blir det gymmet för att göra av med lite känslor och energi, som jag hoppas ha fått tills dess.

run to the hills

Fikade ett par timmar med sussi. Det är sjukt vad bra hon känner mig med tanke på den korta tiden vi kännt varandra. Känns bra att det faktiskt finns vettiga människor i denna världen. Glad att jag får en till sådan i mitt liv :)

Mindre vettiga personer finns det ju gott om. Just nu hade jag kunnat fylla på denna gruppen ganska stort.
Till råga på allt hade jag klassat även mig själv hit.
Saker kommer inom kort ändras en del inom mitt liv. Det blir så drastiskt som jag gör det, vilket jag ska försöka att inte förstora upp som jag annars lätt gör. Jag är iallafall trött på falska människor. Men vem hör en sådan utsliten kommentar?

Ska sova till mysemilia-listan på spotify.

niaosbf

och hur hade pappa tänkt nu tross?
Jag skulle låna hans bil för att fika med sussi vid SJU. NU ringer han och säger att han kör från gymmet, är här om en kvart och att jag får köra upp och lämna honom. My ass. Jag tar mammas bil.

.

För ett par timmar sen så tänkte jag 'hoppas att mamma kommer hem sent idag', nu när hon har kommit hem förstår jag varför.

:)

glöm det förra. nu drar jag och käkar eller fikar med en fin vän! :) Gott. Ska väl se om jag kan göra en skiss på ett privatflygplan som jag ska ge Cim också.

imorgon tränar jag. Vad min näsa än säger (som nu rinner som bara den). Jag tappar humör, energi och matlust utan att träna. Det är inte okej. Så imorgon ska jag träna, och äta så in i bombens!

free fallin

det har inte varit min dag idag heller känner jag. Någon träning blev det inte då min näsa fortfarande är fuckedup, och mina träningskläder ändå är uppe hos pappa.
Men, jag hade ju iallafall tur med vädret?
och studentmössorna kom idag också, det var ju positivt.

Är ledig både tisdagar och onsdagar framöver. Skönt säger ni säkert, drygt tycker jag. Vad ska jag göra? det händer ju inget. Det ska jag väl inte lägga på någon annan än mig själv. Det är ju ingen annans fel att jag inte gör något. Men för tusan, ska jag sätta mig ensam på ett cafe och hoppas på att möta någon eller? Gå ut och gå och hoppas på att träffa någon som vill gå med mig? Jag vet själv att jag är påväg lite utför nu, men där finns spänning.

sämst natt

Har sovit äckligt dåligt inatt. Har vaknat minst 711 gånger, och haft svårt att somna.
Drömde en rätt go dröm med. Så typiskt mig alltså. Får ju hoppas att en del saker är bättre i verkligheten.

Börjar vid tolv. Ska nog ta mig in till stan lite tidigare för att se om jag hittar ett par jeans. Slutar vid två, och då ska jag bege mig till gymmet. En täpt näsa och en supertrött emilia kanske inte blir en bra kombination med gymmet. Vi får se helt enkelt.

Dessutom gör min näsa fortfarande sjukt ont, eller mer. Den är superöm, och känns som, haha, jag vet inte.

!

you say you got the most respect for me, but sometimes I fell you are not deserving of me.

:)

satte på spotify, la mig ner i soffan och halvsov i säkert två timmar. Tänkte att det kanske hjälper att fräscha till sig lite? Så efter en ansiktsmask, peeling, hårinpackning och halvfilade naglar känner jag mig lite bättre. Fårse om jag tar mg ut ikväll, någon träning blir det iallafall inte idag.


nergosad

har sovit ganska dåligt inatt. Känner mig halv sjuk och fick ca 4 samtal mellan 3 och 5 inatt. Rätt kul ändå, hade bara önskat att det var vid en annan tid på dygnet. Efter en del om och men fick jag iallafall sova. Så när klockan ringer vid åtta så somnar jag såklart om. Sov en halvtimme till och blev lagom stressad.
Ofräsch och hungrig hann jag iallafall med bussen. Nu är jag hemma igen eftersom att jag inte mår bra. Får vila upp mig och hoppas på att må bättre imorgon!

RSS 2.0